Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


SunPower E20 327 zonnepaneel

Het SunPower E20 327 paneel is van de hoge kwaliteit waar SunPower bekend om staat. Met de E20 weet u dat u zonnepanelen van kwaliteit op uw dak heeft. De panelen hebben dankzij hun stevige koperen fundering zelden tot nooit defecten en leveren over hun hele levensduur veel stroom.

Sunpower premier partner

Stevig en effectief


De E20 heeft een efficiëntie van 20%, met een piekvermogen van maar liefst 327 wattpiek. Dit zorgt er voor dat de E20 over zijn levensduur erg veel stroom opwekt. Bij de panelen van SunPower heeft u als bijkomend voordeel dat de panelen stevig zijn. Ze worden namelijk gemonteerd op een koperen fundering; door deze fundering komen defecten zelden voor. 

Garantie

De Zonnefabriek heeft veel vertrouwen in dit paneel. Dit vertaalt zich in de 25 jaar vermogens- en productgarantie die op dit model aangeboden wordt. Zo weet u zeker dat u 25 jaar lang profiteert van de panelen.

Lees alles wat u moet weten over zonnepanelen in onze Zonnepanelen Gids. In deze gids vindt u antwoord op vragen als: Wat is het verschil tussen typen zonnepanelen, wat is het verschil tussen typen omvormers, hoe krijg ik inzicht in de opbrengst en kosten van zonnepanelen en wat is salderen?  Download nu uw gids

Informatie van de fabrikant:

Fabrikant: SunPower
Type: SunPower E20 327
Vermogen: 327wp
Afmeting(mm): 1559x1046x46
Gewicht(kg): 18.6
Productgarantie: 25 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

Download Datasheet

Elk dak is anders, daarom raden wij u altijd advies op maat aan. De experts van de Zonnefabriek helpen u graag bij de keuze voor het meest geschikte paneel in een gratis adviesgesprek, dit kunt u hier aanvragen.

SunPower Actie - Ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste €440)

Kies voor een SunPower systeem en ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste € 440, afhankelijk van type paneel). Dit aanbod is inclusief gratis rendementsberekening, dakanalyse en schaduwanalyse. Daarnaast kunt u rekenen op 25 jaar vermogen- en productgarantie, een gemiddelde besparing van € 614 op uw energie kosten en constante online monitoring van uw zonne-energiesysteem. Wees er snel bij, Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk actie