Zonnepanelen in Den Bosch: één stad, één streven

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen 's-Hertogenbosch

Duurzaam wonen en werken, zonder negatieve invloed op het klimaat. Dat is de doelstelling van het klimaatprogramma van de gemeente ’s Hertogenbosch. In 2050 wil de Brabantse gezelligheidsstad een klimaatneutrale stad zijn. Het college zet in op technische vernieuwing, maar ook op technieken die inmiddels bewezen effectief zijn gebleken. Dit leidt tot een toename van duurzame initiatieven in de stad, waarvan de eerste ontwikkelingen al zichtbaar zijn. Zo voorziet de gemeente zoveel mogelijk daken van gemeentelijke gebouwen van zonnepanelen in Den Bosch en worden besparingsmogelijkheden uitgevoerd.

De kracht van de stad

Bij het behalen van de duurzaamheidsambitie heeft het college iedereen nodig. Daarom wordt sterk ingezet op goede samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven, bewoners en instellingen. In 2020 wil de gemeente als klimaatneutrale organisatie het goede voorbeeld geven. Ook bewoners zitten niet stil. Diverse duurzame initiatieven en projecten bieden inspiratie voor groen wonen en werken. Op de klimaatkaart is te zien welke gebouwen voorzien zijn van zonnepanelen in Den Bosch en welke andere initiatieven voor het opwekken van duurzame energie ontwikkeld zijn door Bosschenaren.

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in 's-Hertogenbosch

Uw voorgangers uit 's-Hertogenbosch beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

Antoin Linssen

07-11-2018 om 20:37
Rosmalen

Zeer goede ervaring. Er is echter wel een kleine vloer schade gekomen op onze laminaatvloer op de eerste verdieping door het vallen van wat spullen. Dit kan, maar is helaas niet proactief gemeld aan ons.

8,5

Willy-Jan Verberne

20-04-2018 om 18:54
's-Hertogenbosch

Deskundig advies en installtie. Tevens prima opvolging bij vagen achteraf. Kortom ik ben zeer tevreden met over de zonnefabriek!

9,7

Peter van der Linden

03-02-2019 om 11:07
Rosmalen
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
's-Hertogenbosch

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
's-Hertogenbosch

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
's-Hertogenbosch

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
's-Hertogenbosch

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
's-Hertogenbosch

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
's-Hertogenbosch

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
's-Hertogenbosch

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in 's-Hertogenbosch

Een offerte aanvragen

 

 

Handige tips voor energiezuinig wonen

De gemeente helpt huiseigenaren bij het energiezuinig maken van de woning. Voor vragen over energie besparen kunnen geïnteresseerden terecht bij energieloket Brabant Woont Slim. Op deze website leest u ook meer informatie over slimme investeringen, regelingen en subsidies voor zonnepanelen in Den Bosch. Check uw energieverbruik of neem uw huis onder de loep en zie in een oogopslag welke slimme investeringen uw energieverbruik laten afnemen

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Zonnepanelen in Den Bosch: advies op maat

  Wilt u ook uw steentje bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van de gemeente en tegelijkertijd besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? De adviseurs van Zonnefabriek geven u graag gericht advies. Tijdens een bezoek aan uw woning brengen we uw wensen in kaart en ontwerpen we het systeem dat u optimaal rendement biedt. Nieuwsgierig? Bereken eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Den Bosch.

  Vraag adviesgesprek aan