Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Sunny Boy Storage batterij omvormer

Fabrikant: SMA
Type: Sunny Boy Storage 2.5
Afmeting: 460 x 357 x 122 mm
Aantal mpp trackers: n.v.t.
Online monitoring: Ja
Schaduwmanagement: n.v.t.
Plaatsing buiten mogelijk: Ja
Download datasheet

Sunny Boy storage

   LG Chem RESU en Sunny Boy Storage

De Sunny Boy Storage is de nieuwste batterij-omvormer van SMA en werkt perfect samen met hoogvolt-batterijen, zoals de RESU 7H en 10H batterijen van LG Chem.

De Sunny Boy Storage en de batterijen kunnen dankzij de AC-koppeling op een totaal andere plek worden gehangen dan de omvormer voor de zonnepanelen. De Sunny Boy Storage communiceert met de rest van de installatie en het internet via ethernet kabel of wifi, terwijl er met de batterij wordt gecommuniceerd via CAN bus, om te zorgen dat de batterij op de beste manier wordt op- en afgeladen. Let op: Voor een zinvol gebruik van de Sunny Boy Storage is het nodig om ook de informatie over de hoeveelheid stroom die van het net wordt afgenomen en aan het net wordt teruggeleverd, aan de Sunny Boy Storage door te geven. Hiervoor kan een SMA Sunny Home Manager aan de installatie worden toegevoegd.

Sunny Boy Storage 3.7-5.0De nieuwste versie van de Sunny Boy Storage is nu ook in Nederland beschikbaar: De Sunny Boy Storage 3.7 en 5.0. Het mooie aan deze modellen is, dat ze ook een noodstroomvoorziening hebben in geval van een stroomstoring in het net, èn dat ze 3 onafhankelijke aansluitingen voor batterijen hebben: Daarmee kunt u uw batterijbank gemakkelijk na verloop van tijd uitbreiden als dat nodig is. Klik hier voor de datasheet van deze nieuwe SMA batterij-omvormer.

sma advance logo