Zonnepanelen Den Bosch

Duurzaam wonen en werken, zonder negatieve invloed op het klimaat. Dat is de doelstelling van het klimaatprogramma van de gemeente ’s Hertogenbosch. In 2050 wil de Brabantse gezelligheidsstad een klimaatneutrale stad zijn. Het college zet in op technische vernieuwing, maar ook op technieken die inmiddels bewezen effectief zijn gebleken. Dit leidt tot een toename van duurzame initiatieven in de stad, waarvan de eerste ontwikkelingen al zichtbaar zijn. Zo voorziet de gemeente zoveel mogelijk daken van gemeentelijke gebouwen van zonnepanelen in Den Bosch en worden besparingsmogelijkheden uitgevoerd.
Besparen met zonnepanelen in Den Bosch

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema in Den Bosch. Inwoners met zonnepanelen zorgen ervoor dat er jaarlijks ongeveer 1380 kilo minder CO2 wordt uitgestoten. Ook besparen zij gemiddeld zo'n 745 euro per jaar op hun energierekening. Wilt u dat ook? Wij helpen u graag.

Ik wil advies
 • 9,2
  Daken in 's-Hertogenbosch zijn veranderd in een Zonnefabriek
 • 9,2
  Aantal zonnepanelen geïnstalleerd in 's-Hertogenbosch
 • 9,2
  Wordt elk jaar gezamenlijk op de energierekening bespaard

De kracht van de stad

Bij het behalen van de duurzaamheidsambitie heeft het college iedereen nodig. Daarom wordt sterk ingezet op goede samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven, bewoners en instellingen. In 2020 wil de gemeente als klimaatneutrale organisatie het goede voorbeeld geven. Ook bewoners zitten niet stil. Diverse duurzame initiatieven en projecten bieden inspiratie voor groen wonen en werken. Op de klimaatkaart is te zien welke gebouwen voorzien zijn van zonnepanelen in Den Bosch en welke andere initiatieven voor het opwekken van duurzame energie ontwikkeld zijn door Bosschenaren.

Uw eigen Zonnefabriek in Den Bosch

Zonnefabriek heeft in Noord-Brabant vele tevreden klanten. Al deze klanten zijn door ons voorzien van een deskundig advies en een vakkundig geïnstalleerd zonnepanelensysteem. Als u op zoek bent naar zonnepanelen in Den Bosch dan helpen wij u graag verder aan een o­fferte op maat. Zo maken we ook van uw dak een Zonnefabriek.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Handige tips voor energiezuinig wonen

De gemeente helpt huiseigenaren bij het energiezuinig maken van de woning. Voor vragen over energie besparen kunnen geïnteresseerden terecht bij energieloket Brabant Woont Slim. Op deze website leest u ook meer informatie over slimme investeringen, regelingen en subsidies voor zonnepanelen in Den Bosch. Check uw energieverbruik of neem uw huis onder de loep en zie in een oogopslag welke slimme investeringen uw energieverbruik laten afnemen

  Zonnepanelen in Den Bosch: advies op maat

  Wilt u ook uw steentje bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van de gemeente en tegelijkertijd besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? De adviseurs van Zonnefabriek geven u graag gericht advies. Tijdens een bezoek aan uw woning brengen we uw wensen in kaart en ontwerpen we het systeem dat u optimaal rendement biedt. Nieuwsgierig? Bereken eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Den Bosch.

  Zonnepanelen bij u in de buurt

  Lees de ervaringen van klanten in uw regio!