Zonnepanelen in Apeldoorn: besparen is kinderspel

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Apeldoorn

Apeldoorn biedt rust en ruimte aan de rand van de Veluwe en toch goede verbindingen naar heel Nederland. Geen wonder dat zoveel mensen er voor kiezen zich te vestigen in Apeldoorn of één van de vele woonkernen van de stad, zoals Ugchelen, Beekbergen, Wenum-Wiesel, Loenen en Uddel. Groen en schoon blijf je niet zonder inspanning. Daarom heeft de gemeente een duidelijke duurzame doelstelling gesteld: zo snel mogelijk een energieneutraal Apeldoorn. Daarbij spelen zonnepanelen in Apeldoorn een belangrijke rol.

Een energieneutrale gemeente in 2047

Een energieneutrale gemeente wekt op jaarbasis binnen de gemeentegrenzen evenveel duurzame energie op als aan energie wordt verbruikt. De doelstelling van de stad is om in 2047 vrijwel energieneutraal te zijn. Om dit doel te bereiken richt de gemeente zich op besparing en opwekking in en om woningen en andere gebouwen, onder meer door zonnepanelen in Apeldoorn, en worden industrie, MKB, landbouw en huiseigenaren aangemoedigd zelf energie op te wekken. Ook stimuleert Apeldoorn het gebruik van de fiets, duurzaam en innovatief openbaar vervoer en elektrisch rijden.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Apeldoorn

Uw voorgangers uit Apeldoorn beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

Martin Broere

11-11-2018 om 15:40
APELDOORN
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Apeldoorn

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Apeldoorn

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Apeldoorn

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Apeldoorn

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Apeldoorn

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Apeldoorn

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Apeldoorn

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Apeldoorn

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Apeldoorn

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Apeldoorn

Een offerte aanvragen

 

 

Taskforce zonne-energie

 

Om huiseigenaren te ondersteunen en de realisatie van zonne-energie in Apeldoorn te versnellen, is de gemeente gestart met de Taskforce Zonne-energie. Specialisten adviseren bedrijven, instellingen en bewoners bij het realiseren van zonne-energieprojecten. Zo kunt u onder meer informatie inwinnen over landelijke subsidies en het toepassen van fiscale regelingen voor zonnepanelen in Apeldoorn. Daarnaast werkt de taskforce samen met lokale organisaties en energiecoöperaties en ondersteunt het team de gemeente bij het verduurzamen van vastgoed. Bewoners kunnen zich tevens wenden tot het energieloket ‘Energiek Wonen’. Hier kunt u kosteloos terecht met al uw vragen over verduurzamen en energiezuinig wonen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Zonnepanelen in Apeldoorn: iets voor u?

  Zonnefabriek heeft in Apeldoorn al vele zonnepanelen geplaatst; woningen, flats en bedrijfsgebouwen wekken dankzij onze producten zelf (schone) energie op. Wilt u, net als vele tevreden huiseigenaren in de gemeente, ook zelf voorzien in uw energie én besparen op uw energiekosten? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten voor een advies op maat. Via onze website berekent u eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen en vraagt u tevens een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Apeldoorn.

  Vraag adviesgesprek aan