Ik wil advies

Mochten wij in de toekomst nog gaan verhuizen zou ik zonder aarzeling zo weer voor Zonnefabriek kiezen

Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Veldhoven

 Sinds 28 augustus 2017 hebben wij een installatie van zonnepanelen van Zonnefabriek. Wij waren specifiek op zoek naar een bedrijf dat bij je thuis aan de keukentafel je wegwijs maakt door het woud van zonnepanelen. Via internet zijn wij bij Zonnefabriek terecht gekomen.

Het fijne hier van is dat je meteen een offerte krijgt die klopt. Bij veel bedrijven zit er eventueel meerwerk niet bij in de offerte wat je vaak krijgt aangezien geen een situatie het zelfde is. Naast dit ook een gezicht bij wie je het eventueel koopt en meteen rechtstreeks vragen kan stellen en iemand die meedenkt bij zo’n investering.

Onze keus is gevallen op de panelen van Sunpower omdat deze ook 25 jaar fabrieksgarantie heeft naast de 25jaar opbrengst garantie zoals onze een adviseur zij leuk als je een opbrengstgarantie hebt maar als de paneel kapot is dan heb je er niets aan.

Binnen een week hadden we ook een offerte ontvangen voor onze installatie en wij waren blij verrast toen we hoorde dat ze met 6 weken konden plaatsen.

“Na een maand na plaatsing nog netjes door onze adviseur gebeld of alles naar wens was verlopen tijdens de installatie en of verder alles prettig is ervaren”
Daan en Marieke Kerremans, Veldhoven

Op de dag van de plaatsing bleek dat de geplande leiding die was verzonnen voor de kabels niet groot genoeg was werd er meteen met twee oplossingen gekomen en hier uit voor ons de mooiste oplossing gekozen.

 

Na twee weken contact gezocht met de servicedesk aangezien wij niet te spreken waren over het werken de app van de Zonnefabriek, zonder problemen kregen we de inlog gegevens van de app van SMA die wel naar onze wens voldoet.

 

Na een maand na plaatsing nog netjes door onze adviseur gebeld of alles naar wens was verlopen tijdens de installatie en of verder alles prettig is ervaren

 

Mochten wij in de toekomst nog gaan verhuizen zou ik zonder aarzeling zo weer voor Zonnefabriek kiezen. Door dit alles samen zou ik zeker Zonnefabriek adviseren aan iedereen.

Ervaringen van onze klanten

Lees hun verhaal
Greet en John Doornbos, Appingedam
Op een snikhete dag toch in één dag klaar: "Hulde!"
De familie Doornbos uit Appingedam heeft geen spijt van hun zonnestroom installatie door Zonnefabriek: Alles snel en efficiënt gemonteerd en een veel hogere opbrengst dan verwacht.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Wijnjewoude
Zeer tevreden over keus voor Zonnefabriek
Ed kwam via een vriend bij Zonnefabriek, en hij is hem dankbaar: alles werkt probleemloos, en het geeft een goed gevoel om een steentje bij te dragen aan dat 'zo getergde' milieu.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Zutphen
Enorm verbaasd over de hoge opbrengst - ook als er geen zon is!
Theo kreeg een goed gevoel bij Jonathan, de adviseur van Zonnefabriek. Na zich goed verdiept te hebben koos Theo voor Zonnefabriek: de garantievoorwaarden gaven de doorslag. Hij is verbaasd over de hoge opbrengst: zelfs als er geen zon is!
lees meer ›
Ed en Rinske Molenaar, Vries
90% van de energiebehoefte afgedekt met zonnepanelen
Ze krijgen complimenten van de buren voor de mooie installaties, maar belangrijker is dat alles prima werkt en vragen door de Zonnefabriek direct opgepakt en opgelost worden
lees meer ›
Jansje Stodel, Amstelveen
Voor mij was de dienstverlening doorslaggevend
Jansje is zeer tevreden met Zonnefabriek. Voor haar gaf de dienstverlening de doorslag: de leidingen door het huis werden aangelegd en de tegenwoordiger klom hoogstpersoonlijk het dak op. Ze noemt Zonnefabriek deskundige met liefde voor het vak.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Heiloo
Een mooi, prachtig strak, resultaat: precies zoals ik het voor ogen had.
Inmiddels heeft Chris de zonnepanelen ruim een half jaar en is ze zeer tevreden: met zowel de uitstraling van de panelen, als de mogelijkheid om de opbrengst te monitoren. Chris zou Zonnefabriek aan iedereen aanraden.
lees meer ›
Emile van Daal en Odette Vermeulen, Vinkeveen
Binnen een halve dag was alles aangelegd en vloeide de energie binnen.
De installatie werd vlot gedaan en liep heel gesmeerd. Al met al zijn Emile en Odette super blij met de zonnepanelen.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Oegstgeest
Ons monument is nu elektriciteit neutraal
Gerard en Petra hebben aan de hele 'operatie' een tevreden herinnering overgehouden. En dat is beslist niet altijd het geval bij werken aan hun monumentale pand.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Maarssen
Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden
Boris is tevreden met de gehel installatie, deze is vlot en netjes verlopen en de boel werd keurig achtergelaten. Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Veldhoven
Mochten wij in de toekomst nog gaan verhuizen zou ik zonder aarzeling zo weer voor Zonnefabriek kiezen
Daan en Marieke vonden de werkwijze van Zonnefabriek prettig: door het meetwerk op locatie krijg je een offerte die klopt. Toen een geplande leiding voor de kabels niet groot genoeg bleek, werden gelijk twee oplossingen gevonden.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Nieuwegein
Deskundig advies en installatie van top panelen!
Ronald is heel erg tevreden over Zonnefabriek. Vriendelijk en bekwaam advies en installatie was snel en zorgvuldig. Laat het zonnetje maar schijnen!
lees meer ›