Zonnepanelen in Boxtel: positieve energie

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Boxtel

Goed leven vraagt om bewuste keuzes. Nu en in de toekomst. Om ervoor te zorgen dat volgende generaties het ook goed hebben, heeft de gemeente Boxtel zelf de handschoen opgepakt. Samen met inwoners, bedrijven en het onderwijs is een nieuw duurzaamheidsbeleid uitgestippeld. Een beleid dat voor nieuwe impulsen zorgt en een gedeelde verantwoordelijkheid. Een beleid waarin iedereen meedenkt, meespreekt en meedoet. Geslaagde voorbeelden, zoals zonnepanelen in Boxtel, zorgen voor positieve energie. Bij de gemeente en binnen de samenleving.

‘Het gebeurt in je buurt’

Binnen de gemeente Boxtel zijn vier werkgroepen actief bezig met het verbeteren van de woon-, werk- en leefomgeving. Deze werkgroepen bestaan uit betrokken inwoners en ondernemers, die werken aan samen leven, energiek leven, ondernemend leven en groen leven in Boxtel. Via het platform ‘Het gebeurt in je buurt’ houdt de gemeente inwoners op de hoogte van de initiatieven, projecten en resultaten. Van zonnepanelen in Boxtel tot een groener straatbeeld en het onderzoek naar geothermie. Win informatie in over verduurzamen en ga zelf ook aan de slag!

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Boxtel

Uw voorgangers uit Boxtel beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Paul

25-04-2017 om 10:12
Liempde

De Zonnefabriek is zeer aan te bevelen: advies- en installatietraject: beide vriendelijk, kennis van zaken, duidelijk en snel, hulpvaardig. Adviseur maakte in offertetraject het duidelijke verschil: veiligheid en kwaliteit voor de lange termijn voor alles!

8,0

Xaveervanlokven@home.nl

31-05-2016 om 15:27
Boxtel

Prima ervaring. Ik zou wel zo nu en dan terugkoppeling verwachten van de resultaten. Ik bedoel de controle die jullie op afstandhebben op mijn systeem via internet.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Boxtel

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Boxtel

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Boxtel

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Boxtel

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Boxtel

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Boxtel

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Boxtel

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Boxtel

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Boxtel

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Boxtel

Om u te helpen bij het energiezuiniger maken van uw woning, stelt de gemeente Boxtel een duurzaamheidslening beschikbaar. Deze lening van minimaal € 2500,- en maximaal € 25.000,- kunt u als woningeigenaar onder meer gebruiken voor het aanschaffen van zonnepanelen in Boxtel. Andere energiebesparende maatregelen, zoals het plaatsen van een warmtepomp, isolatie en een duurzame verwarmingsinstallatie, vallen ook onder de regeling.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder subsidie of duurzaamheidslening loont het plaatsen van een zonne-systeem. U begint namelijk direct met besparen. De specialisten van Zonnefabriek hebben reeds diverse zonne-systemen geplaatst in Boxtel. Maak een afspraak voor een advies op maat en breng de mogelijkheden van uw woning in kaart. Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparingEn, overtuigd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Boxtel.

  Vraag adviesgesprek aan