Zonnepanelen in Apeldoorn: besparen is kinderspel

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Apeldoorn

Apeldoorn biedt rust en ruimte aan de rand van de Veluwe en toch goede verbindingen naar heel Nederland. Geen wonder dat zoveel mensen er voor kiezen zich te vestigen in Apeldoorn of één van de vele woonkernen van de stad, zoals Ugchelen, Beekbergen, Wenum-Wiesel, Loenen en Uddel. Groen en schoon blijf je niet zonder inspanning. Daarom heeft de gemeente een duidelijke duurzame doelstelling gesteld: zo snel mogelijk een energieneutraal Apeldoorn. Daarbij spelen zonnepanelen in Apeldoorn een belangrijke rol.

Een energieneutrale gemeente in 2047

Een energieneutrale gemeente wekt op jaarbasis binnen de gemeentegrenzen evenveel duurzame energie op als aan energie wordt verbruikt. De doelstelling van de stad is om in 2047 vrijwel energieneutraal te zijn. Om dit doel te bereiken richt de gemeente zich op besparing en opwekking in en om woningen en andere gebouwen, onder meer door zonnepanelen in Apeldoorn, en worden industrie, MKB, landbouw en huiseigenaren aangemoedigd zelf energie op te wekken. Ook stimuleert Apeldoorn het gebruik van de fiets, duurzaam en innovatief openbaar vervoer en elektrisch rijden.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Apeldoorn

Uw voorgangers uit Apeldoorn beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,0

Martin Broere

11-11-2018 om 15:40
APELDOORN
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Apeldoorn

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Apeldoorn

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Apeldoorn

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Apeldoorn

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Apeldoorn

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Apeldoorn

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Apeldoorn

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Apeldoorn

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Apeldoorn

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Apeldoorn

Een offerte aanvragen

 

 

Taskforce zonne-energie

 

Om huiseigenaren te ondersteunen en de realisatie van zonne-energie in Apeldoorn te versnellen, is de gemeente gestart met de Taskforce Zonne-energie. Specialisten adviseren bedrijven, instellingen en bewoners bij het realiseren van zonne-energieprojecten. Zo kunt u onder meer informatie inwinnen over landelijke subsidies en het toepassen van fiscale regelingen voor zonnepanelen in Apeldoorn. Daarnaast werkt de taskforce samen met lokale organisaties en energiecoöperaties en ondersteunt het team de gemeente bij het verduurzamen van vastgoed. Bewoners kunnen zich tevens wenden tot het energieloket ‘Energiek Wonen’. Hier kunt u kosteloos terecht met al uw vragen over verduurzamen en energiezuinig wonen.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Zonnepanelen in Apeldoorn: iets voor u?

  Zonnefabriek heeft in Apeldoorn al vele zonnepanelen geplaatst; woningen, flats en bedrijfsgebouwen wekken dankzij onze producten zelf (schone) energie op. Wilt u, net als vele tevreden huiseigenaren in de gemeente, ook zelf voorzien in uw energie én besparen op uw energiekosten? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten voor een advies op maat. Via onze website berekent u eenvoudig wat u jaarlijks kunt besparen en vraagt u tevens een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Apeldoorn.

  Vraag adviesgesprek aan