Op een snikhete dag toch in één dag klaar: "Hulde!"

Greet en John Doornbos, Appingedam

Veel méér opbrengst dan geschat

De familie Doornbos uit Appingedam heeft geen spijt van hun zonnestroom installatie door Zonnefabriek: Alles snel en efficiënt gemonteerd en een veel hogere opbrengst dan verwacht.

"Wij waren op zoek naar zonnepanelen, het aanbod in soorten panelen en installatiebedrijven is overvloedig. Onze buren hadden een maand eerder zonnepanelen gekregen en waren zeer tevreden over de leverancier: de Zonnefabriek.

Ik heb telefonisch contact gezocht met de Zonnefabriek en na het noteren van onze gegevens, werd ik direct teruggebeld door de vertegenwoordiger.

Een paar dagen later, begin juni,  stond hij bij ons op de stoep, eerst alle benodigde informatie genoteerd en toen ons huis bekeken qua stand van de zon en hoeveel panelen we er op wilden. Hij gaf ons een duidelijke uitleg van de verschillende soorten panelen die er waren, de installatie zoals die er uit zou komen te zien en dat we via de computer konden zien wat het dagelijks rendement was. 

Wij waren tevreden met de offerte die hij maakte en na een aanpassing van ons was de opdracht dan  ook aan hem gegund.

“Wij zouden de Zonnefabriek van harte willen aanbevelen bij alle mensen die zonnepanelen willen laten plaatsen.”
Greet en John Doornbos, Appingedam

Wij hebben 15 panelen van het merk Trina 265WP Full Black met een SMA omvormer SB 3000TL 21  laten plaatsen in augustus 2015.  

Alle bijkomende administratieve zaken werden correct en snel door de Zonnefabriek afgehandeld. 

Wij wonen in het “aardbevingsgebied” en konden eenmalig aanspraak maken op subsidie, de bijbehorende BTW in de subsidie  konden wij terugvorderen  bij de belasting, dit is een, voor ons, ingewikkelde materie maar tegen betaling van een geringe vergoeding werd dit door de Zonnefabriek perfect geregeld.

Er werd direct een afspraak gemaakt voor plaatsing, dit zou 1 werkdag in beslag nemen, gepland op 3 augustus. Om 08.00 stonden de monteurs bij ons voor de deur. Aangezien het hoogste rendement op de zonzijde van het huis wordt behaald was het voor de monteurs een zware dag, het was die dag 30°. 

Hulde aan deze mensen want het was in één dag klaar.

De elektrische installatie hierbij behorend, werd netjes aangelegd en in de meterkast geïnstalleerd. 

Tevens werd het programma op de computer geïnstalleerd zodat we op de tablet/telefoon/computer alle gegevens iedere dag kunnen volgen.

De geschatte opbrengst van 2900 kWh is ruimschoots gehaald, onze opbrengst is gemiddeld 3250 kWh.  

Wij zouden de Zonnefabriek dan ook van harte willen aanbevelen bij alle mensen die zonnepanelen willen laten plaatsen." 

Greet en John Doornbos, Appingedam

Weten wat we voor jou kunnen betekenen

Vraag vrijblijvend advies aan

Ervaringen van onze klanten

Lees hun verhaal
Greet en John Doornbos, Appingedam
Op een snikhete dag toch in één dag klaar: "Hulde!"
De familie Doornbos uit Appingedam heeft geen spijt van hun zonnestroom installatie door Zonnefabriek: Alles snel en efficiënt gemonteerd en een veel hogere opbrengst dan verwacht.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Wijnjewoude
Zeer tevreden over keus voor Zonnefabriek
Ed kwam via een vriend bij Zonnefabriek, en hij is hem dankbaar: alles werkt probleemloos, en het geeft een goed gevoel om een steentje bij te dragen aan dat 'zo getergde' milieu.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Zutphen
Enorm verbaasd over de hoge opbrengst - ook als er geen zon is!
Theo kreeg een goed gevoel bij Jonathan, de adviseur van Zonnefabriek. Na zich goed verdiept te hebben koos Theo voor Zonnefabriek: de garantievoorwaarden gaven de doorslag. Hij is verbaasd over de hoge opbrengst: zelfs als er geen zon is!
lees meer ›
Ed en Rinske Molenaar, Vries
90% van de energiebehoefte afgedekt met zonnepanelen
Ze krijgen complimenten van de buren voor de mooie installaties, maar belangrijker is dat alles prima werkt en vragen door de Zonnefabriek direct opgepakt en opgelost worden
lees meer ›
Jansje Stodel, Amstelveen
Voor mij was de dienstverlening doorslaggevend
Jansje is zeer tevreden met Zonnefabriek. Voor haar gaf de dienstverlening de doorslag: de leidingen door het huis werden aangelegd en de tegenwoordiger klom hoogstpersoonlijk het dak op. Ze noemt Zonnefabriek deskundige met liefde voor het vak.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Heiloo
Een mooi, prachtig strak, resultaat: precies zoals ik het voor ogen had.
Inmiddels heeft Chris de zonnepanelen ruim een half jaar en is ze zeer tevreden: met zowel de uitstraling van de panelen, als de mogelijkheid om de opbrengst te monitoren. Chris zou Zonnefabriek aan iedereen aanraden.
lees meer ›
Emile van Daal en Odette Vermeulen, Vinkeveen
Binnen een halve dag was alles aangelegd en vloeide de energie binnen.
De installatie werd vlot gedaan en liep heel gesmeerd. Al met al zijn Emile en Odette super blij met de zonnepanelen.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Oegstgeest
Ons monument is nu elektriciteit neutraal
Gerard en Petra hebben aan de hele 'operatie' een tevreden herinnering overgehouden. En dat is beslist niet altijd het geval bij werken aan hun monumentale pand.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Maarssen
Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden
Boris is tevreden met de gehel installatie, deze is vlot en netjes verlopen en de boel werd keurig achtergelaten. Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Veldhoven
Mochten wij in de toekomst nog gaan verhuizen zou ik zonder aarzeling zo weer voor Zonnefabriek kiezen
Daan en Marieke vonden de werkwijze van Zonnefabriek prettig: door het meetwerk op locatie krijg je een offerte die klopt. Toen een geplande leiding voor de kabels niet groot genoeg bleek, werden gelijk twee oplossingen gevonden.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Nieuwegein
Deskundig advies en installatie van top panelen!
Ronald is heel erg tevreden over Zonnefabriek. Vriendelijk en bekwaam advies en installatie was snel en zorgvuldig. Laat het zonnetje maar schijnen!
lees meer ›