Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Trina 295 Full Black zonnepanelen

De Trina 295 Full Black is een volledig zwart paneel met een efficiency van 18%. Mede dankzij de ervaring en goede naam van fabrikant Trina Solar zijn dit betrouwbare zonnepanelen voor een interessante prijs.

Full Black

Trina full black zonnepanelEsthetisch gezien zijn deze panelen voor donkere daken een zeer goede keuze. Ze zijn gebouwd met donkere monokristallijne zonnecellen, een zwart frame en een zwarte achtergrond. Daardoor zullen de panelen nauwelijks opvallen. 

Rendement en betrouwbaarheid

Niet alleen esthetisch gezien, maar ook technisch gezien zijn de Trina Solar panelen een verantwoorde keuze. Zo beschikken de panelen over verschillende technologieën die de prestatie tijdens nadelige weersomstandigheden verbeteren. Ook heeft dit paneel meerdere veiligheids- en betrouwbaarheidstesten, en wordt daarom een productgarantie van 10 jaar en een opbrengstgarantie van 25 jaar aangeboden.

Lees alles wat u moet weten over zonnepanelen in onze Zonnepanelen Gids. In deze gids vindt u antwoord op vragen als: Wat is het verschil tussen typen zonnepanelen, wat is het verschil tussen typen omvormers, hoe krijg ik inzicht in de opbrengst en kosten van zonnepanelen en wat is salderen?  Download nu uw gids

Informatie van de fabrikant:

Fabrikant: Trina Solar
Type: 295 Full Black
Vermogen: 295 Wp
Afmeting(mm): 1650 x 992 x 35
Gewicht(kg): 18.6
Productgarantie: 10 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

Onze experts beschikken over veel kennis en ervaring, en zij willen u graag helpen bij uw keuze voor het juiste paneel. U kunt een adviesgesprek hier aanvragen.