Over Zonnefabriek

Zonnefabriek: Kwaliteit en Innovatie

Over Zonnefabriek

Kwaliteit en Innovatie
Als één van de oudste aanbieders van zonnepanelen is Zonnefabriek al sinds 2009 bezig om Nederland van zonnestroom te voorzien. Met duizenden installaties over heel Nederland weten wij als geen ander waar u op moet letten bij de aanschaf van een zonnepanelen installatie.
Wat maakt Zonnefabriek uniek?
Referenties

Sinds 2009 kozen duizenden huishoudens en bedrijven al voor zonnepanelen van de Zonnefabriek Er zijn daarom heel wat mensen die u over Zonnefabriek kunnen vertellen, ook bij u in de buurt.

Bekijk Referenties
Nieuws

Wat is het laatste nieuws op het gebied van zonne-energie? Wij houden u op de hoogte met regelmatige nieuwe nieuwsberichten.

Lees hier het zonnestroom nieuws

eBook keuzes maken

Heeft u besloten dat u zonnepanelen wilt aanschaffen? Nu komt het erop aan om een keuze te maken: welke aanbieder heeft de producten die het beste bij uw systeem passen? Op welke criteria kunt u alles beoordelen? Hoe houden we al die producten die soms zo op elkaar lijken eigenlijk uit elkaar? In deze gids willen we u helpen bij het maken van deze keuzes.

Werken bij

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en benieuwd hoe het is om bij Zonnefabriek te werken? Kijk eens op onze 'Werken bij Zonnefabriek'-pagina.

Naar Werken bij
Vacatures

Zonnefabriek is vaak op zoek naar versterking van ons team. Ben jij geïnteresserd in de wereld een betere en meer duurzame plek te maken? Kijk dan in ons vacature overzicht.

Bekijk vacatures

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan direct contact met ons
op. Onze betrokken medewerkers staan 5 dagen per week voor u
klaar.