Zonnepanelen in Castricum
  • Zonnepanelen in Castricum

Zonnepanelen in Castricum

Als je zo mooi aan de kust ligt in het gebied met de meeste uren zonneschijn van Nederland, dan is het logisch dat je kiest voor zonnepanelen: Gratis, schone energie van de zon. Veel mensen uit Castricum hebben de weg al naar Zonnefabriek weten te vinden, en met reden: Zonnefabriek gaat er prat op dat onze installaties bestaan uit de beste producten die op de beste manier worden geïnstalleerd, waardoor ze meer opbrengst geven en langer meegaan dan vele andere.

Investeren in stille en schone energie

Castricum is mooi en groen en dat moet zo blijven. Laten we daarom investeren in de stilste en mooiste manier om de energievoorziening te vergroenen: Door met zonnepanelen Castricum zijn eigen energie te laten opwekken, doen we het dorp en de omgeving een grote verdienste. Zonnestroom installaties aan de kust leveren nog meer op dan installaties in het binnenland vanwege de hogere jaarlijkse zon-instraling. Om er zeker van te zijn dat de corrosieve werking van de zoute zeelucht geen vat heeft op de gebruikte spullen, maakt Zonnefabriek alleen maar gebruik van het beste materiaal, zowel wat betreft de zonnepanelen en het montagemateriaal, als de omvormers.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidies voor zonnepanelen in Castricum

Soms kunt u voor het plaatsen van zonnepanelen interessante subsidies of goedkope leningen krijgen. Kijk op de EnergieSubsidieWijzer voor meer informatie. In de gemeente is ook een initiatief voor duurzame energie opgestart onder de naam CALorie, die soms met groepsinkoop acties komt. Dat kan interessant zijn, maar biedt meestal weinig flexibiliteit in de keuze van producten. Kies er daarom ook voor om de adviseur van de Zonnefabriek te laten langskomen, zodat u ook een optie krijgt met de beste en meest efficiënte zonnepanelen.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Zou u ook willen weten welke mogelijkheden het dak van uw woning biedt voor het opwekken van zonne-energie? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Zonnefabriek en ontdek welke mogelijkheden uw woning biedt. Bereken online alvast eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Castricum.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!