Zonnepanelen Breda
  • Zonnepanelen Breda

Zonnepanelen Breda

De gemeente Breda stimuleert het opwekken van duurzame energie. In de Brabantse stad verschijnen niet voor niets steeds meer zonnepanelen op de daken. Als u in de gemeente Breda woont en benieuwd bent of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, dan biedt de gemeente de Solarscan aan. Deze scan - en het Solar Infopunt - helpen u een goede keuze te maken voor zonnepanelen in Breda.

Solarscan en Solar Infopunt: waardevol advies

Het goed informeren van bewoners over een eventuele investering in zonnepanelen is een waardevolle dienst. De Solarscan geeft van alle daken in de gemeente aan welke mogelijkheden er zijn om energie op te wekken met zonnepanelen in Breda. De Solarscan wijst zich vanzelf en is zeer gebruiksvriendelijk. Aan de hand van uw postcode wordt een berekening van de verwachte opbrengst uit zonnepanelen op uw dak en het financieel voordeel gemaakt. Daarnaast staat het Solar Infopunt klaar voor iedereen die zelf zonne-energie wil opwekken. Met behulp van deskundig advies helpt het informatiepunt u deze stap slim aan te pakken.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Breda

De gemeente, de provincie en het Rijk bieden verschillende subsidiemogelijkheden voor energiebesparende of duurzame keuzes. Ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Breda kunt u een lening aanvragen. Deze zogeheten duurzaamheidslening maakt het opwekken van groene stroom nog aantrekkelijker én voordeliger. Via de EnergieSubsidiewijzer voert u een eenvoudige check uit om te zien voor welke subsidies u als huiseigenaar in aanmerking komt.

    Benieuwd? Bereken direct u besparing!

    Zonnefabriek heeft in Breda al vele tevreden klanten voorzien van zonnepanelen. Allen zijn zij voorzien van een deskundig advies en een vakkundig geïnstalleerd zonnepanelensysteem. Woont u in Breda en bent u benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken hoeveel stroom u met uw dak kunt opwekken. Nieuwsgierig naar uw mogelijke kostenbesparing? Wij bieden u graag inzicht in de opbrengsten! Bent u toe aan de vervolgstap en heeft u interesse in een offerte op maat klik dan hier. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Breda.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!