SunPower: de meeste efficiënte zonnepanelen ter wereld

SunPower zonnepanelen geven het allerhoogste rendement

De unieke kwaliteit van de beste zonnepanelen op de markt

SunPower heeft de krachtigste zonnecel technologie op de markt en levert daarmee het hoogste rendement. In vergelijking met conventionele zonnepanelen produceert een SunPower paneel 35% meer energie over de eerste 25 jaar.
Welke zonnepanelen hebben het hoogste rendement?

SunPower levert zonnepanelen voor woonhuizen met een vermogen van 400 Wattpiek per paneel. Daarmee zijn SunPower zonnepanelen de hoogste rendement zonnepanelen die er op dit moment verkrijgbaar zijn op de markt en geschikt zijn voor woningen. Meer rendement betekent een hogere opbrengst. Met SunPower haalt u het meeste uit uw dak.

Op deze pagina bespreken we de volgende kenmerken van SunPower zonnepanelen:

 

 

De innovatieve celtechnologie van SunPower zonnepanelen

Innovatieve celtechnologie

Wat het SunPower zonnepaneel zo krachtig maakt is de Maxeon technologie. Deze zeer innovatieve technologie zorgt ervoor dat de SunPower zonnecel 50% efficiënter is dan een standaard zonnecel. Dit betekent concreet dat een SunPower zonnecel veel beter is in het omzetten van zonlicht in zonne-energie dan een gewone zonnecel. Wat dit voor u betekent is dat u in principe minder panelen nodig heeft om eenzelfde hoeveelheid zonne-energie te produceren en dus het hoogste rendement te behalen.

“De uiteindelijke doorslag om bewust voor SunPower panelen te kiezen was het feit dat de panelen niet alleen de hoogste Wattpiek hebben, maar juist ook bij heel weinig licht al energie opleveren.”
Theo Fritz, Zutphen

 

 

Zeer hoge betrouwbaarheid

Daarnaast zorgt het koperen fundament van de zonnecel voor een verhoogde betrouwbaarheid. Deze verhoogde betrouwbaarheid komt erop neer dat de zonnecel minder kwetsbaar is voor bijvoorbeeld extreem weer en dus minder snel stuk gaat. Uit allerlei tests is gebleken dat slechts 1 op de 20.000 SunPower zonnepanelen gebreken vertoont. U kunt dus lang genieten van uw hoge rendement zonnepanelen.

Het materiaal van SunPower zonnecellen in vergelijking met conventionele zonnecellen
De opbouw van een SunPower zonnecel

Nauwelijks prestatie afname

Bij gewone zonnecellen neemt de prestatie van de zonnecel na verloop van tijd af. Dit wordt vaak veroorzaakt door corrosie en slijtage. Maar het unieke ontwerp van de SunPower zonnecel elimineert 85% van alle oorzaken van prestatievermindering bij zonnecellen. Dit wordt bevestigd door ons onderzoek naar de prestatieafname van zonnepanelen. Het gevolg hiervan is dat u veel langer kunt genieten van uitstekende prestaties en kostenbesparingen. 

Garantie op product en vermogen

De aandacht die SunPower steekt in technologie, innovatie en productoptimalisatie ziet u terug in de garanties die zij geeft. SunPower was namelijk de eerste in de markt die een dubbele 40 jarige garantie gaf op haar zonnepanelen. Dit betekent dat u 40 jaar garantie krijgt op het vermogen van het zonnepaneel (vermogensgarantie) en op het zonnepaneel zelf (productgarantie).

SunPower garantie versus garantie bij andere aanbieders
Oogstrelend design van SunPower black panelen

Oogstrelend design

SunPower zonnepanelen zijn niet alleen de meest efficiënte zonnepanelen op de markt. Ze zijn ook een lust voor het oog. Kies voor de SunPower 'Black' serie als u stijl met energiebesparing wilt combineren.