Zonnepanelen in Bladel

Ook in de Kempen staat de tijd niet stil: Landelijke gemeenten zoals Bladel krijgen ook te maken met de negatieve gevolgen van klimaatverandering, tenzij we met ons allen proberen de transitie naar hernieuwbare energie te volbrengen. Vandaar dat ook de inwoners van Bladel, Hapert, Casteren en omgeving stappen zetten richting een duurzame samenleving. Bijvoorbeeld door zonnepanelen op hun woning te laten plaatsen. Een uitstekend idee wat ons betreft!

Enthousiaste Kempenaren

De gemeente Bladel spoort haar inwoners aan om hun woningen en bedrijven te verduurzamen. Dit doet zij onder meer door het verstrekken van subsidies voor duurzame energie. En inwoners zelf zijn ook allerlei initiatieven gestart om de Kempengemeenten groener te maken, zoals bijvoorbeeld in de vereniging Kempenenergie. Het is goed om te zien dat zoveel enthousiaste mensen zelf al aan de slag gaan met schone energie. En waarom ook niet? Het plaatsen van een zonnestroom systeem is tenslotte niet alleen maar goed voor het milieu, het levert ook nog eens een behoorlijk rendement op de investering. Als uw dak geschikt is, loont een installatie van zonnepanelen altijd de moeite!

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Kies voor kwaliteit en profiteer van een hoog rendement

De adviseurs van de Zonnefabriek komen graag langs om uw situatie te bekijken en u van en eerlijk advies te voorzien. Onze filosofie is dat wij altijd langskomen om een offerte op maat te kunnen maken. Door onze nadruk op kwaliteit en maatwerk presteren onze systemen tot wel 10% beter dan het gemiddelde in Nederland. En doordat we uitsluitend kiezen voor degelijke producten van betrouwbare fabrikanten blijven onze systemen ook vele jaren probleemloos functioneren. Ook voor de inwoners van Bladel en omgeving geldt dat een keuze voor zonnepanelen van de Zonnefabriek leidt tot een langere, hogere opbrengst van schone stroom.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Als u ook mee wilt doen met de energietransitie en u heeft een dak dat nu nog niks staat te doen behalve de regen tegenhouden, maak dan een afspraak met Zonnefabriek voor een advies op maatReken in een paar simpele stappen uit hoe groot uw potentiële jaarlijkse besparing is. Of vraag meteen een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Bladel.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!