Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Het Q-Cells Q.Plus-G4.1 280 zonnepaneel

De Q.Plus-G4.1 280 is een Duits paneel van hoge kwaliteit. Het paneel is verkrijgbaar met een piekvermogen van 280 Wp en heeft een efficiency van 16,8%.

Hoog rendement

Dankzij de innovatieve all-weather technologie behaalt dit paneel altijd een hoge opbrengst, zelfs bij lage lichtintensiteit. Daarnaast is de Q.Plus-G4 gemaakt van speciaal glas dat de reflectie van zonlicht met 50% vermindert, en beter bestand is tegen slijtage. 

Veilig en betrouwbaar

qcells zonnepanelenFabrikant Q-Cells heeft speciale aandacht voor de veiligheid, waarbij wordt gelet op bescherming tegen kortsluiting en uitgebreide tests worden uitgevoerd ter voorkoming van hot-spots. Dankzij deze veilige elektronica in Q.Plus-G4 zonnepanelen wordt vermogensverlies beperkt en de flexibiliteit vergroot. Verder is het paneel zeer stabiel dankzij het strakke design van het frame en de gebruikte metalen. Daarom bieden wij u bij het Q-Cells Q.Plus-G4.1 280 paneel 12 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie.

Lees alles wat u moet weten over zonnepanelen in onze Zonnepanelen Gids. In deze gids vindt u antwoord op vragen als: Wat is het verschil tussen typen zonnepanelen, wat is het verschil tussen typen omvormers, hoe krijg ik inzicht in de opbrengst en kosten van zonnepanelen en wat is salderen?  Download nu uw gids

Informatie van de fabrikant:

Fabrikant: Hanwha Q-cells
Type: Q-Cells Q.Plus-G4.1 280
Vermogen: 280 Wp
Afmeting(mm): 1670 x 1000 x 32
Gewicht(kg): 18.8
Productgarantie: 12 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

Onze experts beschikken over veel kennis en ervaring, en zij willen u graag helpen bij uw keuze voor het juiste paneel. U kunt een adviesgesprek hier aanvragen.