Zonnepanelen Den Haag

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Den Haag

In de hofstad is het goed wonen, met de aangename sfeer in de statige straten en de ligging aan zee. Die zee ligging betekent ook dat Den Haag meer zonuren heeft dan gemiddeld in Nederland: Nog een extra reden om voor zonnepanelen te kiezen! Zonnefabriek heeft met haar regiokantoor in Den Haag en vele systemen door zowel de stad als de omgeving, alle kennis in huis om de inwoners van ’s Neerlands chicste stad de juiste adviezen te geven.

Van elk dak een Zonnefabriek maken, dat is onze doelstelling. En in het zonovergoten Den Haag is er dak genoeg, van Huis ten Bosch tot aan de Pier in Scheveningen: werk aan de winkel! Wat zijn de zaken die van belang zijn voor het plaatsen van zonnepanelen in Den Haag?

Dicht bebouwd

De stadsregio Den Haag is een gebied met een hoge bevolkingsdruk, en veel bebouwing. Om tussen de schaduw van de gebouwen nog voldoende plek te vinden voor zonnepanelen is soms een hele opgave. Zonnefabriek gaat voor het hoogst mogelijke vermogen, ook uit kleine, en soms ingewikkelde daken. Onze adviseurs weten wat er nodig is om de effecten van schaduw te minimaliseren met behulp van speciale schaduwmanagement software of met optimizers.

Vraag offerte aan

 

 

9,0

Zonnepanelen in Den Haag

Uw voorgangers uit Den Haag beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 9,0. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

Dejan

27-06-2017 om 14:00
Den Haag

Due to the situation on our roof, other companies, who work only with standard solutions, could not find a fitting solution for us. During the advice phase, Diederik spent maybe 40 minutes evaluating the situation and came out with four different possible solutions and a design that had both portrait and landscape laying the panels. He also explained how the whole process works and what are the differences between different types of equipment. On top of this, Zonnefabriek works only with the best producers of solar equipment( just google a bit). During installation, everything went on time and as planned and no roof tiles were broken. The guys even replaced some older tiles with new ones. We are now very happy energy producers and have momentary insight in our electricity production!

9,2

Iwan

06-07-2016 om 17:49
Den haag

Zeer prettige ervaring met zowel verkoop als de installateurs.

9,8

Henk

05-07-2016 om 17:42
Den Haag

Erg tevreden over het gehele (aankoop) proces van oriënterend gesprek tot installatie. Meteen persoonlijk contact en dus niet via mail met duidelijke uitleg. Als je gaat voor kwaliteit en ook vakmanschap bij plaatsing - erg goed op elkaar ingespeeld team - dan kan ik Zonnefabriek alleen maar aanbevelen.

8,8

Bert Siemerink

25-09-2017 om 11:09
Den Haag

Prettige ervaring met de diverse contactpersonen. Plaatsing en installering was te krap ingepland Verder werkt het systeem naar behoren.

9,2

Anoniem

11-07-2017 om 10:24
Den Haag

Goede adviseurs, nette installateurs, prima werkende installatie.

8,2

Hans

27-06-2016 om 09:06
Den Haag

Niet de goedkoopste maar zeker een kwalitatief goede keuze

8,5

Anoniem

31-05-2016 om 16:08
Den Haag

De in de offerte afgesproken afwikkeling van de BTW-teruggaveprocedure werd vergeten; ik moest het bedrijf daar na 11 maanden zelf aan herinneren.

8,8

Anoniem

23-05-2016 om 14:53
Den Haag

Ik ben een tvreden klant

8,3

Anoniem

23-05-2016 om 13:49
Den Haag

GEHEEL POSITIEF

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Den Haag

Een offerte aanvragen

 

 

Meer dan gemiddelde zonuren

Inwoners van Den Haag hebben een voordeel ten opzichte van de andere grote steden als het gaat om zonnepanelen: Dankzij de ligging aan zee genieten Hagenaars meer zonuren dan gemiddeld in Nederland. De opbrengst van een zonnepanelen installatie in Den Haag is daardoor hoger dan dat van een identiek systeem dat verder van de kust ligt.

Voor de opbrengst berekening van een systeem maakt Zonnefabriek gebruik van speciale software. Hiermee rekenen we ook uit welke omvormer het best bij het systeem past. Zo zorgen we ervoor dat u het maximaal mogelijke uit uw dak haalt, tegen de beste prijs.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

Appartementen, huizen en bedrijven

In Den Haag heeft Zonnefabriek tal van zonnepanelen installaties staan, zowel op appartementencomplexen en losse woningen, als op daken van bedrijven en kantoren. Voor schuine daken maken we gebruik van montage materiaal van Schletter, en wordt er vaak een steiger opgebouwd om de panelen veilig het dak op te krijgen. Bij platte daken is er verschillend montagemateriaal mogelijk, en wordt er vaak met een ladderlift gewerkt, of met een kraan bij grotere hoogten.

Wind aan zee

De ligging aan zee betekent dat de windbelasting in Den Haag wel iets hoger is dan in andere gebieden. Daarom is het belangrijk dat de ballast voor de zonnepanelen goed wordt berekend, zodat er niets gaat schuiven, ook bij harde stormcondities. Zonnefabriek maakt gebruik van speciale software om te zorgen dat de ballast altijd in orde is.

Gemeente initiatieven

De gemeente Den Haag kent allerlei beleid om duurzame initiatieven te ondersteunen. Kijk op de site van de gemeente voor de meest actuele informatie over wat er allemaal mogelijk is. 

 

Vraag adviesgesprek aan