Zonnepanelen in Almelo
  • Zonnepanelen in Almelo

Zonnepanelen in Almelo

Voor de gemeente Almelo is duurzaamheid geen opgave, maar het vaste uitgangspunt voor alle gemeentelijke bezigheden. Zo heeft het nieuwe onderkomen van de gemeente de titel ‘meest duurzame stadhuis van Nederland’ gekregen, worden met regelmaat duurzaamheidsmarkten georganiseerd en werkt men dankzij innovatieve, duurzame projecten aan een vruchtbare groene economie. Ook inwoners die duurzaam denken, bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen in Almelo, kunnen alle groene ambities waarmaken.

Een voorbeeld voor Nederland

Diverse organisaties zijn aangesloten bij de stichting Duurzaam Netwerk Almelo, een netwerk dat meer wil doen aan duurzaamheid. Het delen van ideeën, ervaringen en kennis draagt bij aan het bevorderen van duurzaamheid in Almelo. Van maatschappelijk betrokken en verantwoord ondernemen, tot een groener en duurzamer woon- en leefklimaat. Samenwerken aan een duurzame toekomst heeft resultaat. Onder meer door een toename van zonnepanelen in Almelo, behoort de gemeente op het gebied van energietransitie tot de snelst ‘verduurzamende’ gemeenten van Nederland.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Subsidie voor zonnepanelen in Almelo

Voor informatie over energiebesparende maatregelen of het aanvragen van subsidies, werkt Almelo samen met DuurzaamThuisTwente. Verschillende gemeenten en de provincie Overijssel hebben de krachten gebundeld met als doel particulieren en bedrijven volledig te ondersteunen bij het realiseren van energiebesparing. Bij het platform kunt u terecht voor vragen over duurzame aanpassingen voor uw woning. Een wooncoach geeft u vrijblijvend en onafhankelijk advies. Ook is het via DuurzaamThuisTwente.nl mogelijk subsidie aan te vragen voor zonnepanelen in Almelo.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak biedt voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Zonnefabriek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en het ontwerpen van het optimale zonnesysteem voor maximaal rendement. Bent u benieuwd naar uw jaarlijkse besparing? Via onze website krijgt u eenvoudig inzicht in de opbrengst van uw zonnesysteem. Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Almelo.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!