Zonnepanelen in Breda: een stralend middelpunt

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Breda

De gemeente Breda stimuleert het opwekken van duurzame energie. In de Brabantse stad verschijnen niet voor niets steeds meer zonnepanelen op de daken. Als u in de gemeente Breda woont en benieuwd bent of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, dan biedt de gemeente de Solarscan aan. Deze scan - en het Solar Infopunt - helpen u een goede keuze te maken voor zonnepanelen in Breda.

Solarscan en Solar Infopunt: waardevol advies

Het goed informeren van bewoners over een eventuele investering in zonnepanelen is een waardevolle dienst. De Solarscan geeft van alle daken in de gemeente aan welke mogelijkheden er zijn om energie op te wekken met zonnepanelen in Breda. De Solarscan wijst zich vanzelf en is zeer gebruiksvriendelijk. Aan de hand van uw postcode wordt een berekening van de verwachte opbrengst uit zonnepanelen op uw dak en het financieel voordeel gemaakt. Daarnaast staat het Solar Infopunt klaar voor iedereen die zelf zonne-energie wil opwekken. Met behulp van deskundig advies helpt het informatiepunt u deze stap slim aan te pakken.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Breda

Uw voorgangers uit Breda beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,3

Baldi Dekker

17-10-2018 om 13:44
Breda
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Breda

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Breda

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Breda

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Breda

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Breda

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Breda

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Breda

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Breda

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Breda

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Breda

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Breda

De gemeente, de provincie en het Rijk bieden verschillende subsidiemogelijkheden voor energiebesparende of duurzame keuzes. Ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Breda kunt u een lening aanvragen. Deze zogeheten duurzaamheidslening maakt het opwekken van groene stroom nog aantrekkelijker én voordeliger. Via de EnergieSubsidiewijzer voert u een eenvoudige check uit om te zien voor welke subsidies u als huiseigenaar in aanmerking komt.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Benieuwd? Bereken direct u besparing!

  Zonnefabriek heeft in Breda al vele tevreden klanten voorzien van zonnepanelen. Allen zijn zij voorzien van een deskundig advies en een vakkundig geïnstalleerd zonnepanelensysteem. Woont u in Breda en bent u benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken hoeveel stroom u met uw dak kunt opwekken. Nieuwsgierig naar uw mogelijke kostenbesparing? Wij bieden u graag inzicht in de opbrengsten! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Breda.

   

  Vraag adviesgesprek aan