Zonnepanelen in Amstelveen: slim, snel, efficiënt

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Amstelveen

In 2040 wil de gemeente Amstelveen niet langer afhankelijk zijn van fossiele energiebronnen. Om dit doel te bereiken maakt de gemeente slimme keuzes voor de toekomst met oog voor mens, natuur en economie. Een circulaire economie, duurzaam bouwen en verbouwen, groene daken en het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Amstelveen; duurzaam denken en doen is inmiddels meer regel dan uitzondering. Maar de gemeente kan het niet alleen. Daarom stimuleert en steunt zij duurzame initiatieven van inwoners, bedrijven en organisaties.

De kracht van de zon

Verschillende gemeentelijke gebouwen zijn inmiddels voorzien van een zonnedak en elektrische laadpalen schieten als paddenstoelen uit de grond. Uiteindelijk, zo stelt de gemeente, is het de bedoeling dat ál het gemeentelijk vastgoed aan het beste energielabel voldoet. Naast het isoleren van (natuurlijke) monumenten en gebouwen, wordt ook het energieverbruik onder de loep genomen. Door gebruik te maken van een duurzame energiebron als de wind en het benutten van de kracht van de zon met zonnepanelen in Amstelveen wordt verduurzamen maatwerk. Voor een zo goed mogelijk rendement en resultaat.

Vraag offerte aan

 

 

9,1

Zonnepanelen in Amstelveen

Uw voorgangers uit Amstelveen beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 9,1. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,8

Peter Oosterman

26-11-2018 om 21:00
Amstelveen

Op nr veel zonne-uren!

10,0

J.a.Stodel

13-07-2018 om 12:49
Amstelveen

Inmiddels heb ik de uitstekend werkende zonnepanelen 2 jaar in gebruik. De voortgaande dienstverlening is verrassend goed.Ik krijg regelmatig mails met informatie die voor mij als gebruiker relevant is. Zonnefabriek ziet er op afstand op toe dat de installatie goed werkt.. toen door een defect apparaat doorgifte van gegevens niet lukte, werd dat snel verholpen. Een zeer tevreden klant!

10,0

Jansje

07-06-2017 om 23:38
Amstelveen

Zonnefabriek was het derde bedrijf dat offerte uitbracht. In tegenstelling tot de andere bedrijven die via Google earth de situatie op het dak bekeken, klom de vertegenwoordiger van Zonnefabriek door een raam naar buiten op het dak . Ook de situatie binnen bekeek hij en hij legde duidelijk uit hoe de aanleg zou plaatsvinden. Ik hoefde me niet ongerust te maken, dat er leidingen door het huis zouden wordn aangelegd. Voor mij was deze dienstverlening doorslaggevend. Temeer daar ons het maximaal mogelijke aantal panelen werd geadviseerd. Namelijk 11 stuks in plaats van 8 , van een ander bedrijf. De aanleg zelf ging met veel geduld en aandacht gepaard. Omdat De installateur een klein kastje liever niet zichtbaar wilde plaatsen, wrong hij zich bijna letterlijk in duizend bochten, hij wilde niet opgeven totdat ik hem zei, het mag echt in de ruimte bij de wasmachine worden opgehangen! Kortom, een bedrijf met deskundige medewerkers die liefde voor hun vak hebben.

8,0

Sylvia

21-05-2016 om 12:20
AMSTELVEEN

Nette prijs/ kwaliteitsverhouding na onderhandelen . installateurs zijn vakmensen en netjes. zeer tevreden

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Amstelveen

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Amstelveen

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Amstelveen

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Amstelveen

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Amstelveen

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Amstelveen

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Amstelveen

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Amstelveen

Om duurzame initiatieven te ondersteunen en het opwekken van duurzame energie te stimuleren heeft de gemeente een duurzaamheidsfonds in het leven geroepen. Via dit fonds kunt u voor uw project een subsidie of lening aanvragen. Particuliere woningeigenaren kunnen terecht bij het Energieloket. Hier vindt u alle informatie over het verduurzamen van uw woning en financiële ondersteuning. Daarnaast biedt het Nationaal Energiebespaarfonds de mogelijkheid een duurzaamheidslening af te sluiten. Voor het plaatsen van zonnepanelen in Amstelveen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig, behalve als uw woning onder beschermd stads- of dorpsgezicht valt of als u op een woonboot woont.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  U kiest voor het plaatsen van een eigen zonne-systeem omdat u kiest voor duurzaamheid en uw geld verstandig wilt investeren. Uw woning stijgt namelijk direct in waarde en u bespaart maandelijks op uw energiekosten. Vrijwel elk dak is geschikt voor het opwekken van groene stroom. Op locatie ontwerpen onze specialisten het optimale systeem voor uw woning, het aanvragen van een advies op maat is bovendien vrijblijvend. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse besparing en vraag direct een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Amstelveen.

  Vraag adviesgesprek aan