Zonnepanelen Delfzijl: Energieknooppunt van het Noorden

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Delfzijl

Delfzijl ligt in de hoek van Nederland waar een hoop energie wordt geproduceerd: Denk aan de kolencentrales in de Eemshaven vlak om de hoek. Maar de omgeving van Delfzijl is ook een voorloper op het gebied van hernieuwbare energie: Met windmolens zowel op het land als uit de kust, stroomkabels naar Scandinavië en het grootste zonnepark van Nederland is Delfzijl bezig een hotspot te worden op het gebied van duurzame energie. Dat past ook mooi in de ambitie van de provincie om in 2020 21% van de energievoorziening duurzaam te maken, in 2035 60% en in 2050 100%. Zonnepanelen zullen daarbij in Delfzijl een onontbeerlijke rol spelen.

Tien procent beter

Zonnefabriek heeft al vele installaties in Delfzijl en omgeving gerealiseerd. Stuk voor stuk installaties die meer stroom opleveren dan was voorzien. Zonnefabriek gebruikt alleen maar producten die bewezen hebben jaar in jaar uit goed te werken, weinig tot geen onderhoud nodig te hebben en nauwelijks degradatie te vertonen. Daarom presteren onze systemen ook 10% beter dan het gemiddelde in Nederland. Ook in Delfzijl is dat een goede reden om voor de Zonnefabriek te kiezen.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Delfzijl

Uw voorgangers uit Delfzijl beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

Mathijs

20-06-2016 om 11:45
Delfzijl

De piek-waarde van de bij mij geinstalleerde zonnepanelen ligt boven de piek-waarde van de inverter. Op sommige sterke zonne-dagen zie ik dit terug als een afgevlakte gauss curve. Ik mis dan net wat Watt-uurtjes. Een iets grotere inverter was *volgens mij* dus net wat beter geweest, maar waarschijnlijk ook duurder, natuurlijk...

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Delfzijl

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Delfzijl

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Delfzijl

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Delfzijl

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Delfzijl

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Delfzijl

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Delfzijl

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Delfzijl

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Delfzijl

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Delfzijl

Een offerte aanvragen

 

 

Onafhankelijke energie

Net als de rest van Nederland kunnen ook Delfzijlsters steeds onafhankelijker worden in de energievoorziening door hun eigen groene stroom op te wekken. Als we met ons allen zowel de gevolgen van klimaatverandering als de problemen veroorzaakt door gaswinning willen tegengaan, dan is het van belang dat zoveel mogelijk woningen en bedrijven met zonnepanelen worden uitgerust. Om tegemoet te komen aan de investeringskosten kunnen inwoners van Delfzijl ook aanspraak maken op de energiebespaarlening van de overheid. De adviseurs van de Zonnefabriek komen graag langs om één en ander met u te bespreken.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Met de keuze voor een eigen zonne-systeem spaart u niet alleen het milieu, ook levert zonnestroom u direct financieel voordeel op. Onze adviseurs komen graag langs om dit met u te bespreken tijdens
  een advies op maat. We kijken naar de mogelijkheden bij u op het dak en rekenen u voor wat uw rendement zal zijn. Eerst even zelf kijken? Op onze site kunt u ook een globale berekening doen van uw
   jaarlijkse besparing. Of vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Delfzijl.

  Vraag adviesgesprek aan