Zonnepanelen in Assen: duurzame aanpak loont

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Assen

De gemeente Assen vindt het belangrijk aandacht te besteden aan duurzaamheid en het opwekken van eigen groene energie. Het aanschaffen van zonnepanelen in Assen is razendpopulair. Dit blijkt uit de grote belangstelling die er de afgelopen jaren is geweest voor de zonnelening. Binnen een paar dagen na openstelling was de gehele zonnelening uitverkocht. Met deze lening konden inwoners van de gemeente tegen een gunstig rentepercentage geld lenen voor het aanschaffen van zonnepanelen in Assen.

Energie van de zon populair in Drenthe

Na het enorme succes van de leningen heeft de gemeente doorgepakt. Zo leverde de ‘Asser aanpak’, waarbij woningen duurzamer worden gemaakt, een volgende waardevolle bijdrage aan een duurzame stad. Om woningbezitters te stimuleren de woning te verduurzamen, heeft de gemeente aansluiting gezocht bij het Drents Energieloket. Specialisten bieden inwoners van de gemeente gratis energieadvies aan. Zo krijgt u onder meer informatie over welke duurzame maatregelen u kunt nemen, het kostenplaatje, de terugverdientijd van uw investering en de mogelijkheid voor subsidie voor zonnepanelen in Assen.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Assen

Uw voorgangers uit Assen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,3

J. Brouwer

20-03-2018 om 14:20
Assen

De manier waarop de adviseur informatie verstrekte, eerlijk, geen verkooppraatjes en voldoende deskundig voor mij, was erg overtuigend. En de rest was hoe ik het op prijs stel: geen gedoe, gewoon goed en netjes gewerkt en geleverd, alles werkt zoals bedoeld.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Assen

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Assen

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Assen

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Assen

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Assen

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Assen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Assen

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Assen

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Assen

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Assen

Een offerte aanvragen

 

 

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Assen?

Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Met behulp van de Zonnekaart krijgt u eenvoudig en duidelijk inzicht. Zo wordt onder meer in kaart gebracht welke dakvlakken voldoende zoninstraling hebben en ontvangt u een betrouwbare inschatting van het aantal panelen dat op uw dak geplaatst kan worden. Met behulp van een eenvoudige berekening weet u ook direct wat het plaatsen van zonnepanelen in Assen u uiteindelijk oplevert op financieel gebied.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Deskundig advies voor maximaal rendement

  Ook zonder lening kan het aanschaffen van zonnepanelen financieel interessant zijn. Als u wilt weten wat u kunt besparen met uw eigen opgewekte zonne-energie in Assen dan kunt u bij Zonnefabriek een adviesgesprek aanvragen. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden en voorziet u van deskundig advies voor maximaal rendement. Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen, dan kunt via de website van Zonnefabriek de geschiktheid van uw dak bekijken. Ook rekent u eenvoudig de jaarlijkse besparing uit die zonnepanelen op uw dak bieden. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Assen.

   

  Vraag adviesgesprek aan