Zonnepanelen in Arnhem: hoofdstad van ‘New Energy’

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Arnhem

Arnhem kiest voor duurzame elektriciteit. De gemeenteraad stelde al in 2015 het programma ‘New Energy made in Arnhem’ vast. Het doel is even duurzaam als ambitieus: in 2020 staat Arnhem in Nederland en over de grens bekend als dé stad waar doorbraken op het gebied van duurzame elektriciteit opwekken ontstaan. Van trolleybussen die op accu’s rijden, laadpalen voor elektrische auto’s, zonnevelden, windturbines tot een veelvoud aan zonnepanelen in Arnhem: welkom in de toekomst.

Samen opwekken en verbruiken

De duurzaamheidsambities van Arnhem zijn groot. Samen met inwoners en initiatieven van partners wordt gewerkt aan een groene en duurzame stad. Een goed voorbeeld van één van de vele geslaagde initiatieven is BuurtZon. Het initiatief leent geld van groenfondsen en de overheid om samen energie op te wekken en te verbruiken in de Gelderse stad. Volkshuisvesting Arnhem stelt voor BuurtZon haar daken beschikbaar, wat betekent dat er plek is voor maar liefst veertigduizend zonnepanelen in Arnhem.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Arnhem

Uw voorgangers uit Arnhem beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

Nanneke

13-01-2017 om 21:00
Arnhem

Wij zijn echt zeer tevreden. Deze mensen hebben passie voor hun product hun bedrijf en dat merk je in alles. We hebben zonder twijfel de beste keus gemaakt.

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Arnhem

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Arnhem

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Arnhem

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Arnhem

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Arnhem

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Arnhem

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Arnhem

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Arnhem

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Arnhem

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Arnhem

Een offerte aanvragen

 

 

Financieren van duurzame maatregelen

De Nederlandse overheid, provincies en gemeenten stimuleren woningeigenaren met subsidies en lage renteleningen om duurzame maatregelen uit te voeren aan de eigen woning. Op de website van Energieloket Midden-Gelderland is meer informatie te vinden en kunt u terecht voor advies. Ook de gemeente Arnhem komt huiseigenaren tegemoet. Dit doet de stad middels een duurzaamheidslening van € 1.000.000,-. De lening bleek een groot succes. De regeling, onder meer bedoeld voor de aanschaf van zonnepanelen in Arnhem, bereikte binnen zeven maanden het plafond. Via de gemeentewebsite wordt u geïnformeerd over toekomstige regelingen en leningen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Vrijblijvend advies voor zonnepanelen in Arnhem

  Bent u benieuwd of het dak van uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van de experts van Zonnefabriek. Samen kijken we naar de mogelijkheden, opbrengst en het optimale rendement. Ook vraagt u via de website eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en berekent u snel uw jaarlijkse besparing. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Arnhem.

  Vraag adviesgesprek aan