Zonnepanelen in Amersfoort: elk dak een zonnedak

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Amersfoort

De gemeente Amersfoort wil de stad verder verduurzamen door de installatie van zonnepanelen te stimuleren. Zo zijn er verschillende financieringsmogelijkheden vanuit de gemeente voor het bekostigen van zonnepanelen in Amersfoort, maar kijkt de gemeente ook naar kansen hoe zonne-energie opgewekt kan worden in de historische binnenstad.

Proef in het historische centrum

In 2017 heeft in het centrum van Amersfoort een proef plaatsgevonden met zonnepannen (dakpannen met geïntegreerde zonnepanelen) op daken van niet-monumentale panden. Het centrum van de stad heeft beschermd stadsgezicht waardoor zonnepanelen in Amersfoort hier niet zijn toegestaan. De zonnepannen kunnen uitkomst bieden. Daarnaast beloont de gemeente duurzame woningbouw door aanvragen voor een duurzame verbouwing - door plaatsing van bijvoorbeeld zonnepanelen of een waterpomp - met voorrang af te handelen.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Amersfoort

Uw voorgangers uit Amersfoort beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
10,0

Theo Petten

24-09-2018 om 12:21
Hoogland

Vanaf uitleg op locatie, offerte en uitvoering montage/installatie en facturatie duidelijk en correct uitgevoerd.

9,7

W. van Ketel

25-08-2017 om 18:44
Amersfoort

Buitengewoon plezierige ervaring, in alle opzichten.

9,0

Gerard van Herk

11-08-2017 om 21:24
Amersfoort

Alles is perfect verlopen! van een persoonlijk, prettig advies, tot de heldere offerte, de installatie, binnen heel korte levertijd t/m de ingebruikname en de adviezen achteraf.

8,9

Hoster

31-07-2017 om 20:00
Amersfoort

Planning was niet oké, wel goed geïnstalleerd.

7,5

Ronald

28-06-2016 om 15:09
Amersfoort

In het voor traject een prima ervaring met de Zonnefabriek. Zeer behulpzaam en technisch goed onderlegt. Zelf vind ik dat de installateurs iets netter mogen werken (heb hier geen melding van gemaakt). Er was 1 paneel te veel ingetekend en de ballast voor dit paneel is achter gebleven op mijn dak. Niemand die dit natuurlijk ziet maar ik vind het niet netjes. Daarnaast is de aftersale een punt ter verbetering. De supportdesk is prima te bereiken maar de verkoper die de deal heeft gemaakt is na de handtekening vaak niet thuis. Dit vind ik altijd erg jammer omdat je ook als verkoper nog een taak hebt na de handtekening. Hij( of zij) heeft namelijk het vertrouwen gebouwd. Al met al een prima bedrijf om zaken mee te doen.

9,0

Wiel

23-05-2016 om 13:34
Amersfoort

Na uitgebreid onderzoek en meerdere leveranciers te hebben benadert is de Zonnefabriek als beste op alle fronten boven komen drijven. Als privé persoon ook een aantal doorverwijzingen gedaan en daar alleen maar positieve geluiden mogen vernemen.

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Amersfoort

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Amersfoort

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Amersfoort

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Amersfoort

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Amersfoort

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Amersfoort

Via het Toekomstfonds voor Duurzame Ontwikkeling kunnen huiseigenaren, bewonerscollectieven, organisaties en ondernemingen een subsidieaanvraag doen. Het fonds is bedoeld om de duurzame ontwikkeling van de stad aan te moedigen en te versnellen. Een groot aantal energiebewuste bewoners heeft mede dankzij deze ondersteuning een bijdrage geleverd aan het verduurzamen van de stad, onder meer door het plaatsen van zonnepanelen in Amersfoort. Ook biedt de gemeente een duurzaamheidslening. Met deze lening treft u tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en om uw huis. Denk hierbij aan het isoleren of het plaatsen van een zonnedak.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Het plaatsen van zonnepanelen is niet alleen een bewuste keuze voor het opwekken van groene stroom, ook zorgt deze investering voor een lagere energierekening. Bovendien stijgt de woning vaak in waarde. Denkt u na over het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat. De specialisten van Zonnefabriek komen graag bij u langs om u te helpen een maximale opbrengst te realiseren. Bereken online eenvoudig uw jaarlijkse kostenbesparing of vraag een gratis offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Amersfoort.

   

  Vraag adviesgesprek aan