Over Zonnefabriek

Over Zonnefabriek

Zonnefabriek: Kwaliteit en Innovatie

Over Zonnefabriek

Over Zonnefabriek

Kwaliteit en Innovatie
Zonnefabriek is in 2009 opgericht met het doel om te helpen om Nederland te verduurzamen. Destijds was zonne-energie nog relatief nieuw, en was het enthousiasme van de Zonnefabriek een welkome impuls om de inzet van duurzame energie aan te moedigen. Dat enthousiasme hebben we kunnen behouden en versterken door altijd te blijven focussen op onze kernwaarden: Kwaliteit en Innovatie.
Kwaliteit & Tests

Wat Zonnefabriek zo bijzonder maakt vergeleken met andere aanbieders, is onze keuze voor kwaliteit. Wij bieden de beste, meest duurzame producten en zorgen dat ze op de juiste manier worden geïnstalleerd zodat onze systemen jarenlang probleemloos functioneren. Wij geloven dat een extra investering in kwaliteit zich uiteindelijk altijd terugbetaalt. Lees meer over onze werkwijze en onze producten.

Lees meer
Referenties

Sinds 2009 kozen duizenden huishoudens en bedrijven al voor zonnepanelen van de Zonnefabriek Er zijn daarom heel wat mensen die u over Zonnefabriek kunnen vertellen, ook bij u in de buurt.

Bekijk Referenties
Nieuws

Wat is het laatste nieuws op het gebied van zonne-energie? Wij houden u op de hoogte met regelmatige nieuwe nieuwsberichten

Lees hier het zonnestroom nieuws
Vacatures

Zonnefabriek is vaak op zoek naar versterking van ons team. Ben jij geïnteresserd in de wereld een betere en meer duurzame plek te maken? Kijk dan in ons vacature overzicht

Bekijk vacatures
Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan direct contact met ons op. Onze betrokken medewerkers staan 5 dagen per week voor u klaar. 

contact