Ik wil advies

Onderhoudscontract zonnepanelen

Het onderhoudscontract van Zonnefabriek

Het onderhoudscontract zonnepanelen

Wij staan ook na de installatie voor u klaar
Bij Zonnefabriek staat service hoog in het vaandel. Onze continue keuze voor kwaliteit betreft ook de wijze waarop wij service voor uw zonnepanelen verlenen. Om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen installatie optimaal presteert komt Zonnefabriek nu met een onderhoudscontract voor grote PV systemen, voor het allerbeste onderhoud van uw zonnepanelen.
Wat houdt het onderhoudscontract in?
  • Dagelijkse monitoring: De installatie wordt op afstand gemonitord door Zonnefabriek. Wanneer de monitoring van het systeem laat zien dat de installatie niet naar behoren functioneert, nemen wij contact met u op en zoeken we naar een oplossing.
  • Jaarlijkse rapportage: Een verslag van de opbrengst van de PV installatie wordt helder weergegeven zodat u dit makkelijk kan communiceren naar uw leden.
  • Storingsservice: In geval van een storing kan er contact worden opgenomen met de storingsservice van Zonnefabriek.
  • Inspectie: Deze inspectie bestaat uit een visuele inspectie (o.a. inspectie op breuk van kabels en panelen en vervuiling en verschuiving van panelen) en functionele inspectie (o.a. uitlezen van omvormer, string spanning check) van de PV installatie