Zonnepanelen Aalsmeer: Samen bouwen aan groen

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Bereken opbrengst

meter meter

Zonnepanelen Aalsmeer

Onder de rook van Amsterdam en van Schiphol liggen, onderdak bieden aan de grootste veiling ter wereld, en dan tòch zo’n groene en prettige woonomgeving bieden? Het kan, en Aalsmeer bewijst het. Laten we proberen om dit ook zo te houden, door samen te bouwen aan een nòg groener en duurzamer Aalsmeer voor de toekomst. De Zonnefabriek werkt heel graag mee: Neem contact op met ons om met behulp van zonnepanelen Aalsmeer duurzaam te maken.

Zowel voor koop- als huurwoningen

Zonnefabriek heeft al vele tientallen installaties gerealiseerd in Aalsmeer en Kudelstaart. Sommige daarvan zijn aangebracht op huurwoningen van woningcorporatie Eigen Haard in het kader van het project HuurDeZon, en sommige op koopwoningen. Met ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we snel bij u in de buurt, zowel voor een adviesgesprek, een installatie of om achteraf service te bieden indien nodig. Als één van de oudste zonnepanelenbedrijven in Nederland weten we welke producten het beste werken en het langste meegaan, en we leggen dat graag aan u uit.

Vraag offerte aan

 

 

8,7

Zonnepanelen in Aalsmeer

Uw voorgangers uit Aalsmeer beoordelen Zonnefabriek met het cijfer 8,7. Lees hier wat hun ervaringen met Zonnefabriek waren.
9,5

M

06-11-2018 om 08:03
Aalsmeer

Zonnefabriek heeft hun belofte waargemaakt. Goede service vanaf eerste contact tot en met plaatsing. De mannen die de plaatsing deden hebben uitermate netjes gewerkt. Klein nadeel was dat de daadwerkelijk plaatsing wat lang duurde ivm grote drukte. Hierover wel weer goed gecommuniceerd. Wij zijn heel erg tevreden met Zonnefabriek, een aanrader

8,3

M. de Brouwer

18-10-2018 om 19:56
Aalsmeer

Helemaal goed deze jongens van de zonnefabriek. Enige kritiekpuntje is dat de foto's van de adviseur over de situatie rond ons huis niet duidelijk genoeg waren voor de installateurs. Die hebben toen moeten improviseren maar is toch allemaal binnen 1 dag opgelost en operationeel. Top tent!

9,5

Lennart

16-10-2018 om 21:51
Aalsmeer

Goede service, prettig contact met verkoop- en installateam. Aankoop van offerte tot installatie naar tevredenheid verlopen; laat de zon maar komen!

8,0

K. Degenaar

10-10-2018 om 18:20
Aalsmeer

Prima bedrijf. Ik heb het gevoel gekregen een echt goede keus gemaakt te hebben. Vooraf was de berg van keuzes erg hoog. De Zonnefabriek was de enige aanbieder die echt zijn best heeft gedaan me goed te informeren.

7,5

Jos van Kampen

09-10-2018 om 00:14
Aalsmeer

Prima adviesgesprek, geen opdringerige marketing en verkoop maar een realistische uitleg over het product en de gevolgen van eventuele politieke beslissing ten aanzien van subsidies. Na een aantal dagen was er - om onduidelijke redenen - een storing in het systeem en werden wij direct gebeld en begeleid bij het oplossen. 2 Puntjes van kritiek: 1) tijdens de montage waren er buizen bevestigd op een voor ons onhandige plek. Toen dit ter sprake kwam kregen wij te horen dat de buizen makkelijk weer losgemaakt konden worden en dat ik ze zelf op een andere plek vast kon maken. 2) de volgende morgen vonden wij stukken dakpan en een flinke schroef op onze oprit.

8,2

H.teeuwen

29-08-2018 om 17:19
Aalsmeer

Alles volgens afspraak gedaan montage ploeg heeft de installatie netjes afgewerkt en de zonnepanelen goed en stevig geplaats

9,2

Wigmans

17-08-2018 om 21:07
Aalsmeer

Zeer kundige adviseur die in tegenstelling tot veel andere aanbieders een eerlijk advies heeft verstrekt heeft en oog had voor de wensen van mij als klant. De installateurs waren kundig. Hebben de panelen keurig recht gemonteerd en gingen pas weg toen de hele installatie goed werkte. De zonnefabriek is een echte aanrader!!

