Zonnepanelen Arnhem
  • Zonnepanelen Arnhem

Zonnepanelen Arnhem

Arnhem kiest voor duurzame elektriciteit. De gemeenteraad stelde al in 2015 het programma ‘New Energy made in Arnhem’ vast. Het doel is even duurzaam als ambitieus: in 2020 staat Arnhem in Nederland en over de grens bekend als dé stad waar doorbraken op het gebied van duurzame elektriciteit opwekken ontstaan. Van trolleybussen die op accu’s rijden, laadpalen voor elektrische auto’s, zonnevelden, windturbines tot een veelvoud aan zonnepanelen in Arnhem: welkom in de toekomst.

Samen opwekken en verbruiken

De duurzaamheidsambities van Arnhem zijn groot. Samen met inwoners en initiatieven van partners wordt gewerkt aan een groene en duurzame stad. Een goed voorbeeld van één van de vele geslaagde initiatieven is BuurtZon. Het initiatief leent geld van groenfondsen en de overheid om samen energie op te wekken en te verbruiken in de Gelderse stad. Volkshuisvesting Arnhem stelt voor BuurtZon haar daken beschikbaar, wat betekent dat er plek is voor maar liefst veertigduizend zonnepanelen in Arnhem.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Financieren van duurzame maatregelen

De Nederlandse overheid, provincies en gemeenten stimuleren woningeigenaren met subsidies en lage renteleningen om duurzame maatregelen uit te voeren aan de eigen woning. Op de website van Energieloket Midden-Gelderland is meer informatie te vinden en kunt u terecht voor advies. Ook de gemeente Arnhem komt huiseigenaren tegemoet. Dit doet de stad middels een duurzaamheidslening van € 1.000.000,-. De lening bleek een groot succes. De regeling, onder meer bedoeld voor de aanschaf van zonnepanelen in Arnhem, bereikte binnen zeven maanden het plafond. Via de gemeentewebsite wordt u geïnformeerd over toekomstige regelingen en leningen.

    Vrijblijvend advies voor zonnepanelen in Arnhem

    Bent u benieuwd of het dak van uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van de experts van Zonnefabriek. Samen kijken we naar de mogelijkheden, opbrengst en het optimale rendement. Ook vraagt u via de website eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en berekent u snel uw jaarlijkse besparing. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Arnhem.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!