Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


SunPower MAX3-400 zonnepaneel

De MAX3-400 is het krachtigste paneel dat er op de markt te verkrijgen is. Het hoge vermogen en de lange gegarandeerde levensduur maken van dit paneel echt een topproduct.

Het allerhoogste vermogen

Het MAX3-400 paneel levert het hoogste vermogen in één paneel. Maar liefst 22,7% van de energie die op de panelen valt in de vorm van zonlicht, wordt omgezet in elektriciteit.

Stevig en betrouwbaar

SunPower maakt alleen gebruik van kwalitatief goede materialen, waardoor stevige panelen gegarandeerd zijn. Zo zijn alle Sunpower panelen die de Zonnefabriek aanbiedt gemonteerd op een koperen fundering en komen barsten en andere defecten daardoor bijna nooit voor. sunpower elite partner logo

Garantie

Ook op dit paneel krijgt u 25 jaar vermogens- en productgarantie. Zo weet u zeker dat de opbrengst van uw installatie 25 jaar lang hoog zal blijven.

Lees alles wat u moet weten over zonnepanelen in onze Zonnepanelen Gids. In deze gids vindt u antwoord op vragen als: Wat is het verschil tussen typen zonnepanelen, wat is het verschil tussen typen omvormers, hoe krijg ik inzicht in de opbrengst en kosten van zonnepanelen en wat is salderen?  Download nu uw gids

Informatie van de fabrikant:

Fabrikant: SunPower
Type: SunPower MAX3-400
Vermogen: 400Wp
Afmeting(mm): 1690x1046x40
Gewicht(kg): 19
Productgarantie: 25 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

Wij hebben voor u een datasheet waar alle informatie in te vinden is, maar wij raden u altijd advies op maat aan. Onze experts helpen u in een vrijblijvend adviesgesprek graag bij uw keuze voor het type paneel dat het beste bij uw persoonlijke situatie past.  

SunPower Actie - Ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste €440)

Kies voor een SunPower systeem en ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste € 440, afhankelijk van type paneel). Dit aanbod is inclusief gratis rendementsberekening, dakanalyse en schaduwanalyse. Daarnaast kunt u rekenen op 25 jaar vermogen- en productgarantie, een gemiddelde besparing van € 614 op uw energie kosten en constante online monitoring van uw zonne-energiesysteem. Wees er snel bij, Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk actie