Ik wil advies

Quickscan

Vraag hier een gratis quickscan aan

Quickscan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen en financiering?
Wanneer u aan de start staat van uw onderzoek naar zonnepanelen, blijkt al snel dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn. Zonnefabriek kan u hierin volledig ontzorgen met een gratis quickscan. Na deze quickscan weet u precies waar u staat en wat voor u de beste optie is van A tot Z.
Bent u benieuwd naar meer informatie?

Wilt u volledig voorbereid het zonnepanelen-proces ingaan en een volledig gepersonaliseerd advies ontvangen? Maak dan gebruik van de gratis* quickscan van Zonnefabriek. De quickscan geeft u een totaaloverzicht van alle mogelijkheden van zonnepanelen op uw dak, van installatie tot financiering. Het bevat onder andere een schets van het aantal zonnepanelen, berekening wat deze op uw locatie ongeveer zouden opleveren, indicatie wat de investering in de huidige markt zal zijn. Wat onze quickscan extra voordelig maakt is dat wij de bovenstaande informatie uitwerken voor alle scenario's van financieringsmogelijkheden die er zijn voor uw specifieke situatie, want de besparing en de beste optie zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. 

Waaruit bestaat de quickscan?

  • Technische mogelijkheden
  • Gemiddelde productie
  • Indicatie van de investering
  • Overzicht van alle mogelijke financieringsmogelijkheden inclusief subsidiemogelijkheden
  • Indicatie van het rendement afhankelijk van uw specifieke situatie waarin alle financieringsmogelijkheden worden meegenomen
*De quickscan t.w.v €350 is gratis als u besluit de opdracht aan Zonnefabriek te verstrekken. Wanneer u uit de gemeente Amstelveen of Aalsmeer komt, wordt deze quickscan losstaand van opdrachtverstrekking door de gemeente voor u gefinancieerd, klik hier voor meer informatie

Wat is voor u de beste mogelijkheid?
Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen en benieuwd naar alle mogelijke opties voor u? Via dit aanvraagformulier kunt u onze Quickscan zonne-energie aanvragen. Met deze scan worden de mogelijkheden voor uw locatie ingeschat en een totaaloverzicht wordt aan u verschaft. We maken een schets van het aantal zonnepanelen, rekenen uit wat deze op uw locatie zouden kunnen opleveren, en geven aan wat de investering in de huidige markt zal zijn. Daarnaast werken we alle mogelijke scenario’s uit waarin de financiële mogelijkheden worden weergegeven. Deze zijn volledig afhankelijk van uw locatie, het aantal panelen en de verschillende regelingen voor zonne-energie die we in Nederland beschikbaar hebben. Na aanmelding maken wij uw quickscan binnen twee weken.

Vraag hier uw gratis quickscan aan

Bent u al bekend met de financieringsmogelijkheden en bent u voornamelijk benieuwd naar ons aanbod, vraag dan hieronder een offerte aan.