Zonnepanelen in Coevorden
  • Zonnepanelen in Coevorden

Zonnepanelen in Coevorden

Waar vroeger de aardolie uit Schoonebeek de belangrijkste bron van energie was voor Coevorden, zal dat in de toekomst zeker de zon zijn, die dag na dag de daken van Coevorden en omgeving van gratis groene energie voorziet: Alleen nog even panelen plaatsen en dan kunt u ook van deze bron profiteren! Veel inwoners van Coevorden en omgeving gingen u al voor, en klopten aan bij de Zonnefabriek voor een gedegen installatie. Wij zijn ook u graag van dienst!

Coevorden klimaatneutraal

Coevorden heeft volgens het coalitieakkoord de ambitie om in 2040 klimaatneutraal te zijn: een loffelijk streven! Om dat voor elkaar te krijgen moet er nog wel heel wat gebeuren op het gebied van zowel energiebesparing als -opwekking. Voor dat laatste staat Zonnefabriek al helemaal klaar: Met onze jarenlange ervaring als één van de oudste, nog bestaande zonnepanelen bedrijven in Nederland en onze duizenden goed draaiende installaties door het hele land, weten wij als geen ander hoe u van uw dak een geruisloze bron van groene energie maakt.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Ondersteuning voor de installatie van Zonnepanelen in Coevorden

Zonnepanelen zijn bijna altijd een economisch zinvolle investering: U helpt niet alleen het milieu, maar ook uzelf, dankzij de lagere energienota. Als u wat financiële ondersteuning nodig heeft om tot aanschaf over te gaan, dan kan de gemeente Coevorden helpen: Op de website van de gemeente staat informatie over subsidies en leningen. Maar ook zonder subsidie zijn zonnepanelen een verstandige investering, zoals vele inwoners uit Coevorden en omgeving weten. Zonnefabriek heeft al jaren zonnestroom systemen in Coevorden en omgeving staan, die stuk voor stuk een hoge opbrengst leveren.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Heeft u een dak dat nu staat te niksen, en wilt u er iets mee gaan doen? Iets dat goed is voor de wereld, én voor uw eigen portemonnee? Neem dan contact op met Zonnefabriek, dan komen onze adviseurs graag langs bij u thuis voor een advies op maatReken in een paar simpele stappen uit hoe groot uw potentiële jaarlijkse besparing is. Of vraag meteen een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Coevorden.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!