Zonnepanelen in Beverwijk
  • Zonnepanelen in Beverwijk

Zonnepanelen in Beverwijk

Beverwijk ligt in het gebied dat de meeste zon krijgt in Nederland: De perfecte plek om zonnepanelen te plaatsen dus! De gemeente Beverwijk heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn, maar dat moet nog wel veel voor worden gedaan! In het beleidsplan van de gemeente staat dat in 2020 14% van alle woningen voorzien moet zijn van zonnepanelen. Zonnefabriek staat klaar om haar aandeel hierin te leveren.

Bewezen producten

Zonnefabriek heeft al meerdere succesvolle installaties afgerond in zowel Beverwijk als in Wijk aan Zee. Zo is bijvoorbeeld het Nivon Natuurvriendenhuis Banjaert in Wijk aan Zee voorzien van 158 zonnepanelen die boven verwachting presteren. Bij installaties in kustgebieden is het belangrijk om spullen te gebruiken die goed bestand zijn tegen de elementen en tegen de corrosieve werking van zoute zeelucht. Zonnefabriek installeert uitsluitend producten die bewezen hebben de tand des tijds goed te doorstaan. Mensen uit Beverwijk die zonnepanelen hebben laten installeren zijn enthousiast, wat blijkt uit uitspraken als: “Het is te gek, je haalt het gewoon uit de lucht!”

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Duurzame initiatieven in Beverwijk

Enthousiaste Wijkers die met zonnepanelen Beverwijk en Wijk aan Zee willen verduurzamen, zijn een aantal initiatieven begonnen, zoals De Groene Wijkers en Beverwijk Duurzaam. Ook de ondernemers in de IJmond hebben een eigen initiatief, namelijk GreenBiz IJmond. Doel is om elkaar te helpen om woningen en bedrijven zo duurzaam mogelijk te maken. Zonnepanelen spelen natuurlijk een cruciale rol hierin: De prijzen van nu en de (relatief) overvloedige zonneschijn in Beverwijk, samen met het gemak van de installatie, de geruisloze werking en de minimale behoefte aan onderhoud maken dat zonnepanelen voor Beverwijk de ideale manier zijn om de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    U kiest voor het plaatsen van een eigen zonne-systeem omdat u kiest voor duurzaamheid en uw geld verstandig wilt investeren. Uw woning stijgt namelijk direct in waarde en u bespaart maandelijks op uw energiekosten. Vrijwel elk dak is geschikt voor het opwekken van groene stroom. Op locatie ontwerpen onze specialisten het optimale systeem voor uw woning, het aanvragen van een advies op maat is bovendien vrijblijvend. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Beverwijk.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!