Zonnepanelen in Assen: duurzame aanpak loont

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Assen

De gemeente Assen vindt het belangrijk aandacht te besteden aan duurzaamheid en het opwekken van eigen groene energie. Het aanschaffen van zonnepanelen in Assen is razendpopulair. Dit blijkt uit de grote belangstelling die er de afgelopen jaren is geweest voor de zonnelening. Binnen een paar dagen na openstelling was de gehele zonnelening uitverkocht. Met deze lening konden inwoners van de gemeente tegen een gunstig rentepercentage geld lenen voor het aanschaffen van zonnepanelen in Assen.

Energie van de zon populair in Drenthe

Na het enorme succes van de leningen heeft de gemeente doorgepakt. Zo leverde de ‘Asser aanpak’, waarbij woningen duurzamer worden gemaakt, een volgende waardevolle bijdrage aan een duurzame stad. Om woningbezitters te stimuleren de woning te verduurzamen, heeft de gemeente aansluiting gezocht bij het Drents Energieloket. Specialisten bieden inwoners van de gemeente gratis energieadvies aan. Zo krijgt u onder meer informatie over welke duurzame maatregelen u kunt nemen, het kostenplaatje, de terugverdientijd van uw investering en de mogelijkheid voor subsidie voor zonnepanelen in Assen.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Assen

Uw voorgangers uit Assen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,3

J. Brouwer

20-03-2018 om 14:20
Assen

De manier waarop de adviseur informatie verstrekte, eerlijk, geen verkooppraatjes en voldoende deskundig voor mij, was erg overtuigend. En de rest was hoe ik het op prijs stel: geen gedoe, gewoon goed en netjes gewerkt en geleverd, alles werkt zoals bedoeld.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Assen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Assen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Assen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Assen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Assen

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Assen

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Assen

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Assen

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Assen

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Assen

Een offerte aanvragen

 

 

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Assen?

Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Met behulp van de Zonnekaart krijgt u eenvoudig en duidelijk inzicht. Zo wordt onder meer in kaart gebracht welke dakvlakken voldoende zoninstraling hebben en ontvangt u een betrouwbare inschatting van het aantal panelen dat op uw dak geplaatst kan worden. Met behulp van een eenvoudige berekening weet u ook direct wat het plaatsen van zonnepanelen in Assen u uiteindelijk oplevert op financieel gebied.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Deskundig advies voor maximaal rendement

  Ook zonder lening kan het aanschaffen van zonnepanelen financieel interessant zijn. Als u wilt weten wat u kunt besparen met uw eigen opgewekte zonne-energie in Assen dan kunt u bij Zonnefabriek een adviesgesprek aanvragen. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden en voorziet u van deskundig advies voor maximaal rendement. Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen, dan kunt via de website van Zonnefabriek de geschiktheid van uw dak bekijken. Ook rekent u eenvoudig de jaarlijkse besparing uit die zonnepanelen op uw dak bieden. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Assen.

   

  Vraag adviesgesprek aan