9,0

JHA Wijbenga

10-07-2018 om 11:46
Aalsmeer

Heldere offerte, levertijd bedroeg 5 weken en was sneller dan in eerste gesprek was aangegeven. Installatie is in overleg en volledig naar wens uitgevoerd. De eerste dagen van juli 2018 waren wolkenloos. Perfecte omstandigheden om de opbrengst te controleren. Op 2 juli bleek de maximale opbrengst te worden beperkt tot ca 3800 W. De omvormer zou ca 4000W aan moeten kunnen. Hierover heb ik een mail gestuurd, waarna de serviceafdeling mij via de telefoon door de instellingen geloodst heeft om het voor NL toegestane maximale vermogen aan te passen. Inmiddels heb ik momentaan een opbrengst van ca 3940W gezien.

9,0

VvE Alexandra

01-05-2018 om 11:41
Aalsmeer

Deskundige en prettige benadering. Goed meegedacht over optimale installatie

9,0

Rob van Reed

19-02-2018 om 12:23
Aalsmeer

Prettig bedrijf: kwaliteit, service, aardige mensen. Top. Beveel ik van harte aan!

Meer reviews

De voordelen van Zonnefabriek

 • Gedegen advies
 • Beste producten
 • Vakkundige installatie
 • Hoogste opbrengst

Onze Zonnepanelen in Aalsmeer

Een offerte aanvragen

 

 

Steun voor duurzaam in Aalsmeer

De gemeente Aalsmeer wil graag in 2040 onafhankelijk van fossiele energiebronnen zijn. Daarom is de gemeente gestart met het Duurzaamheidsfonds Aalsmeer. Dit fonds ondersteunt inwoners die een subsidie of lening willen aanvragen voor projecten die met duurzaamheid te maken hebben, zoals het plaatsen van zonnepanelen. Verder kunt u wellicht gebruik maken van een duurzaamheidslening of advies inwinnen bij het Energieloket.

Ook uw opbrengst berekenen?

Vul onderstaand formulier in zie direct hoeveel voordeel u van zonnepanelen kan hebben!


1 Hoe groot is uw dak?

Geef de lengte en breedte van uw dak op, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal panelen dat we op uw dak kunnen plaatsen.

Weet u niet hoe groot uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij
 • meter
 • meter

2 Hoe schuin is uw dak?

De hellingshoek is van invloed op de opbrengst van uw zonnepanelen.


3 Wat is de oriëntatie van het dak?

De ligging van uw dak is belangrijk voor een goede inschatting van de opbrengst van uw panelen.

Weet u niet wat de ligging van uw dak is? Neem contact met ons op om samen een inschatting te maken.

Help mij

Uw toekomstige installatie

 • 0*
  * Deze inschatting is gebaseerd op de meest gebruikte paneelafmeting van 1 x 1,65. Er is in de berekening geen rekening gehouden met eventuele dakramen of objecten die schaduw geven.

  U weet nu hoeveel zonnepanelen er maximaal op uw dak geplaatst kunnen worden. Maar de hoeveelheid stroom die u met uw dak kunt opwekken is volledig afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het ontwerp van uw systeem. U heeft de stroom van uw zonnepanelen nu nodig, maar ook in de toekomst. Hieronder vindt u twee uitgewerkte adviezen op basis van de door u ingevoerde gegevens.


 • Zonnefabriek A
 • 0 Watt
 • 10 jaar
 • 0,7%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW
 • Zonnefabriek B
 • 0 Watt
 • 25 jaar
 • 0,25%
 • 0 kWh
 • 0
 • 0
 • 0 ex. BTW

  Maak van uw dak een Zonnefabriek

  Aalsmeerders zijn gewend de handen uit de mouwen te steken en dingen in gang te zetten. Neem daarom contact op met de Zonnefabriek voor een advies op maatEn zie wat wij voor u kunnen betekenen. Het rendement op de investering kan heel aantrekkelijk zijn: Met een interessante jaarlijkse besparing zijn uw zonnepanelen snel terugverdiend en houdt u over de levensduur van het systeem flink wat geld over. Vraag direct een gratis offerte aan en zie wat zonnepanelen voor u kunnen doen! Zonnefabriek, uw partner voor zonnepanelen in Aalsmeer.

  Vraag adviesgesprek aan