Zonnepanelen in Den Haag: samen klimaatneutraal

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Den Haag

Den Haag wil in 2040 klimaatneutraal zijn. Daarbij krijgt de Residentie hulp van Siemens Nederland. De specialisten van het bedrijf ondersteunen verschillende wereldsteden bij het verduurzamen. Uit het rapport van de multinational blijkt dat met name op het gebied van verkeer en vervoer en de bestaande gebouwen duurzame mogelijkheden liggen. Omdat de gemeente dit niet alleen kan, biedt zij huiseigenaren subsidie voor zonnepanelen in Den Haag. Daarnaast krijgen ook duurzame ondernemers ondersteuning van de gemeente.

Zonnefabriek installeert 208 panelen op dak Museon  

 

Het behalen van klimaatdoelstellingen

Om de klimaatdoelstellingen te behalen werkt de gemeente ’s Gravenhage nauw samen met energiebedrijven, netbeheerders, het openbaar vervoer, woningcorporaties en natuurlijk de inwoners van de stad zelf. Niet alleen zijn de nieuwe plannen goed voor het klimaat, óók zorgen deze voor extra werkgelegenheid in de stad. Duurzame ondernemers kunnen een elektrische auto kopen met subsidie of profiteren van andere subsidiemaatregelen, bijvoorbeeld voor zonnepanelen in Den Haag. Op de website van Duurzaam Den Haag vindt u meer informatie over de mogelijkheden op zakelijk gebied.

Ook de bewoners doen mee: Zo hebben de bewoners van de het Statenkwartier via hun Vereniging Buurtenergie Statenkwartier (BES) de coöperatie Zon op Museon opgericht. In 2015 zijn er door de Zonnefabriek 208 zonnepanelen geplaatst op het Museon; de energie die de panelen opwekken, wordt verdeeld onder de coöperanten conform de postcoderoosregeling. Het project was zodanig populair dat er momenteel sprake is van een wachtlijst voor nader te vinden zonnedaken in het Statenkwartier. Als deze volgende projecten een vergelijkbaar succes worden, zal het doel om in 2040 CO2-neutraal te zijn hoogstwaarschijnlijk behaald worden.

Vraag offerte aan

 

 

9,2

Zonnepanelen in Den Haag

Uw voorgangers uit Den Haag beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 9,2. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,2

Piet de Groot

29-10-2018 om 15:33
Den Haag

Correct geleerd en geen verrassingen tijdens het hele proces.

10,0

Dejan

27-06-2017 om 14:00
Den Haag

Due to the situation on our roof, other companies, who work only with standard solutions, could not find a fitting solution for us. During the advice phase, Diederik spent maybe 40 minutes evaluating the situation and came out with four different possible solutions and a design that had both portrait and landscape laying the panels. He also explained how the whole process works and what are the differences between different types of equipment. On top of this, Zonnefabriek works only with the best producers of solar equipment( just google a bit). During installation, everything went on time and as planned and no roof tiles were broken. The guys even replaced some older tiles with new ones. We are now very happy energy producers and have momentary insight in our electricity production!

9,2

Iwan

06-07-2016 om 17:49
Den haag

Zeer prettige ervaring met zowel verkoop als de installateurs.

9,8

Henk

05-07-2016 om 17:42
Den Haag

Erg tevreden over het gehele (aankoop) proces van oriënterend gesprek tot installatie. Meteen persoonlijk contact en dus niet via mail met duidelijke uitleg. Als je gaat voor kwaliteit en ook vakmanschap bij plaatsing - erg goed op elkaar ingespeeld team - dan kan ik Zonnefabriek alleen maar aanbevelen.

9,2

Marcel

04-06-2016 om 14:22
Den Haag
9,8

Peter

01-06-2016 om 12:07
Den Haag
9,0

Wouter

30-05-2016 om 12:44
Den Haag
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Den Haag

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Den Haag

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Den Haag

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Den Haag

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Den Haag

Start u een duurzaam project in uw wijk? Ook voor inwoners van de stad die groene energie willen opwekken is een subsidie beschikbaar. De gemeente helpt graag bij de ontwikkeling van uw initiatief. Bespaar energie met uw sportvereniging, creëer meer groen in uw omgeving of wek zelf energie op met zonnepanelen in Den Haag. Vraag met uw stichting of vereniging eenvoudig subsidie aan via de gemeentewebsite. Ook particuliere projecten worden gesteund. Via ‘Hou van je Huis’ is een aantrekkelijke aanbieding voor zonnepanelen samengesteld. Zo profiteert u onder meer van collectiviteitsvoordeel en korting, als u samen met uw buren voor de energie van de zon kiest.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

Vrijblijvend advies op maat, gratis offerte

Wilt u besparen op uw energiekosten en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzaam Den Haag? Dan zijn zonnepanelen iets voor u. De specialisten van Zonnefabriek komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maat. Zo bent u verzekerd van optimaal rendement en een maximale opbrengst. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag een vrijblijvende offerte op! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Den Haag.

 

Vraag adviesgesprek aan