Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Q-Cells Q.PEAK DUO BLK G5 305

Het Q.PEAK DUO G5 paneel is het nieuwste model van Q-cells met half-formaat zonnecellen. Het voortdurende technologische toponderzoek van Q-cells heeft geleid tot een hoog efficiënt, kwalitatief robuust paneel met een rendement van meer dan 18%

Hoog rendement

Dankzij de innovatieve all-weather technologie behaalt dit paneel altijd een hoge opbrengst, zelfs bij lage lichtintensiteit. Daarnaast is de Q.PEAK-G5 gemaakt van speciaal glas dat de reflectie van zonlicht met 50% vermindert, en beter bestand is tegen slijtage. De BLK in de naam stat voor ' black' en geeft aan dat het paneel volledig zwart is, zowel het frame als de cellen en de achtergrond.

Veilig en betrouwbaar

qcells zonnepanelenFabrikant Q-Cells heeft speciale aandacht voor de veiligheid, waarbij wordt gelet op bescherming tegen kortsluiting en uitgebreide tests worden uitgevoerd ter voorkoming van hot-spots. Dankzij deze veilige elektronica in Q.PEAK DUO G5 zonnepanelen wordt vermogensverlies beperkt en de flexibiliteit vergroot. Verder is het paneel zeer stabiel dankzij het strakke design van het frame en de gebruikte metalen. Daarom biedt Q-cells u bij het Q-Cells Q.PEAK DUO G5 305 paneel 12 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie.

Lees alles wat u moet weten over zonnepanelen in onze Zonnepanelen Gids. In deze gids vindt u antwoord op vragen als: Wat is het verschil tussen typen zonnepanelen, wat is het verschil tussen typen omvormers, hoe krijg ik inzicht in de opbrengst en kosten van zonnepanelen en wat is salderen?  Download nu uw gids

Informatie van de fabrikant:

Fabrikant: Hanwha Q-cells
Type: Q-Cells Q.PEAK DUO BLK G5 305
Vermogen: 305 Wp
Afmeting(mm): 1685 x 1000 x 32
Gewicht(kg): 18.7
Productgarantie: 12 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

Onze experts beschikken over veel kennis en ervaring, en zij willen u graag helpen bij uw keuze voor het juiste paneel. U kunt een adviesgesprek hier aanvragen.