Zonnepanelen Castricum: Zon, zee, strand en energie!

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Castricum

Als je zo mooi aan de kust ligt in het gebied met de meeste uren zonneschijn van Nederland, dan is het logisch dat je kiest voor zonnepanelen: Gratis, schone energie van de zon. Veel mensen uit Castricum hebben de weg al naar de Zonnefabriek weten te vinden, en met reden: De Zonnefabriek gaat er prat op dat onze installaties bestaan uit de beste producten die op de beste manier worden geïnstalleerd, waardoor ze meer opbrengst geven en langer meegaan dan vele andere.

Investeren in stille en schone energie

Castricum is mooi en groen en dat moet zo blijven. Laten we daarom investeren in de stilste en mooiste manier om de energievoorziening te vergroenen: Door met zonnepanelen Castricum zijn eigen energie te laten opwekken, doen we het dorp en de omgeving een grote verdienste. Zonnestroom installaties aan de kust leveren nog meer op dan installaties in het binnenland vanwege de hogere jaarlijkse zon-instraling. Om er zeker van te zijn dat de corrosieve werking van de zoute zeelucht geen vat heeft op de gebruikte spullen, maakt Zonnefabriek alleen maar gebruik van het beste materiaal, zowel wat betreft de zonnepanelen en het montagemateriaal, als de omvormers.

Vraag offerte aan

 

 

8,9

Zonnepanelen in Castricum

Uw voorgangers uit Castricum beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,9. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,8

P. de Koning

18-10-2017 om 16:28
Castricum

De afwerking had beter gekund: witte flexibele buis gebruikt, is niet UV bestendig. Kabels zijn vastgezet met ijzeren zadels en gewone schroeven, dit roest binnen een jaar weg.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Castricum

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Castricum

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Castricum

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Castricum

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Castricum

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Castricum

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Castricum

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Castricum

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Castricum

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Castricum

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidies voor zonnepanelen in Castricum

Soms kunt u voor het plaatsen van zonnepanelen interessante subsidies of goedkope leningen krijgen. Kijk op de EnergieSubsidieWijzer voor meer informatie. In de gemeente is ook een initiatief voor duurzame energie opgestart onder de naam CALorie, die soms met groepsinkoop acties komt. Dat kan interessant zijn, maar biedt meestal weinig flexibiliteit in de keuze van producten. Kies er daarom ook voor om de adviseur van de Zonnefabriek te laten langskomen, zodat u ook een optie krijgt met de beste en meest efficiënte zonnepanelen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Zou u ook willen weten welke mogelijkheden het dak van uw woning biedt voor het opwekken van zonne-energie? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Zonnefabriek en ontdek welke mogelijkheden uw woning biedt. Bereken online alvast eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Castricum.

  Vraag adviesgesprek aan