Ik wil advies

Zonnepanelen Alkmaar

Van Alkmaar de victorie! De Kaasstad speelde in historisch opzicht een belangrijke rol in de vaderlandse geschiedenis. Net als het rijke verleden, omarmt de Noord-Hollandse stad sinds jaar en dag ook de toekomst. Daar is het warmtenet in de stad een duidelijk voorbeeld van. Samen met de Huisvuilcentrale (HVC) werkt de gemeente aan het uitbreiden van het warmtenet, dat wordt gevoed met warmte die overblijft na het verbranden van restafval in de afvalenergiecentrale. Daarnaast spelen zonnepanelen in Alkmaar een belangrijke rol bij het opwekken van duurzame energie.
Besparen met zonnepanelen in Alkmaar

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema in Alkmaar. Inwoners met zonnepanelen zorgen ervoor dat er jaarlijks ongeveer 1380 kilo minder CO2 wordt uitgestoten. Ook besparen zij gemiddeld zo'n 745 euro per jaar op hun energierekening. Wilt u dat ook? Wij helpen u graag.

Ik wil advies
 • 9,2
  Daken in Alkmaar zijn veranderd in een Zonnefabriek
 • 9,2
  Aantal zonnepanelen geïnstalleerd in Alkmaar
 • 9,2
  Wordt elk jaar gezamenlijk op de energierekening bespaard

Drie speerpunten voor een duurzame stad

Met het duurzaamheidsprogramma heeft de stad een simpel, maar duidelijk doel voor ogen: het verminderen van CO2-uitstoot. Om deze doelstelling te behalen wordt gewerkt met drie speerpunten. Energiebesparing, het verder verduurzamen van de gemeentelijke bedrijfsvoering en het opwekken van meer duurzame energie, bijvoorbeeld via zonnepanelen in Alkmaar. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en leven in een leefbare, gezonde stad. Dat vraagt om samenwerking. Tussen gemeente, ondernemers én bewoners. Via de energiecoöperatie AlkmaarEnergie krijgen nieuwe initiatieven en uitdagende projecten een podium. Samen werken de leden aan een volledig duurzaam en energieneutraal Alkmaar.

Uw eigen Zonnefabriek in Alkmaar

Zonnefabriek heeft in Alkmaar vele tevreden klanten. Al deze klanten zijn door ons voorzien van een deskundig advies en een vakkundig geïnstalleerd zonnepanelensysteem. Als u op zoek bent naar zonnepanelen in Alkmaar dan helpen wij u graag verder aan een o­fferte op maat. Zo maken we ook van uw dak een Zonnefabriek.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Slim investeren in een comfortabel huis

De gemeente Alkmaar verstrekt geen duurzaamheidsleningen meer. Wilt u subsidie voor het verduurzamen van uw woning of de aanschaf van zonnepanelen in Alkmaar? Dan is de Energiebespaarlening mogelijk iets voor u. Deze landelijke regeling is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te financieren. U kunt minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- lenen. Dit bedrag betaalt u, tegen een aantrekkelijk rentetarief, terug via maandelijkse betalingen. Maar, belangrijker nog: u begint direct met besparen. Afhankelijk van uw energieverbruik is deze besparing in veel gevallen voldoende om de maandelijkse betaling te dekken.

  Zonnepanelen in Alkmaar: advies op maat

  Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met een van de specialisten van Zonnefabriek voor een vrijblijvend advies op maat. Op locatie geven we u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en ontwerpen we het optimale systeem voor uw dak. Zo bent u verzekerd van maximaal rendement en een zo groot mogelijke opbrengst. Bereken uw jaarlijkse besparing of vraag een vrijblijvende offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Alkmaar

  Zonnepanelen bij u in de buurt

  Lees de ervaringen van klanten in uw regio!