Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn
  • Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn komt in actie! Duurzaamheid is in alle Nederlandse gemeenten ‘in de mode’. En dat moet ook wel, gezien de doelstelling om in 2050 in een energieneutrale samenleving en circulaire economie te wonen, leven en werken. Een uitgebreid actieprogramma moet de gemeente en haar inwoners helpen bij het benutten van kansen, sneller verduurzamen en een groei van het aantal zonnepanelen in Alphen aan de Rijn te realiseren. De eindbestemming van de duurzame reis? Alphen als duurzaamheidshoofdstad van het Groene Hart.

Een groene stad met lef

De gemeente heeft zich duidelijk uitgesproken. Het ‘Doorbraakplan voor een Duurzaam Alphen op weg naar 2050: een stad met lef’ activeert de maatschappij het transitieproces te versnellen en concrete resultaten te boeken door verduurzaming en het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Alphen aan den Rijn. Speciaal voor duurzame initiatieven en projecten die een zetje in de rug kunnen gebruiken, heeft de gemeente ‘Green Deal’ gelanceerd. Dit stimuleringsfonds biedt inwoners de helpende hand bij het bereiken van duurzame doelstellingen.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn biedt huiseigenaren tevens de mogelijkheid een duurzaamheidslening aan te vragen. Deze lening kunt u gebruiken om verschillende energiebesparende maatregelen in en aan uw woning te treffen. Denk aan de aanschaf van een warmteboiler, isolatie, groene daken en het plaatsen van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn. Ook is er een landelijke regeling voor duurzame maatregelen beschikbaar.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Het opwekken van duurzame energie met een zonne-systeem, met of zonder subsidie, is altijd een bewuste keuze. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U begint namelijk direct met besparen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Een specialist van Zonnefabriek komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maatBereken online uw jaarlijkse besparing en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Alphen aan den Rijn.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Bekijk onze klanten in uw regio!