Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn: duurzame reis

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn komt in actie! Duurzaamheid is in alle Nederlandse gemeenten ‘in de mode’. En dat moet ook wel, gezien de doelstelling om in 2050 in een energieneutrale samenleving en circulaire economie te wonen, leven en werken. Een uitgebreid actieprogramma moet de gemeente en haar inwoners helpen bij het benutten van kansen, sneller verduurzamen en een groei van het aantal zonnepanelen in Alphen aan de Rijn te realiseren. De eindbestemming van de duurzame reis? Alphen als duurzaamheidshoofdstad van het Groene Hart.

Een groene stad met lef

De gemeente heeft zich duidelijk uitgesproken. Het Doorbraakplan voor een Duurzaam Alphen op weg naar 2050: een stad met lef’ activeert de maatschappij het transitieproces te versnellen en concrete resultaten te boeken door verduurzaming en het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Alphen aan den Rijn. Speciaal voor duurzame initiatieven en projecten die een zetje in de rug kunnen gebruiken, heeft de gemeente ‘Green Deal’ gelanceerd. Dit stimuleringsfonds biedt inwoners de helpende hand bij het bereiken van duurzame doelstellingen.

Vraag offerte aan

 

 

8,6

Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Uw voorgangers uit Alphen aan den Rijn beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,6. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
7,5

Schrama

01-10-2018 om 11:02
Benthuizen

Alles is goed verlopen, jammer dat de installatie zolang op zich heeft laten wachten, hierdoor heb ik geen opbrengst meer van Het 2e deel van de zomer mee kunnen nemen

8,2

Bas

24-06-2016 om 21:05
Alphen aan den Rijn

Adviseur nam ruim de tijd om mij te informeren. De Zonnefabriek heeft alles netjes gedaan en de panelen werken goed.

9,7

Frans

11-06-2016 om 16:41
Alphen aan den Rijn

Zeer prettig en correct behandeld

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Alphen aan den Rijn

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Alphen aan den Rijn

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Alphen aan den Rijn

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Alphen aan den Rijn

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Alphen aan den Rijn

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Alphen aan den Rijn

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Alphen aan den Rijn

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn biedt huiseigenaren tevens de mogelijkheid een duurzaamheidslening aan te vragen. Deze lening kunt u gebruiken om verschillende energiebesparende maatregelen in en aan uw woning te treffen. Denk aan de aanschaf van een warmteboiler, isolatie, groene daken en het plaatsen van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn. Ook is er een landelijke regeling voor duurzame maatregelen beschikbaar.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Het opwekken van duurzame energie met een zonne-systeem, met of zonder subsidie, is altijd een bewuste keuze. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U begint namelijk direct met besparen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Een specialist van Zonnefabriek komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maatBereken online uw jaarlijkse besparing en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Alphen aan den Rijn.

  Vraag adviesgesprek aan