Ik wil advies

Zeer tevreden over keus voor Zonnefabriek

Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Wijnjewoude

Tegenvaller? Na één telefoontje geregeld

Via een vriend kwam de heer Weggemans uit Wijnjewoude in contact met Zonnefabriek. En daar is hij die vriend nog altijd dankbaar voor.

Ed WeggemansWijnjewoude, 12 oktober 2018

Medio 2016 besloot ik om ook een bijdrage te leveren aan een beter milieu door het aanschaffen van zonnepanelen. Maar ik wist helemaal niets van de materie. Daarover pratend met vrienden vernam ik dat één van hen onlangs panelen had laten plaatsen. Hij had zich goed ingelezen en geïnformeerd en was technisch genoeg om de juiste vergelijkingen te maken. Ik vroeg hem of ik op zijn kennis mee kon liften hetgeen mij in contact bracht met de Zonnefabriek. Het leverde mijn vriend een bedragje ‘vindersloon’ op.

Snel volgde een gesprek met Jan-Willem Dijk, senior-adviseur bij de Zonnefabriek.

Dat gesprek was prettig, informatief en ontspannen, heel goed te volgen en er werd ook naar mij geluisterd.

Wij kozen voor 21 Sunpower panelen, 327 watt, op de zuid-zuid-oostkant van de garage achter het huis en een STP 6000TL 20 (producent SMA) omvormer. 

“Dat gesprek was prettig, informatief en ontspannen, heel goed te volgen en er werd ook naar mij geluisterd.”
Ed Weggemans, Wijnjewoude

Vermogen max. van het systeem bedraagt 6867 Watt en de verwachte opbrengst werd geschat op 5768 kWh per jaar omdat het bladerdak van een grote els ’s morgens een deel van het dak in de schaduw hield. Toch voor deze plek gekozen.

De offerte viel kort daarna in de bus en ik besloot in zee te gaan met de Zonnefabriek.

De installateur Gerben uit Drachten kwam eerst de situatie bekijken.

Er moest een stroom- en internetkabel worden getrokken vanuit de garage naar het voorhuis, zeker 35 meter. Was geen bezwaar meende hij.

Op 1 november 2016 zijn de panelen geplaatst. Het leggen van de kabel viel erg tegen hetgeen mij een extra rekening tbv graafwerk opleverde maar na één telefoontje met de Zonnefabriek werd dit in de minne geschikt ofwel, rekening Zonnefabriek. Erg prettig.

“Ik ben mijn vriend dankbaar want ik ben zeer tevreden over mijn keus voor de Zonnefabriek, het contact met hen, de panelen, de omvormer, de installatie en het feit dat ik nu ook mijn steentje bijdraag aan dat zo getergde milieu.”
Ed Weggemans, Wijnjewoude

Nu ben ik de gelukkige eigenaar-gebruiker van 21 HR zonnepanelen. De opbrengst over 2017 was 6115 kWh en dit jaar zitten we al op 6086, maar dit was dan ook een erg zonnig jaar. Ik kan dit met een App op ieder moment van de dag nakijken en zelf mijn besparing (dus afbetaling) tot nu toe aflezen.

Alles werkt probleemloos, ik heb 25 jaar garantie onder voorwaarden van een gegarandeerde minimale opbrengst over 25 jaar van 87% van het minimaal piekvermogen.

Kortom, ik ben mijn vriend dankbaar want ik ben zeer tevreden over mijn keus voor de zonnefabriek, het contact met hen, de panelen, de omvormer, de installatie en het feit dat ik nu ook mijn steentje bijdraag aan dat zo getergde milieu.

Ervaringen van onze klanten

Lees hun verhaal
Greet en John Doornbos, Appingedam
Op een snikhete dag toch in één dag klaar: "Hulde!"
De familie Doornbos uit Appingedam heeft geen spijt van hun zonnestroom installatie door Zonnefabriek: Alles snel en efficiënt gemonteerd en een veel hogere opbrengst dan verwacht.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Wijnjewoude
Zeer tevreden over keus voor Zonnefabriek
Ed kwam via een vriend bij Zonnefabriek, en hij is hem dankbaar: alles werkt probleemloos, en het geeft een goed gevoel om een steentje bij te dragen aan dat 'zo getergde' milieu.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Zutphen
Enorm verbaasd over de hoge opbrengst - ook als er geen zon is!
Theo kreeg een goed gevoel bij Jonathan, de adviseur van Zonnefabriek. Na zich goed verdiept te hebben koos Theo voor Zonnefabriek: de garantievoorwaarden gaven de doorslag. Hij is verbaasd over de hoge opbrengst: zelfs als er geen zon is!
lees meer ›
Ed en Rinske Molenaar, Vries
90% van de energiebehoefte afgedekt met zonnepanelen
Ze krijgen complimenten van de buren voor de mooie installaties, maar belangrijker is dat alles prima werkt en vragen door de Zonnefabriek direct opgepakt en opgelost worden
lees meer ›
Jansje Stodel, Amstelveen
Voor mij was de dienstverlening doorslaggevend
Jansje is zeer tevreden met Zonnefabriek. Voor haar gaf de dienstverlening de doorslag: de leidingen door het huis werden aangelegd en de tegenwoordiger klom hoogstpersoonlijk het dak op. Ze noemt Zonnefabriek deskundige met liefde voor het vak.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Heiloo
Een mooi, prachtig strak, resultaat: precies zoals ik het voor ogen had.
Inmiddels heeft Chris de zonnepanelen ruim een half jaar en is ze zeer tevreden: met zowel de uitstraling van de panelen, als de mogelijkheid om de opbrengst te monitoren. Chris zou Zonnefabriek aan iedereen aanraden.
lees meer ›
Emile van Daal en Odette Vermeulen, Vinkeveen
Binnen een halve dag was alles aangelegd en vloeide de energie binnen.
De installatie werd vlot gedaan en liep heel gesmeerd. Al met al zijn Emile en Odette super blij met de zonnepanelen.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Oegstgeest
Ons monument is nu elektriciteit neutraal
Gerard en Petra hebben aan de hele 'operatie' een tevreden herinnering overgehouden. En dat is beslist niet altijd het geval bij werken aan hun monumentale pand.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Maarssen
Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden
Boris is tevreden met de gehel installatie, deze is vlot en netjes verlopen en de boel werd keurig achtergelaten. Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Veldhoven
Mochten wij in de toekomst nog gaan verhuizen zou ik zonder aarzeling zo weer voor Zonnefabriek kiezen
Daan en Marieke vonden de werkwijze van Zonnefabriek prettig: door het meetwerk op locatie krijg je een offerte die klopt. Toen een geplande leiding voor de kabels niet groot genoeg bleek, werden gelijk twee oplossingen gevonden.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Nieuwegein
Deskundig advies en installatie van top panelen!
Ronald is heel erg tevreden over Zonnefabriek. Vriendelijk en bekwaam advies en installatie was snel en zorgvuldig. Laat het zonnetje maar schijnen!
lees meer ›