Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


SunPower X21-345P zonnepaneel

De X21-345 behoort samen met de X21-335 BLK en de X22 tot de beste panelen die wij aanbieden. Beide panelen staan bekend om hun hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. Het hoge vermogen en de lange levensduur waarin dit resulteert, maken de panelen aantrekkelijk om te overwegen in uw keuze.

Sunpower premier partner

Verschil met de X21-335-BLK

De X21-345 is in bijna alle opzichten hetzelfde paneel als de X21-335-BLK. Het voornaamste verschil is estetisch: de X21-345 is een blauw paneel, waar de X21-335-BLK zwart gekleurd is. Doordat de zwarte zonnecellen iets minder goed stroom opnemen, beschikt de X21-345 wel over een iets hoger piekvermogen dan de X21-335-BLK.

Stevig en betrouwbaar

SunPower maakt alleen gebruik van kwalitatief goede materialen, waardoor stevige panelen gegarandeerd zijn. Zo zijn alle Sunpower panelen die de Zonnefabriek aanbiedt gemonteerd op een koperen fundering en komen barsten en andere defecten daardoor bijna nooit voor. 

Garantie

Ook op dit paneel krijgt u 25 jaar vermogens- en productgarantie. Zo weet u zeker dat de opbrengst van uw installatie 25 jaar lang hoog zal blijven.

Lees alles wat u moet weten over zonnepanelen in onze Zonnepanelen Gids. In deze gids vindt u antwoord op vragen als: Wat is het verschil tussen typen zonnepanelen, wat is het verschil tussen typen omvormers, hoe krijg ik inzicht in de opbrengst en kosten van zonnepanelen en wat is salderen?  Download nu uw gids

Informatie van de fabrikant:

Fabrikant: SunPower
Type: SunPower X21-345
Vermogen: 345Wp
Afmeting(mm): 1559x1046x46
Gewicht(kg): 18.6
Productgarantie: 25 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

Wij hebben voor u een datasheet waar alle informatie in te vinden is, maar wij raden u altijd advies op maat aan. Onze experts helpen u in een vrijblijvend adviesgesprek graag bij uw keuze voor het type paneel dat het beste bij uw persoonlijke situatie past.  

SunPower Actie - Ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste €440)

Kies voor een SunPower systeem en ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste € 440, afhankelijk van type paneel). Dit aanbod is inclusief gratis rendementsberekening, dakanalyse en schaduwanalyse. Daarnaast kunt u rekenen op 25 jaar vermogen- en productgarantie, een gemiddelde besparing van € 614 op uw energie kosten en constante online monitoring van uw zonne-energiesysteem. Wees er snel bij, Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk actie