Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


SunPower X21-335-BLK zonnepaneel

De panelen van de X21 serie van SunPower behoren kwalitatief tot de beste panelen die wij aanbieden. De panelen zijn zeer efficiënt en betrouwbaar. Dit zorgt voor een hoge opbrengst en een lange levensduur.

Sunpower premier partner

Verschil met de X21-345

De X21-345 en X21-335-BLK zijn in bijna alle opzichten hetzelfde paneel, maar verschillen in de kleur van de gebruikte zonnecellen. De X21-345 gebruikt standaard blauwe cellen, waar de X21-335-BLK donkerdere zonnecellen gebruikt. In principe is dit verschil vooral esthetisch, al heeft de X21-335-BLK een iets lager piekvermogen. 

Stevig en effectief

De X21 zonnepanelen zijn de meest betrouwbare en efficiënte zonnepanelen die de Zonnefabriek aanbiedt. Bij SunPower zonnepanelen ligt de nadruk altijd op kwaliteit, en daarom worden alleen de beste materialen gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de X21-335-BLK het hoge piekvermogen heeft van 335 wattpiek. Daarnaast zijn de panelen gebouwd op een stevige koperen fundering, waardoor defecten en schade bijna nooit voorkomen. 

Garantie

De Zonnefabriek heeft veel vertrouwen in de SunPower panelen en  dit bevestigen wij graag met 25 jaar vermogens- en productgarantie. Zo weet u zeker dat u 25 jaar lang kunt profiteren van de SunPower zonnepanelen.

Lees alles wat u moet weten over zonnepanelen in onze Zonnepanelen Gids. In deze gids vindt u antwoord op vragen als: Wat is het verschil tussen typen zonnepanelen, wat is het verschil tussen typen omvormers, hoe krijg ik inzicht in de opbrengst en kosten van zonnepanelen en wat is salderen?  Download nu uw gids

Informatie van de fabrikant

Fabrikant: SunPower
Type: X21-335-BLK
Vermogen: 335Wp
Afmeting(mm): 1559x1046x46
Gewicht(kg): 18.6
Productgarantie: 25 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

Wij hebben voor u een datasheet waar alle informatie op is te vinden. Om de beste keuze te kunnen maken raden wij echter altijd een adviesgesprek aan, omdat voor ieder dak gekeken moet worden naar de beste mogelijkheden. Onze experts helpen u graag in een vrijblijvend adviesgesprek, dit kunt u hier aanvragen

SunPower Actie - Ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste €440)

Kies voor een SunPower systeem en ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste € 440, afhankelijk van type paneel). Dit aanbod is inclusief gratis rendementsberekening, dakanalyse en schaduwanalyse. Daarnaast kunt u rekenen op 25 jaar vermogen- en productgarantie, een gemiddelde besparing van € 614 op uw energie kosten en constante online monitoring van uw zonne-energiesysteem. Wees er snel bij, Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk actie