Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Ons aanbod aan batterijen

De stroom van zonnepanelen wordt vaak opgewekt op andere tijden dan waarop deze wordt verbruikt. Om productie en verbruik beter op elkaar af te stemmen, kunnen er batterijen aan de installatie worden toegevoegd.

De batterijen die aan een zonnepanelen systeem worden toegevoegd, zijn meestal Lithium-ion batterijen. Vaak is er nog een extra omzetter nodig om de batterijen in een PV systeem te integreren. De bekendste batterijen die nu op de markt verkrijgbaar zijn, zijn die van Tesla (Powerwall) en van LG Chem.

Tesla biedt op dit moment de Powerwall 1, die net zoals de RESU 7H en 10H accu's van LG Chem, samenwerkt met de SMA Sunny Boy Storage of de SolarEdge StorEdge

In 2017 komt Tesla ook met de Powerwall 2, in een DC versie die samenwerkt met dezelfde omvormers als de Powerwall 1. Ook komt er een AC versie, waarbij de omvormer al in het product is geïntegreerd.

Klik hier voor de datasheet van de LG Chem batterijen.

Klik hier voor de datasheet van de Powerwall 1.

Klik hier voor de datasheet van de Powerwall 2 AC.

Klik hier voor de datasheet van de Powerwall 2 DC.

SunPower Actie - Ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. €440)

Kies voor een SunPower zonne-energiesysteem en ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. € 440). Dit aanbod is inclusief gratis rendementsberekening, dakanalyse en schaduwanalyse. Daarnaast kunt u rekenen op 25 jaar vermogen- en productgarantie, een gemiddelde besparing van € 614 op uw energie kosten en constante online monitoring van uw zonne-energiesysteem. Wees er snel bij, Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk actie

Tesla Powerwall Certified Installer