Zonnepanelen in Aalsmeer
  • Zonnepanelen in Aalsmeer

Zonnepanelen in Aalsmeer

Onder de rook van Amsterdam en van Schiphol liggen, onderdak bieden aan de grootste veiling ter wereld, en dan tòch zo’n groene en prettige woonomgeving bieden? Het kan, en Aalsmeer bewijst het. Laten we proberen om dit ook zo te houden, door samen te bouwen aan een nòg groener en duurzamer Aalsmeer voor de toekomst. Zonnefabriek werkt heel graag mee: Neem contact op met ons om met behulp van zonnepanelen Aalsmeer duurzaam te maken.

Zowel voor koop- als huurwoningen

Zonnefabriek heeft al vele tientallen installaties gerealiseerd in Aalsmeer en Kudelstaart. Sommige daarvan zijn aangebracht op huurwoningen van woningcorporatie Eigen Haard in het kader van het project HuurDeZon, en sommige op koopwoningen. Met ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we snel bij u in de buurt, zowel voor een adviesgesprek, een installatie of om achteraf service te bieden indien nodig. Als één van de oudste zonnepanelenbedrijven in Nederland weten we welke producten het beste werken en het langste meegaan, en we leggen dat graag aan u uit.

Weten wat u kan besparen?

Bereken het hier
Opbrengst berekenen

Steun voor duurzaam in Aalsmeer

De gemeente Aalsmeer wil graag in 2040 onafhankelijk van fossiele energiebronnen zijn. Daarom is de gemeente gestart met het Duurzaamheidsfonds Aalsmeer. Dit fonds ondersteunt inwoners die een subsidie of lening willen aanvragen voor projecten die met duurzaamheid te maken hebben, zoals het plaatsen van zonnepanelen. Verder kunt u wellicht gebruik maken van een duurzaamheidslening of advies inwinnen bij het Energieloket.

    Maak van uw dak een Zonnefabriek

    Aalsmeerders zijn gewend de handen uit de mouwen te steken en dingen in gang te zetten. Neem daarom contact op met de Zonnefabriek voor een advies op maatEn zie wat wij voor u kunnen betekenen. Het rendement op de investering kan heel aantrekkelijk zijn: Met een interessante jaarlijkse besparing zijn uw zonnepanelen snel terugverdiend en houdt u over de levensduur van het systeem flink wat geld over. Vraag direct een gratis offerte aan en zie wat zonnepanelen voor u kunnen doen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Aalsmeer.

    Zonnepanelen bij u in de buurt

    Lees de ervaringen van klanten in uw regio!