Zonnepanelen in Boxtel: positieve energie

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Boxtel

Goed leven vraagt om bewuste keuzes. Nu en in de toekomst. Om ervoor te zorgen dat volgende generaties het ook goed hebben, heeft de gemeente Boxtel zelf de handschoen opgepakt. Samen met inwoners, bedrijven en het onderwijs is een nieuw duurzaamheidsbeleid uitgestippeld. Een beleid dat voor nieuwe impulsen zorgt en een gedeelde verantwoordelijkheid. Een beleid waarin iedereen meedenkt, meespreekt en meedoet. Geslaagde voorbeelden, zoals zonnepanelen in Boxtel, zorgen voor positieve energie. Bij de gemeente en binnen de samenleving.

‘Het gebeurt in je buurt’

Binnen de gemeente Boxtel zijn vier werkgroepen actief bezig met het verbeteren van de woon-, werk- en leefomgeving. Deze werkgroepen bestaan uit betrokken inwoners en ondernemers, die werken aan samen leven, energiek leven, ondernemend leven en groen leven in Boxtel. Via het platform ‘Het gebeurt in je buurt’ houdt de gemeente inwoners op de hoogte van de initiatieven, projecten en resultaten. Van zonnepanelen in Boxtel tot een groener straatbeeld en het onderzoek naar geothermie. Win informatie in over verduurzamen en ga zelf ook aan de slag!

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in Boxtel

Uw voorgangers uit Boxtel beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Paul

25-04-2017 om 10:12
Liempde

De Zonnefabriek is zeer aan te bevelen: advies- en installatietraject: beide vriendelijk, kennis van zaken, duidelijk en snel, hulpvaardig. Adviseur maakte in offertetraject het duidelijke verschil: veiligheid en kwaliteit voor de lange termijn voor alles!

8,0

Xaveervanlokven@home.nl

31-05-2016 om 15:27
Boxtel

Prima ervaring. Ik zou wel zo nu en dan terugkoppeling verwachten van de resultaten. Ik bedoel de controle die jullie op afstandhebben op mijn systeem via internet.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Boxtel

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Boxtel

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Boxtel

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Boxtel

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Boxtel

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Boxtel

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Boxtel

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Boxtel

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Boxtel

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Boxtel

Om u te helpen bij het energiezuiniger maken van uw woning, stelt de gemeente Boxtel een duurzaamheidslening beschikbaar. Deze lening van minimaal € 2500,- en maximaal € 25.000,- kunt u als woningeigenaar onder meer gebruiken voor het aanschaffen van zonnepanelen in Boxtel. Andere energiebesparende maatregelen, zoals het plaatsen van een warmtepomp, isolatie en een duurzame verwarmingsinstallatie, vallen ook onder de regeling.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Ook zonder subsidie of duurzaamheidslening loont het plaatsen van een zonne-systeem. U begint namelijk direct met besparen. De specialisten van Zonnefabriek hebben reeds diverse zonne-systemen geplaatst in Boxtel. Maak een afspraak voor een advies op maat en breng de mogelijkheden van uw woning in kaart. Online berekent u eenvoudig uw jaarlijkse besparingEn, overtuigd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Boxtel.

  Vraag adviesgesprek aan