Zonnepanelen Castricum: Zon, zee, strand en energie!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Castricum

Als je zo mooi aan de kust ligt in het gebied met de meeste uren zonneschijn van Nederland, dan is het logisch dat je kiest voor zonnepanelen: Gratis, schone energie van de zon. Veel mensen uit Castricum hebben de weg al naar de Zonnefabriek weten te vinden, en met reden: De Zonnefabriek gaat er prat op dat onze installaties bestaan uit de beste producten die op de beste manier worden geïnstalleerd, waardoor ze meer opbrengst geven en langer meegaan dan vele andere.

Investeren in stille en schone energie

Castricum is mooi en groen en dat moet zo blijven. Laten we daarom investeren in de stilste en mooiste manier om de energievoorziening te vergroenen: Door met zonnepanelen Castricum zijn eigen energie te laten opwekken, doen we het dorp en de omgeving een grote verdienste. Zonnestroom installaties aan de kust leveren nog meer op dan installaties in het binnenland vanwege de hogere jaarlijkse zon-instraling. Om er zeker van te zijn dat de corrosieve werking van de zoute zeelucht geen vat heeft op de gebruikte spullen, maakt Zonnefabriek alleen maar gebruik van het beste materiaal, zowel wat betreft de zonnepanelen en het montagemateriaal, als de omvormers.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Castricum

Uw voorgangers uit Castricum beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,8

P. de Koning

18-10-2017 om 16:28
Castricum

De afwerking had beter gekund: witte flexibele buis gebruikt, is niet UV bestendig. Kabels zijn vastgezet met ijzeren zadels en gewone schroeven, dit roest binnen een jaar weg.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Castricum

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Castricum

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Castricum

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Castricum

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Castricum

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Castricum

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Castricum

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Castricum

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Castricum

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Castricum

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidies voor zonnepanelen in Castricum

Soms kunt u voor het plaatsen van zonnepanelen interessante subsidies of goedkope leningen krijgen. Kijk op de EnergieSubsidieWijzer voor meer informatie. In de gemeente is ook een initiatief voor duurzame energie opgestart onder de naam CALorie, die soms met groepsinkoop acties komt. Dat kan interessant zijn, maar biedt meestal weinig flexibiliteit in de keuze van producten. Kies er daarom ook voor om de adviseur van de Zonnefabriek te laten langskomen, zodat u ook een optie krijgt met de beste en meest efficiënte zonnepanelen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Zou u ook willen weten welke mogelijkheden het dak van uw woning biedt voor het opwekken van zonne-energie? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Zonnefabriek en ontdek welke mogelijkheden uw woning biedt. Bereken online alvast eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Castricum.

  Vraag adviesgesprek aan