Deskundig advies en installatie van top panelen!

Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Nieuwegein

Op basis van de goede ervaringen van mijn buurman met de Zonnefabriek ook een adviseur langs laten komen voor de plaatsing van zonnepanelen op mijn dak. Vriendelijke en uiterst bekwame adviseur die alle mogelijke opties met mij heeft doorgenomen.

De offerte is misschien niet goedkoopste maar dan heb je ook wat. Er wordt gewerkt met hele goede panelen van SunPower met een erg hoge opbrengst waarop je 25 jaar garantie krijgt. Ook beloven ze dat je na 25 jaar nog steeds meer dan 90% rendement hebt op je panelen. Nauwelijks degradatie dus. Uiteindelijk betaalt dit zich wel terug t.o.v. de Aliexpress panelen.

Installatie werd snel en zorgvuldig uitgevoerd door 3 installateurs. Omvormer zit op een mooie plek op zolder en is aangesloten op een schone groep in mijn meterkast. Panelen liggen nu strak op het dak en brengen sinds de eerste dag al lekker veel stroom op.

 

“De offerte is misschien niet de goedkoopste maar dan heb je ook wat.”
Ronald Swinkels, Nieuwegein

Een puntje van aandacht is misschien de app van de zonnefabriek. Deze mag wel een revisie krijgen aangezien er regelmatig geen contact kan worden gemaakt met de server of er foutmelingen worden getoond bij bepaalde functies. De app van het sunny portal is daarentegen niet veel beter. Je kan hier, in tegenstelling tot de website, geen actuele opbrengst zien en de grafiek loopt soms uren achter. Dat is jammer en wordt hopelijk verbeterd in een toekomstige versie.

Kortom, heel erg tevreden over Zonnefabriek. Ik heb al diverse collega's en familieleden dit bedrijf aangeraden. Als zij tot koop over gaan krijg je als ambassadeur nog 75 * euro terug ook. Dat is mooi meegenomen.

Laat het zonnetje maar schijnen...

 

* de ambassadeursvergoeding is tegenwoordig minimaal €100,-

Ervaringen van onze klanten

Lees hun verhaal
Greet en John Doornbos, Appingedam
Op een snikhete dag toch in één dag klaar: "Hulde!"
De familie Doornbos uit Appingedam heeft geen spijt van hun zonnestroom installatie door Zonnefabriek: Alles snel en efficiënt gemonteerd en een veel hogere opbrengst dan verwacht.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Wijnjewoude
Zeer tevreden over keus voor Zonnefabriek
Ed kwam via een vriend bij Zonnefabriek, en hij is hem dankbaar: alles werkt probleemloos, en het geeft een goed gevoel om een steentje bij te dragen aan dat 'zo getergde' milieu.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Zutphen
Enorm verbaasd over de hoge opbrengst - ook als er geen zon is!
Theo kreeg een goed gevoel bij Jonathan, de adviseur van Zonnefabriek. Na zich goed verdiept te hebben koos Theo voor Zonnefabriek: de garantievoorwaarden gaven de doorslag. Hij is verbaasd over de hoge opbrengst: zelfs als er geen zon is!
lees meer ›
Ed en Rinske Molenaar, Vries
90% van de energiebehoefte afgedekt met zonnepanelen
Ze krijgen complimenten van de buren voor de mooie installaties, maar belangrijker is dat alles prima werkt en vragen door de Zonnefabriek direct opgepakt en opgelost worden
lees meer ›
Jansje Stodel, Amstelveen
Voor mij was de dienstverlening doorslaggevend
Jansje is zeer tevreden met Zonnefabriek. Voor haar gaf de dienstverlening de doorslag: de leidingen door het huis werden aangelegd en de tegenwoordiger klom hoogstpersoonlijk het dak op. Ze noemt Zonnefabriek deskundige met liefde voor het vak.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Heiloo
Een mooi, prachtig strak, resultaat: precies zoals ik het voor ogen had.
Inmiddels heeft Chris de zonnepanelen ruim een half jaar en is ze zeer tevreden: met zowel de uitstraling van de panelen, als de mogelijkheid om de opbrengst te monitoren. Chris zou Zonnefabriek aan iedereen aanraden.
lees meer ›
Emile van Daal en Odette Vermeulen, Vinkeveen
Binnen een halve dag was alles aangelegd en vloeide de energie binnen.
De installatie werd vlot gedaan en liep heel gesmeerd. Al met al zijn Emile en Odette super blij met de zonnepanelen.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Oegstgeest
Ons monument is nu elektriciteit neutraal
Gerard en Petra hebben aan de hele 'operatie' een tevreden herinnering overgehouden. En dat is beslist niet altijd het geval bij werken aan hun monumentale pand.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Maarssen
Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden
Boris is tevreden met de gehel installatie, deze is vlot en netjes verlopen en de boel werd keurig achtergelaten. Tot op heden geen enkel probleem gehad die ik heb hoeven melden.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Veldhoven
Mochten wij in de toekomst nog gaan verhuizen zou ik zonder aarzeling zo weer voor Zonnefabriek kiezen
Daan en Marieke vonden de werkwijze van Zonnefabriek prettig: door het meetwerk op locatie krijg je een offerte die klopt. Toen een geplande leiding voor de kabels niet groot genoeg bleek, werden gelijk twee oplossingen gevonden.
lees meer ›
Ervaring met zonnepanelen van Zonnefabriek in Nieuwegein
Deskundig advies en installatie van top panelen!
Ronald is heel erg tevreden over Zonnefabriek. Vriendelijk en bekwaam advies en installatie was snel en zorgvuldig. Laat het zonnetje maar schijnen!
lees meer ›