Zonnepanelen Assen
  • Zonnepanelen Assen

Zonnepanelen Assen

De gemeente Assen vindt het belangrijk aandacht te besteden aan duurzaamheid en het opwekken van eigen groene energie. Het aanschaffen van zonnepanelen in Assen is razendpopulair. Dit blijkt uit de grote belangstelling die er de afgelopen jaren is geweest voor de zonnelening. Binnen een paar dagen na openstelling was de gehele zonnelening uitverkocht. Met deze lening konden inwoners van de gemeente tegen een gunstig rentepercentage geld lenen voor het aanschaffen van zonnepanelen in Assen.

Energie van de zon populair in Drenthe

Na het enorme succes van de leningen heeft de gemeente doorgepakt. Zo leverde de ‘Asser aanpak’, waarbij woningen duurzamer worden gemaakt, een volgende waardevolle bijdrage aan een duurzame stad. Om woningbezitters te stimuleren de woning te verduurzamen, heeft de gemeente aansluiting gezocht bij het Drents Energieloket. Specialisten bieden inwoners van de gemeente gratis energieadvies aan. Zo krijgt u onder meer informatie over welke duurzame maatregelen u kunt nemen, het kostenplaatje, de terugverdientijd van uw investering en de mogelijkheid voor subsidie voor zonnepanelen in Assen.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen in Assen?

Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Met behulp van de Zonnekaart krijgt u eenvoudig en duidelijk inzicht. Zo wordt onder meer in kaart gebracht welke dakvlakken voldoende zoninstraling hebben en ontvangt u een betrouwbare inschatting van het aantal panelen dat op uw dak geplaatst kan worden. Met behulp van een eenvoudige berekening weet u ook direct wat het plaatsen van zonnepanelen in Assen u uiteindelijk oplevert op financieel gebied.

    Deskundig advies voor maximaal rendement

    Ook zonder lening kan het aanschaffen van zonnepanelen financieel interessant zijn. Als u wilt weten wat u kunt besparen met uw eigen opgewekte zonne-energie in Assen dan kunt u bij Zonnefabriek een adviesgesprek aanvragen. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden en voorziet u van deskundig advies voor maximaal rendement. Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen, dan kunt via de website van Zonnefabriek de geschiktheid van uw dak bekijken. Ook rekent u eenvoudig de jaarlijkse besparing uit die zonnepanelen op uw dak bieden. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Assen.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!