Zonnepanelen Alblasserdam: Energieneutraal dorp in een energieneutrale regio

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Alblasserdam

Tussen de groene polders en toch vlak bij de bedrijvigheid van de randstad gaat ook Alblasserdam voor groen: Inwoners en gemeente spannen zich in om het dorp zo snel mogelijk te verduurzamen. Doel is om een energieneutraal dorp te maken, in een energieneutrale regio. Zonder zonnepanelen zal dat niet snel lukken! Gelukkig staat de Zonnefabriek klaar om de inwoners en ondernemers te helpen aan groene energie. Daarmee zorgen we voor een beter milieu, èn een lagere energierekening.

Zonnepanelen Alblasserdam: Samen Duurzaam

De gemeente Alblasserdam ondersteunt allerlei initiatieven voor de verduurzaming van het dorp. Ook wordt er met de andere Drechtsteden samengewerkt om het thema energie goed aan te pakken. Alleen als iedereen zijn steentje bijdraagt, slagen we erin om het mooie doel van een energieneutraal Alblasserdam waar te maken. Met het mooie voorbeeld van de molens van de Kinderdijk vlak om de hoek, is  Alblasserdam de aangewezen plek om hernieuwbare energie te installeren: Zonnefabriek helpt u daar graag mee uit de voeten.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Alblasserdam

Uw voorgangers uit Alblasserdam beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Alblasserdam

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Alblasserdam

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Alblasserdam

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Alblasserdam

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Alblasserdam

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Alblasserdam

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Alblasserdam

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Alblasserdam

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Alblasserdam

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Alblasserdam

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Alblasserdam

Een offerte aanvragen

 

 

Subsidies voor Zonnepanelen in Alblasserdam

Het regionaal energieloket helpt u graag op weg met allerlei tips en adviezen. En ook informatie over leningen en subsidies is daar te vinden. Maar ook zonder subsidies zult u zien dat zonnepanelen méér dan de moeite waard zijn, ook financieel. Met de prijzen van nu kunt u een hoog rendement op de investering halen: De producten die Zonnefabriek installeert leveren veel op en gaan lang mee. Door altijd gericht te zijn op hoge kwaliteit, presteren Zonnefabriek systemen tot wel 10% beter dan die van concurrenten!

 

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Wacht niet langer en help mee om met zonnepanelen Alblasserdam nog mooier, groener en toekomstbestendiger te maken! Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een advies op maat. Of kijk eerst op onze site om te zien hoe groot uw jaarlijkse besparing kan zijn. Met een paar klikken op de site vraagt u bij ons een gratis offerte aan. Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Alblasserdam.

  Vraag adviesgesprek aan