Zonnepanelen in Breda: een stralend middelpunt

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Breda

De gemeente Breda stimuleert het opwekken van duurzame energie. In de Brabantse stad verschijnen niet voor niets steeds meer zonnepanelen op de daken. Als u in de gemeente Breda woont en benieuwd bent of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, dan biedt de gemeente de Solarscan aan. Deze scan - en het Solar Infopunt - helpen u een goede keuze te maken voor zonnepanelen in Breda.

Solarscan en Solar Infopunt: waardevol advies

Het goed informeren van bewoners over een eventuele investering in zonnepanelen is een waardevolle dienst. De Solarscan geeft van alle daken in de gemeente aan welke mogelijkheden er zijn om energie op te wekken met zonnepanelen in Breda. De Solarscan wijst zich vanzelf en is zeer gebruiksvriendelijk. Aan de hand van uw postcode wordt een berekening van de verwachte opbrengst uit zonnepanelen op uw dak en het financieel voordeel gemaakt. Daarnaast staat het Solar Infopunt klaar voor iedereen die zelf zonne-energie wil opwekken. Met behulp van deskundig advies helpt het informatiepunt u deze stap slim aan te pakken.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Breda

Uw voorgangers uit Breda beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,3

Baldi Dekker

17-10-2018 om 13:44
Breda
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Breda

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Breda

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Breda

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Breda

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Breda

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Breda

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Breda

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Breda

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Breda

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Breda

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Breda

De gemeente, de provincie en het Rijk bieden verschillende subsidiemogelijkheden voor energiebesparende of duurzame keuzes. Ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Breda kunt u een lening aanvragen. Deze zogeheten duurzaamheidslening maakt het opwekken van groene stroom nog aantrekkelijker én voordeliger. Via de EnergieSubsidiewijzer voert u een eenvoudige check uit om te zien voor welke subsidies u als huiseigenaar in aanmerking komt.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Benieuwd? Bereken direct u besparing!

  Zonnefabriek heeft in Breda al vele tevreden klanten voorzien van zonnepanelen. Allen zijn zij voorzien van een deskundig advies en een vakkundig geïnstalleerd zonnepanelensysteem. Woont u in Breda en bent u benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken hoeveel stroom u met uw dak kunt opwekken. Nieuwsgierig naar uw mogelijke kostenbesparing? Wij bieden u graag inzicht in de opbrengsten! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Breda.

   

  Vraag adviesgesprek aan