Ik wil advies

Voor mij was de dienstverlening doorslaggevend

Jansje Stodel, Amstelveen

 

Sinds 23-06-2016 heb ik zonnepanelen van Zonnefabriek. Inmiddels heb ik de uitstekend werkende zonnepanelen dus al 2 jaar in gebruik. De voortgaande dienstverlening is verrassend goed. Ik krijg regelmatig mails met informatie die voor mij als gebruiker relevant is. Zonnefabriek ziet er op afstand op toe dat de installatie goed werkt. Toen door een defect apparaat doorgifte van gegevens niet lukte, werd dat snel verholpen.

 

“Kortom, een bedrijf met deskundige medewerkers die liefde voor hun vak hebben!”
Jansje Stodel, Amstelveen

Zonnefabriek was het derde bedrijf dat offerte uitbracht. In tegenstelling tot de andere bedrijven die via Google earth de situatie op het dak bekeken, klom de vertegenwoordiger van Zonnefabriek door een raam naar buiten op het dak. Ook de situatie binnen bekeek hij en hij legde duidelijk uit hoe de aanleg zou plaatsvinden. Ik hoefde me niet ongerust te maken, dat er leidingen door het huis zouden worden aangelegd. Voor mij was deze dienstverlening doorslaggevend. Temeer daar ons het maximaal mogelijke aantal panelen werd geadviseerd. Namelijk 11 stuks in plaats van 8, van een ander bedrijf. De aanleg zelf ging met veel geduld en aandacht gepaard. Omdat de installateur een klein kastje liever niet zichtbaar wilde plaatsen, wrong hij zich bijna letterlijk in duizend bochten, hij wilde niet opgeven totdat ik hem zei, het mag echt in de ruimte bij de wasmachine worden opgehangen! Kortom, een bedrijf met deskundige medewerkers die liefde voor hun vak hebben.

Een zeer tevreden klant!

Ervaringen van onze klanten

Lees hun verhaal
Greet en John Doornbos, Appingedam
Op een snikhete dag toch in één dag klaar: "Hulde!"
De familie Doornbos uit Appingedam heeft geen spijt van hun zonnestroom installatie door Zonnefabriek: Alles snel en efficiënt gemonteerd en een veel hogere opbrengst dan verwacht.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Wijnjewoude
Zeer tevreden over keus voor Zonnefabriek
Ed kwam via een vriend bij Zonnefabriek, en hij is hem dankbaar: alles werkt probleemloos, en het geeft een goed gevoel om een steentje bij te dragen aan dat 'zo getergde' milieu.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Zutphen
Enorm verbaasd over de hoge opbrengst - ook als er geen zon is!
Theo kreeg een goed gevoel bij Jonathan, de adviseur van Zonnefabriek. Na zich goed verdiept te hebben koos Theo voor Zonnefabriek: de garantievoorwaarden gaven de doorslag. Hij is verbaasd over de hoge opbrengst: zelfs als er geen zon is!
lees meer ›
Ed en Rinske Molenaar, Vries
90% van de energiebehoefte afgedekt met zonnepanelen
Ze krijgen complimenten van de buren voor de mooie installaties, maar belangrijker is dat alles prima werkt en vragen door de Zonnefabriek direct opgepakt en opgelost worden
lees meer ›
Jansje Stodel, Amstelveen
Voor mij was de dienstverlening doorslaggevend
Jansje is zeer tevreden met Zonnefabriek. Voor haar gaf de dienstverlening de doorslag: de leidingen door het huis werden aangelegd en de tegenwoordiger klom hoogstpersoonlijk het dak op. Ze noemt Zonnefabriek deskundige met liefde voor het vak.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Heiloo
Een mooi, prachtig strak, resultaat: precies zoals ik het voor ogen had.
Inmiddels heeft Chris de zonnepanelen ruim een half jaar en is ze zeer tevreden: met zowel de uitstraling van de panelen, als de mogelijkheid om de opbrengst te monitoren. Chris zou Zonnefabriek aan iedereen aanraden.
lees meer ›
Emile van Daal en Odette Vermeulen, Vinkeveen
Binnen een halve dag was alles aangelegd en vloeide de energie binnen.
De installatie werd vlot gedaan en liep heel gesmeerd. Al met al zijn Emile en Odette super blij met de zonnepanelen.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Oegstgeest
Ons monument is nu elektriciteit neutraal
Gerard en Petra hebben aan de hele 'operatie' een tevreden herinnering overgehouden. En dat is beslist niet altijd het geval bij werken aan hun monumentale pand.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Maarssen
Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden
Boris is tevreden met de gehel installatie, deze is vlot en netjes verlopen en de boel werd keurig achtergelaten. Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Veldhoven
Mochten wij in de toekomst nog gaan verhuizen zou ik zonder aarzeling zo weer voor Zonnefabriek kiezen
Daan en Marieke vonden de werkwijze van Zonnefabriek prettig: door het meetwerk op locatie krijg je een offerte die klopt. Toen een geplande leiding voor de kabels niet groot genoeg bleek, werden gelijk twee oplossingen gevonden.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Nieuwegein
Deskundig advies en installatie van top panelen!
Ronald is heel erg tevreden over Zonnefabriek. Vriendelijk en bekwaam advies en installatie was snel en zorgvuldig. Laat het zonnetje maar schijnen!
lees meer ›