Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn: duurzame reis

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn komt in actie! Duurzaamheid is in alle Nederlandse gemeenten ‘in de mode’. En dat moet ook wel, gezien de doelstelling om in 2050 in een energieneutrale samenleving en circulaire economie te wonen, leven en werken. Een uitgebreid actieprogramma moet de gemeente en haar inwoners helpen bij het benutten van kansen, sneller verduurzamen en een groei van het aantal zonnepanelen in Alphen aan de Rijn te realiseren. De eindbestemming van de duurzame reis? Alphen als duurzaamheidshoofdstad van het Groene Hart.

Een groene stad met lef

De gemeente heeft zich duidelijk uitgesproken. Het Doorbraakplan voor een Duurzaam Alphen op weg naar 2050: een stad met lef’ activeert de maatschappij het transitieproces te versnellen en concrete resultaten te boeken door verduurzaming en het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Alphen aan den Rijn. Speciaal voor duurzame initiatieven en projecten die een zetje in de rug kunnen gebruiken, heeft de gemeente ‘Green Deal’ gelanceerd. Dit stimuleringsfonds biedt inwoners de helpende hand bij het bereiken van duurzame doelstellingen.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Uw voorgangers uit Alphen aan den Rijn beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,2

Lamers

27-03-2019 om 11:25
Alphen aan den Rijn

Adviseur heeft kennis van zaken, zonnefabriek team geeft heel open en duidelijk advies. Zeer goed en snel contact met administratie. Afwerking van installatie is goed (enige minpuntje zijn twee niet gladgestreken kitrandjes). Gelukkig zitten ze niet direct in het zicht. Aanrader!

7,5

Schrama

01-10-2018 om 11:02
Benthuizen

Alles is goed verlopen, jammer dat de installatie zolang op zich heeft laten wachten, hierdoor heb ik geen opbrengst meer van Het 2e deel van de zomer mee kunnen nemen

8,2

Bas

24-06-2016 om 21:05
Alphen aan den Rijn

Adviseur nam ruim de tijd om mij te informeren. De Zonnefabriek heeft alles netjes gedaan en de panelen werken goed.

9,7

Frans

11-06-2016 om 16:41
Alphen aan den Rijn

Zeer prettig en correct behandeld

8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Alphen aan den Rijn

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Alphen aan den Rijn

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Alphen aan den Rijn

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Alphen aan den Rijn

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

9,2

Marten Tilstra

19-01-2019 om 11:38
Alphen aan den Rijn

Zonnefabriek geeft een eerlijk en deskundig advies en beveelt alleen goede kwaliteit producten aan. Zo weet je zeker dat je maximaal rendement uit je zonneinstallatie haalt! De installatie verliep vlekkeloos en precies conform afspraak, door twee hele aardige monteurs. Ik ben dus zeer tevreden en zou de Zonnefabriek zeker aanraden! ????

9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Alphen aan den Rijn

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidie voor zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn biedt huiseigenaren tevens de mogelijkheid een duurzaamheidslening aan te vragen. Deze lening kunt u gebruiken om verschillende energiebesparende maatregelen in en aan uw woning te treffen. Denk aan de aanschaf van een warmteboiler, isolatie, groene daken en het plaatsen van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn. Ook is er een landelijke regeling voor duurzame maatregelen beschikbaar.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Het opwekken van duurzame energie met een zonne-systeem, met of zonder subsidie, is altijd een bewuste keuze. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U begint namelijk direct met besparen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het dak van uw woning biedt? Een specialist van Zonnefabriek komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maatBereken online uw jaarlijkse besparing en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Alphen aan den Rijn.

  Vraag adviesgesprek aan