Ik wil advies

Enorm verbaasd over de hoge opbrengst - ook als er geen zon is!

Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Zutphen

Nadat we verhuisd zijn en op ons nieuwe huis wederom zonnepanelen wilden heb ik internet afgestruind om me te verdiepen in alle ontwikkelingen en heb daarna een aantal partijen benaderd.
Tijdens het gesprek met de adviseur van de Zonnefabriek (Jonathan) kregen wij meteen een goed gevoel.

Uiteindelijk was de Zonnefabriek een van de twee overgebleven partijen, maar zag het er naar uit dat we voor de andere overgebleven partij zouden kiezen.
Na nogmaals contact gehad te hebben met Jonathan heb ik me nog eens goed verdiept in alle voor- en nadelen van de SunPower panelen.

Het enige nadeel is de hogere investering. Daarbij was de vraag of dat op zou wegen tegen de voordelen.
Bij mijn eerste "onderzoek" heb ik mij met name gericht op het aantal Wattpiek per geïnvesteerde Euro en de daarmee samenhangende terugverdientijd.
Ik heb daarbij zijdelings rekening gehouden met de extreem lange garantieperiode en uitstekende garantievoorwaarden. (bijvoorbeeld niet een ander paneel ontvangen bij een defect paneel, maar dat het paneel dan ook vervangen wordt en dat je dat niet zelf hoeft te (laten) doen.

“Het was veel meer werk dan normaal, maar ze hebben aan één stuk doorgewerkt om ervoor te zorgen dat alles die dag toch netjes afgerond was”
Theo Fritz, Zutphen

De uiteindelijke doorslag om bewust voor de SunPower-panelen te kiezen was het feit dat de panelen niet alleen de hoogste Wattpiek hebben, maar juist ook bij heel weinig licht al energie opleveren.
Dus alleen rekening houdend met de terugverdientijd zouden het niet de SunPower-panelen zijn geworden, maar door het totaalplaatje blijkt de keuze hiervoor de beste keuze te zijn.

Bij het gesprek met de adviseur kregen we te horen dat het helaas wel 2 a 2 1/2 maand zou kunnen duren voordat de panelen geplaatst zouden worden.
Onze verbazing was dan ook groot toen we kort na het tekenen van de offerte gebeld werden of het uitkwam dat de panelen binnen een paar weken geplaatst zouden worden (panelen zijn dus 5 weken na tekenen van de offerte geplaatst).

Ook het installeren (door het team van Jorrit) is prima uitgevoerd, waarbij alles constant in overleg met mij gebeurd is. Door de bijzondere situatie (een hoog dak en een serre voor het huis) was het veel meer werk dan normaal, maar ze hebben aan een stuk doorgewerkt en zijn tot in de loop van de avond doorgegaan om ervoor te zorgen dat alles die dag toch netjes afgerond was.
We hebben de panelen nu een week en ik kijk elke dag meerdere keren op de portal (en in de app) om het een en ander te monitoren en ik ben enorm verbaasd over de hoge opbrengst (met name op de momenten dat er helemaal geen zon is).”

Advies op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw dak? Vraag via onderstaande button een adviesgesprek met een van onze adviseurs aan. Samen bekijkt u de mogelijkheden op uw dak. 

Ervaringen van onze klanten

Lees hun verhaal
Greet en John Doornbos, Appingedam
Op een snikhete dag toch in één dag klaar: "Hulde!"
De familie Doornbos uit Appingedam heeft geen spijt van hun zonnestroom installatie door Zonnefabriek: Alles snel en efficiënt gemonteerd en een veel hogere opbrengst dan verwacht.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Wijnjewoude
Zeer tevreden over keus voor Zonnefabriek
Ed kwam via een vriend bij Zonnefabriek, en hij is hem dankbaar: alles werkt probleemloos, en het geeft een goed gevoel om een steentje bij te dragen aan dat 'zo getergde' milieu.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Zutphen
Enorm verbaasd over de hoge opbrengst - ook als er geen zon is!
Theo kreeg een goed gevoel bij Jonathan, de adviseur van Zonnefabriek. Na zich goed verdiept te hebben koos Theo voor Zonnefabriek: de garantievoorwaarden gaven de doorslag. Hij is verbaasd over de hoge opbrengst: zelfs als er geen zon is!
lees meer ›
Ed en Rinske Molenaar, Vries
90% van de energiebehoefte afgedekt met zonnepanelen
Ze krijgen complimenten van de buren voor de mooie installaties, maar belangrijker is dat alles prima werkt en vragen door de Zonnefabriek direct opgepakt en opgelost worden
lees meer ›
Jansje Stodel, Amstelveen
Voor mij was de dienstverlening doorslaggevend
Jansje is zeer tevreden met Zonnefabriek. Voor haar gaf de dienstverlening de doorslag: de leidingen door het huis werden aangelegd en de tegenwoordiger klom hoogstpersoonlijk het dak op. Ze noemt Zonnefabriek deskundige met liefde voor het vak.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Heiloo
Een mooi, prachtig strak, resultaat: precies zoals ik het voor ogen had.
Inmiddels heeft Chris de zonnepanelen ruim een half jaar en is ze zeer tevreden: met zowel de uitstraling van de panelen, als de mogelijkheid om de opbrengst te monitoren. Chris zou Zonnefabriek aan iedereen aanraden.
lees meer ›
Emile van Daal en Odette Vermeulen, Vinkeveen
Binnen een halve dag was alles aangelegd en vloeide de energie binnen.
De installatie werd vlot gedaan en liep heel gesmeerd. Al met al zijn Emile en Odette super blij met de zonnepanelen.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Oegstgeest
Ons monument is nu elektriciteit neutraal
Gerard en Petra hebben aan de hele 'operatie' een tevreden herinnering overgehouden. En dat is beslist niet altijd het geval bij werken aan hun monumentale pand.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Maarssen
Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden
Boris is tevreden met de gehel installatie, deze is vlot en netjes verlopen en de boel werd keurig achtergelaten. Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Veldhoven
Mochten wij in de toekomst nog gaan verhuizen zou ik zonder aarzeling zo weer voor Zonnefabriek kiezen
Daan en Marieke vonden de werkwijze van Zonnefabriek prettig: door het meetwerk op locatie krijg je een offerte die klopt. Toen een geplande leiding voor de kabels niet groot genoeg bleek, werden gelijk twee oplossingen gevonden.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Nieuwegein
Deskundig advies en installatie van top panelen!
Ronald is heel erg tevreden over Zonnefabriek. Vriendelijk en bekwaam advies en installatie was snel en zorgvuldig. Laat het zonnetje maar schijnen!
lees meer ›