Zonnepanelen Almere

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Almere

We weten niet wat het is maar er is bijna geen stad in Nederland waar zoveel Zonnefabriek installaties te vinden zijn als Almere. Blijkbaar hebben de inwoners van Almere goed in de gaten hoe slim het is om te investeren in zonnepanelen, en wij helpen daar graag bij. De grote verscheidenheid aan laagbouw, hoogbouw en soorten dakbedekking stelt specifiek eisen aan elke installatie; de adviseurs van de Zonnefabriek weten wat er mogelijk is.

Almere is de uitgelezen plek voor zonnepanelen installaties. Er is ruimte genoeg, mensen wonen mooi verspreid en daardoor is het meestal niet moeilijk om plek op het dak te vinden voor goed renderende zonnepanelen. Dat de inwoners van Almere de weg hebben weten te vinden naar de Zonnefabriek blijkt wel uit de vele tientallen installaties die we over de jaren in Almere hebben gedaan.

Vraag offerte aan

 

 

8,5

Zonnepanelen in Almere

Uw voorgangers uit Almere beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,5. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,0

M.weij

08-05-2019 om 14:22
Almere

Het lijkt dat als de zonnefabriek werkzaamheden aan mijn dak uitvoert zij verantwoordelijk is voor eventueel aangebrachte schade. Bij het breken van een dakpan dan terug verwijzen dat ergens een keer in een mailtje genoemd is dat het raadzaam is om extra dakpannen te kopen is natuurlijk niet netjes. Daarmee is jullie verantwoordelijkheid voor het goed afleveren natuurlijk niet afgedaan en zadelen jullie je klanten op met een probleem die er niet zou moeten zijn. Dit is erg onaangenaam en brengt veel stress mee op dat moment. Ik had het geluk dat ik als zzp zakelijk kon inkopen. Anders wat het me niet gelukt om dakpannen te kopen. De reguliere bouwmarkt verkoopt ze niet, alleen de zakelijke bouwmarkt en ook daar was het een zoektocht bij. Als leek weet ik ook niet welke dakpan ik zou moeten hebben. Dus op voorhand zou het me ook niet gelukt zijn. Als jullie het nou echt netjes willen doen voor jullie nieuwe klanten. kunnen jullie dat wellicht meenemen bij de inventarisatie en als de klant geen extra pannen heeft zou het netjes zijn als jullie er een paar mee offreren. Buiten dit incident bent ik erg tevreden met de installatie. De monteurs waren erg vriendelijk. Met vriendelijke groet Michael

8,5

John Veltema

26-10-2018 om 10:45
Almere

Prima bedrijf die goede kwaliteits artikelen levert. Heeft vakbekwame monteurs in dienst. De financiële administratie kan wel wat verbeterd worden.

7,8

Tim

04-06-2018 om 19:09
Almere

Meerdere offertes gehad met zeer uiteenlopende verhalen. Als laatste stond nog Zonnefabriek op de agenda. Kwam met een goed verhaal over de levensduur van panelen in het algemeen en zei dat optimizers niet nodig waren omdat er nauwelijks schaduw zou vallen op ons dak. Offerte getekend, levertijd was wel wat lang maar niet anders dan afgesproken, en begrijpelijk want iedereen wil zonnepanelen op dit moment. Installatie was echt keurig, mannen deden extra moeite om de kabels netjes weg te werken en hingen nog een stopcontactje om. Al met al erg blij mee.. Hopelijk nu de aankomende 25 + jaar geen omkijken meer naar.

8,5

Waarle

13-05-2018 om 09:01
Almere

Keurig geinstalleerd en volgens afspraak. De opbrengst van de eerste maand is volgens verwachting.

8,5

Bert Oosterveen

28-02-2018 om 16:58
Almere

Offerte-traject ging goed. Vond het jammer dat het 13e paneel niet paste maar dat is verder prima opgelost. Installatie ging uitstekend, mensen met kennis die alles netjes hebben afgewerkt. Kortom tevreden!

9,0

Van Raaphorst

27-02-2018 om 16:28
Almere

Fijn bedrijf, fijne medewerkers, goede service

7,8

Marien Abspoel

08-11-2017 om 15:22
Almere

Prima service, en meedenken over montage. Omdat de panelen in de daken van onze twee woningen geintegreerd zijn vroeg dit precisieewerk dat prima geleverd is door de medewerkers van Zonnefabriek. Aandachtspuntje is de planning van uitvoering. Dat was een maandje later dan graag gewenst.

7,8

Jakob

22-06-2016 om 22:20
Almere

Prima bedrijf

9,5

Hayo

20-05-2016 om 14:03
Almere

Duidelijke en op maat gespecificeerde offerte en deskundige installatie. Ook de after-sales betrokkenheid is prijzenswaardig!

9,5

Pieter

18-05-2016 om 15:31
Almere

Eerlijk advies beschaafd en vakkundig personeel.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Almere

Een offerte aanvragen

 

 

Eigen smaak

Inwoners van Almere stellen vaak hoge eisen aan het uiterlijk van hun woning. Ook wanneer het gaat om zonnepanelen, is de esthetiek een belangrijke factor. Zonnefabriek biedt verschillende soorten panelen aan, zowel de klassieke blauwe als de meer stijlvolle zwarte zonnepanelen. Kijk op de referentiepagina voor voorbeelden van hoe een zwart systeem eruit kan zien.

Mooie afwerking

Omdat er voor de installatie van zonnepanelen in Almere vaak meer ruimte is dan in de benauwde omgeving van de stedelijke gebieden, is er ook vaak meer mogelijk wat betreft de plaatsing van de omvormer en de kabelroute. Onze adviseurs die graag langskomen voor een vrijblijvend bezoek aan huis, kunnen samen met u kijken wat het beste staat.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Grote verscheidenheid

  Almere blijft maar doorgroeien, en er komen telkens nieuwe wijken bij die allemaal hun eigen soort woningen kennen, met hun eigen kenmerkende daken. Voor alle typen dakbedekking heeft Zonnefabriek een oplossing, of het nou gaat om platte of schuine daken, dakpannen, leisteen of damwandprofiel: Dank zij de jarenlange ervaring van de Zonnefabriek weten we overal wel een passend systeem voor te vinden.

  Energieneutraal

  Almere streeft ernaar om tegen 2022 energieneutraal te zijn. Kijk op de website van de gemeente voor meer informatie over hoe men denkt dit lovenswaardige doel te gaan bereiken.

   

  Vraag adviesgesprek aan