Q-Cells Q.PEAK DUO BLK-G9 340

Q-Cells Q.PEAK DUO BLK-G9 340

Strak zwart paneel met halve cellen, hoge opbrengst en innovatieve technologie

Hoog rendement

Dankzij de innovatieve all-weather technologie behaalt dit paneel altijd een hoge opbrengst, zelfs bij lage lichtintensiteit. Daarnaast is de Q.PEAK DUO BLK G9 voorzien van de gepatenteerde 'Q.ANTUM DUO Z' technologie dat met allerlei snufjes een hoog rendement weet te behalen èn te behouden op de lange termijn. De BLK in de naam staat voor ' black' en geeft aan dat het paneel volledig zwart is, zowel het frame als de cellen en de achtergrond. Dit geeft het paneel een strak en onopvallend uiterlijk. 

Veilig en betrouwbaar

Q_PEAK DUO BLK G5Fabrikant Q-Cells heeft speciale aandacht voor de veiligheid en kwaliteit, waarbij wordt gelet op bescherming tegen kortsluiting en uitgebreide tests worden uitgevoerd ter voorkoming van hot-spots. Dankzij deze veilige elektronica in Q.PEAK DUO BLK G9 zonnepanelen wordt vermogensverlies beperkt en de flexibiliteit vergroot. Verder is het paneel zeer stabiel dankzij het strakke design van het frame en de gebruikte metalen. Daarom biedt Q-cells bij het Q.PEAK DUO BLK G9 340 paneel 12 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie met een maximale jaarlijkse degradatie van slechts 0,5%.

Informatie van de fabrikant:

Fabrikant: Hanwha Q-cells
Type: Q-Cells Q.PEAK DUO BLK G9 340
Vermogen: 340 Wp
Afmeting(mm): 1673 x 1030 x 32
Gewicht(kg): 17.5
Productgarantie: 12 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

Onze experts beschikken over veel kennis en ervaring, en zij willen u graag helpen bij uw keuze voor het juiste paneel. U kunt een adviesgesprek hier aanvragen.