Zonnepanelen in Bergen op Zoom
  • Zonnepanelen in Bergen op Zoom

Zonnepanelen in Bergen op Zoom

Maak mogelijk, moedig aan, betrek mensen en geef het goede voorbeeld. Dat zijn de pijlers van Bergen op Zoom binnen de duurzame ontwikkeling van de gemeente. Door lokaal bewuste keuzes te maken voor mens, milieu en maatschappij streeft de Noord-Brabantse plaats niet naar alleen naar een duurzame gemeente, maar naar een duurzame gemeenschap. Binnen het thema kiest de gemeente voor uitdagingen en oplossingen, die ook voor de lange termijn de juiste zijn. Van milieubeleid en -beheer en afvalinzameling tot het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Bergen op Zoom.

Een duurzame gemeenschap

Het maken van duurzame keuzes moet eenvoudig, betaalbaar en vooral vanzelfsprekend worden in de gemeente Bergen op Zoom. Om de ambitie - een klimaatneutrale gemeente in 2025 - waar te maken, kiest Bergen op Zoom nadrukkelijk voor samenwerking. Op landelijk, regionaal en lokaal niveau zijn afspraken gemaakt, die bijdragen aan de duurzame ontwikkeling. Bijvoorbeeld afspraken op het gebied van wind- en zonne-energie. Zo investeert de gemeente niet alleen in het plaatsen van zonnepanelen in Bergen op Zoom, ook bekijkt zij de mogelijkheden voor de ontwikkeling van een zonneveld waar inwoners mede-eigenaar van kunnen worden.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Een lening voor zonnepanelen in Bergen op Zoom

Bent u huiseigenaar en wilt u investeren in het verduurzamen van uw woning met zonnepanelen in Bergen op Zoom? Dan kunt u via het Nationaal Energiebespaarfonds een energiebespaarlening aanvragen. Het fonds stimuleert particuliere woningeigenaren om energiezuinige maatregelen te treffen. En die investering heeft meer voordelen dan u denkt. U bespaart namelijk niet alleen op de kosten van uw energierekening, u krijgt er ook een comfortabel huis voor terug dat de waarde behoudt. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: de maandelijkse betaling wordt vrijwel altijd gedekt door de besparing op het energieverbruik.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw dak voor het opwekken van groene energie? Maak dan een afspraak met een specialist van Zonnefabriek voor een advies op maat. Op locatie ontwerpen wij het optimale systeem voor uw woning, zodat u verzekerd bent van maximaal rendement. Nieuwsgierig? Bereken online uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Bergen op Zoom.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!