Zonnepanelen in Delfzijl
 • Zonnepanelen in Delfzijl

Zonnepanelen in Delfzijl

Delfzijl ligt in de hoek van Nederland waar een hoop energie wordt geproduceerd: Denk aan de kolencentrales in de Eemshaven vlak om de hoek. Maar de omgeving van Delfzijl is ook een voorloper op het gebied van hernieuwbare energie: Met windmolens zowel op het land als uit de kust, stroomkabels naar Scandinavië en het grootste zonnepark van Nederland is Delfzijl bezig een hotspot te worden op het gebied van duurzame energie. Dat past ook mooi in de ambitie van de provincie om in 2020 21% van de energievoorziening duurzaam te maken, in 2035 60% en in 2050 100%. Zonnepanelen zullen daarbij in Delfzijl een onontbeerlijke rol spelen.

Tien procent beter

Zonnefabriek heeft al vele installaties in Delfzijl en omgeving gerealiseerd. Stuk voor stuk installaties die meer stroom opleveren dan was voorzien. Zonnefabriek gebruikt alleen maar producten die bewezen hebben jaar in jaar uit goed te werken, weinig tot geen onderhoud nodig te hebben en nauwelijks degradatie te vertonen. Daarom presteren onze systemen ook 10% beter dan het gemiddelde in Nederland. Ook in Delfzijl is dat een goede reden om voor Zonnefabriek te kiezen.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Onafhankelijke energie

Net als de rest van Nederland kunnen ook Delfzijlsters steeds onafhankelijker worden in de energievoorziening door hun eigen groene stroom op te wekken. Als we met ons allen zowel de gevolgen van klimaatverandering als de problemen veroorzaakt door gaswinning willen tegengaan, dan is het van belang dat zoveel mogelijk woningen en bedrijven met zonnepanelen worden uitgerust. Om tegemoet te komen aan de investeringskosten kunnen inwoners van Delfzijl ook aanspraak maken op de energiebespaarlening van de overheid. De adviseurs van de Zonnefabriek komen graag langs om één en ander met u te bespreken.

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Met de keuze voor een eigen zonne-systeem spaart u niet alleen het milieu, ook levert zonnestroom u direct financieel voordeel op. Onze adviseurs komen graag langs om dit met u te bespreken tijdens
  een advies op maat. We kijken naar de mogelijkheden bij u op het dak en rekenen u voor wat uw rendement zal zijn. Eerst even zelf kijken? Op onze site kunt u ook een globale berekening doen van uw
   jaarlijkse besparing. Of vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Delfzijl.

  Zonnepanelen bij u in de buurt

  Lees de ervaringen van klanten in uw regio!