Zonnepanelen in Best
  • Zonnepanelen in Best

Zonnepanelen in Best

In het beleidsplan energie- en materiaaltransitie is vastgelegd dat Best in 2030 naast een energieneutrale ook een afvalloze gemeente is. Deze ambitieuze doelstelling kan alleen bereikt worden als alle maatschappelijke partners en de samenleving hier samen de schouders onder zetten. Energie besparen, inzetten op hernieuwbare energie, afvalbeperking, terugwinning van grondstoffen en het opwekken van duurzame energie met windmolens en zonnepanelen in Best zijn enkele pijlers binnen het beleidsplan.

N.B: Was u eigenlijk op zoek naar wat de beste zonnepanelen zijn? Klik dan hier!

De gemeente geeft het goede voorbeeld


De gemeente Best neemt zelf het voortouw. Door duurzaam te denken, maar vooral duurzaam te doen. Zo zijn verschillende gemeentelijke panden voorzien van zonnepanelen in Best en doet de gemeente er alles aan bedrijven en huiseigenaren te overtuigen ook voor het opwekken van duurzame energie te kiezen. Daarnaast vervult zij een rol in het faciliteren, enthousiasmeren en partijen met elkaar in verbinding brengen. Eén van de voornaamste partners in dit traject is de energiecooperatie Best Duurzaam.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Investeren in zonnepanelen in Best?

Bent u benieuwd of u een duurzaamheidslening af kunt sluiten of subsidie kunt aanvragen voor zonnepanelen in Best? Best Duurzaam heeft alle kennis in huis om woningeigenaren te informeren over de mogelijkheden rond het duurzaam bouwen of verbouwen van woningen of het opwekken van duurzame energie. Daarnaast kunt u met vragen terecht bij het gemeenteloket. Ook als u zelf geen mogelijkheid heeft zonnepanelen te plaatsen, kunt u bijdragen aan een groene toekomst. In en om Best zijn legio regionale zonneprojecten waarin elke geïnteresseerde kan investeren, zoals het zonneveldproject Welschap.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Best.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!