Zonnepanelen in Den Bosch: één stad, één streven

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen 's-Hertogenbosch

Duurzaam wonen en werken, zonder negatieve invloed op het klimaat. Dat is de doelstelling van het klimaatprogramma van de gemeente ’s Hertogenbosch. In 2050 wil de Brabantse gezelligheidsstad een klimaatneutrale stad zijn. Het college zet in op technische vernieuwing, maar ook op technieken die inmiddels bewezen effectief zijn gebleken. Dit leidt tot een toename van duurzame initiatieven in de stad, waarvan de eerste ontwikkelingen al zichtbaar zijn. Zo voorziet de gemeente zoveel mogelijk daken van gemeentelijke gebouwen van zonnepanelen in Den Bosch en worden besparingsmogelijkheden uitgevoerd.

De kracht van de stad

Bij het behalen van de duurzaamheidsambitie heeft het college iedereen nodig. Daarom wordt sterk ingezet op goede samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven, bewoners en instellingen. In 2020 wil de gemeente als klimaatneutrale organisatie het goede voorbeeld geven. Ook bewoners zitten niet stil. Diverse duurzame initiatieven en projecten bieden inspiratie voor groen wonen en werken. Op de klimaatkaart is te zien welke gebouwen voorzien zijn van zonnepanelen in Den Bosch en welke andere initiatieven voor het opwekken van duurzame energie ontwikkeld zijn door Bosschenaren.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in 's-Hertogenbosch

Uw voorgangers uit 's-Hertogenbosch beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

Antoin Linssen

07-11-2018 om 20:37
Rosmalen

Zeer goede ervaring. Er is echter wel een kleine vloer schade gekomen op onze laminaatvloer op de eerste verdieping door het vallen van wat spullen. Dit kan, maar is helaas niet proactief gemeld aan ons.

8,5

Willy-Jan Verberne

20-04-2018 om 18:54
's-Hertogenbosch

Deskundig advies en installtie. Tevens prima opvolging bij vagen achteraf. Kortom ik ben zeer tevreden met over de zonnefabriek!

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
's-Hertogenbosch

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
's-Hertogenbosch

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
's-Hertogenbosch

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
's-Hertogenbosch

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
's-Hertogenbosch

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
's-Hertogenbosch

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
's-Hertogenbosch

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
's-Hertogenbosch

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in 's-Hertogenbosch

Een offerte aanvragen

 

 

Handige tips voor energiezuinig wonen

De gemeente helpt huiseigenaren bij het energiezuinig maken van de woning. Voor vragen over energie besparen kunnen geïnteresseerden terecht bij energieloket Brabant Woont Slim. Op deze website leest u ook meer informatie over slimme investeringen, regelingen en subsidies voor zonnepanelen in Den Bosch. Check uw energieverbruik of neem uw huis onder de loep en zie in een oogopslag welke slimme investeringen uw energieverbruik laten afnemen

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Zonnepanelen in Den Bosch: advies op maat

  Wilt u ook uw steentje bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van de gemeente en tegelijkertijd besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? De adviseurs van Zonnefabriek geven u graag gericht advies. Tijdens een bezoek aan uw woning brengen we uw wensen in kaart en ontwerpen we het systeem dat u optimaal rendement biedt. Nieuwsgierig? Bereken eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Den Bosch.

  Vraag adviesgesprek aan