Zonnepanelen in Alkmaar: duurzaam van A tot Z

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Alkmaar

Van Alkmaar de victorie! De Kaasstad speelde in historisch opzicht een belangrijke rol in de vaderlandse geschiedenis. Net als het rijke verleden, omarmt de Noord-Hollandse stad sinds jaar en dag ook de toekomst. Daar is het warmtenet in de stad een duidelijk voorbeeld van. Samen met de Huisvuilcentrale (HVC) werkt de gemeente aan het uitbreiden van het warmtenet, dat wordt gevoed met warmte die overblijft na het verbranden van restafval in de afvalenergiecentrale. Daarnaast spelen zonnepanelen in Alkmaar een belangrijke rol bij het opwekken van duurzame energie.

Drie speerpunten voor een duurzame stad

Met het duurzaamheidsprogramma heeft de stad een simpel, maar duidelijk doel voor ogen: het verminderen van CO2-uitstoot. Om deze doelstelling te behalen wordt gewerkt met drie speerpunten. Energiebesparing, het verder verduurzamen van de gemeentelijke bedrijfsvoering en het opwekken van meer duurzame energie, bijvoorbeeld via zonnepanelen in Alkmaar. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en leven in een leefbare, gezonde stad. Dat vraagt om samenwerking. Tussen gemeente, ondernemers én bewoners. Via de energiecoöperatie AlkmaarEnergie krijgen nieuwe initiatieven en uitdagende projecten een podium. Samen werken de leden aan een volledig duurzaam en energieneutraal Alkmaar.

Vraag offerte aan

 

 

8,8

Zonnepanelen in Alkmaar

Uw voorgangers uit Alkmaar beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,8. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
8,7

Jacqueline Heeremans

17-12-2018 om 16:56
Alkmaar

Waardeer vooral de vakkennis, het gedegen advies en de flexibiliteit om mee te bewegen met veranderende omstandigheden en inzichten bij ons.

10,0

G.A. Meyer

28-06-2018 om 18:58
Alkmaar

Nette installateurs, hebben alles netjes afgewerkt. De panelen leveren met het mooie weer een goed rendement. De uitleg van Jesper was duidelijk en vragen werden correct beantwoord. Beveel Zonnefabriek aan iedereen aan.

9,7

Maresa

23-06-2016 om 11:54
Alkmaar

Sympathiek team, duidelijke uitleg, goede zonnepanelen die in een halve dag geïnstalleerd waren... de datum is één keer verzet, dat is de enige reden waarom levertijd een acht is in plaats van een tien.

8,8

Joost

21-06-2016 om 21:21
Alkmaar

Uitstekende voorlichting gehad, prima keuze en uitermate tevreden over behaalde resultaat na 1 jaar

8,5

M.Zijlstra

10-01-2018 om 18:25
Grootschermer
8,2

Theo

14-06-2016 om 14:43
Oudorp
8,7

Mark

05-05-2019 om 21:38
Alkmaar

Goede communicatie tijdens de offerte en tot aan de installaties. Leuk om te zien dat de installateurs plezier in hun werk hadden en goed samenwerkten.

8,8

Mevrouw Haring

04-04-2019 om 11:27
Alkmaar

Wij zijn bijzonder tevreden over het totale traject met Zonnefabriek. Altijd was er duidelijke en vriendelijke communicatie met zowel de adviseur aan huis, (technische) klantenservice en de ingehuurde installateurs. Het geeft een betrouwbaar gevoel dat Zonnefabriek expliciet voor een klein aanbod kiest van hoge kwaliteit. De enige twee verbeterpunten zijn wat ons betreft: een kortere levertijd (dit was een maand langer dan eerder geschetst door de adviseur) en vóóraf precieze afstemming over het legplan ipv de twee opties die de installateurs meekregen zonder duidelijke toelichting.

9,0

M.Veen

01-02-2019 om 22:06
Alkmaar

Zeer vriendelijk, prettige communicatie, netjes en snel geleverd en geinstalleerd, nette prijs.

7,8

S Verhallen

23-01-2019 om 20:13
Alkmaar

Prettig advies gesprek, waarin er door Jesper veel tijd nam om alle mogelijkheden, voor- en nadelen te bespreken. De installateurs hebben nel werk geleverd en kwamen keurig terug toen het systeem niet werkte.

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Alkmaar

Een offerte aanvragen

 

 

Slim investeren in een comfortabel huis

De gemeente Alkmaar verstrekt geen duurzaamheidsleningen meer. Wilt u subsidie voor het verduurzamen van uw woning of de aanschaf van zonnepanelen in Alkmaar? Dan is de Energiebespaarlening mogelijk iets voor u. Deze landelijke regeling is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te financieren. U kunt minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- lenen. Dit bedrag betaalt u, tegen een aantrekkelijk rentetarief, terug via maandelijkse betalingen. Maar, belangrijker nog: u begint direct met besparen. Afhankelijk van uw energieverbruik is deze besparing in veel gevallen voldoende om de maandelijkse betaling te dekken.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Zonnepanelen in Alkmaar: advies op maat

  Bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met een van de specialisten van Zonnefabriek voor een vrijblijvend advies op maat. Op locatie geven we u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en ontwerpen we het optimale systeem voor uw dak. Zo bent u verzekerd van maximaal rendement en een zo groot mogelijke opbrengst. Bereken uw jaarlijkse besparing of vraag een vrijblijvende offerte aan! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Alkmaar

  Vraag adviesgesprek aan