Zonnepanelen in Boxtel
  • Zonnepanelen in Boxtel

Zonnepanelen in Boxtel

Goed leven vraagt om bewuste keuzes. Nu en in de toekomst. Om ervoor te zorgen dat volgende generaties het ook goed hebben, heeft de gemeente Boxtel zelf de handschoen opgepakt. Samen met inwoners, bedrijven en het onderwijs is een nieuw duurzaamheidsbeleid uitgestippeld. Een beleid dat voor nieuwe impulsen zorgt en een gedeelde verantwoordelijkheid. Een beleid waarin iedereen meedenkt, meespreekt en meedoet. Geslaagde voorbeelden, zoals zonnepanelen in Boxtel, zorgen voor positieve energie. Bij de gemeente en binnen de samenleving.

‘Het gebeurt in je buurt’

Binnen de gemeente Boxtel zijn vier werkgroepen actief bezig met het verbeteren van de woon-, werk- en leefomgeving. Deze werkgroepen bestaan uit betrokken inwoners en ondernemers, die werken aan samen leven, energiek leven, ondernemend leven en groen leven in Boxtel. Via het platform ‘Het gebeurt in je buurt’ houdt de gemeente inwoners op de hoogte van de initiatieven, projecten en resultaten. Van zonnepanelen in Boxtel tot een groener straatbeeld en het onderzoek naar geothermie. Win informatie in over verduurzamen en ga zelf ook aan de slag!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Boxtel

Om u te helpen bij het energiezuiniger maken van uw woning, stelt de gemeente Boxtel een duurzaamheidslening beschikbaar. Deze lening van minimaal € 2500,- en maximaal € 25.000,- kunt u als woningeigenaar onder meer gebruiken voor het aanschaffen van zonnepanelen in Boxtel. Andere energiebesparende maatregelen, zoals het plaatsen van een warmtepomp, isolatie en een duurzame verwarmingsinstallatie, vallen ook onder de regeling.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Ook zonder subsidie of duurzaamheidslening loont het plaatsen van een zonne-systeem. U begint namelijk direct met besparen. De specialisten van Zonnefabriek hebben reeds diverse zonne-systemen geplaatst in Boxtel. Maak een afspraak voor een advies op maat en breng de mogelijkheden van uw woning in kaart. Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparingEn, overtuigd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Boxtel.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!