Q-Cells Q.PEAK BLK G4.1 300

Q-Cells Q.PEAK BLK G4.1 300

Hoog rendement

Dankzij de innovatieve all-weather technologie behaalt dit paneel altijd een hoge opbrengst, zelfs bij lage lichtintensiteit. Daarnaast is de Q.P-G4 gemaakt van speciaal glas dat de reflectie van zonlicht met 50% vermindert, en beter bestand is tegen slijtage. De BLK in de naam stat voor ' black' en geeft aan dat het paneel volledig zwart is, zowel het frame als de cellen en de achtergrond. Dit geeft het paneel een strak en onopvallend uiterlijk. 

Veilig en betrouwbaar

QPEAK-BLK-G4-1_2_022Fabrikant Q-Cells heeft speciale aandacht voor de veiligheid en kwaliteit, waarbij wordt gelet op bescherming tegen kortsluiting en uitgebreide tests worden uitgevoerd ter voorkoming van hot-spots. Dankzij deze veilige elektronica in Q.PEAK-G4 zonnepanelen wordt vermogensverlies beperkt en de flexibiliteit vergroot. Verder is het paneel zeer stabiel dankzij het strakke design van het frame en de gebruikte metalen. Daarom biedt Q-cells bij het Q.PEAK BLK-G4.1 300 paneel 12 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie.

Informatie van de fabrikant:

Fabrikant: Hanwha Q-cells
Type: Q-Cells Q.PEAK BLK-G4.1 300
Vermogen: 300 Wp
Afmeting(mm): 1670 x 1000 x 32
Gewicht(kg): 18.5
Productgarantie: 12 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

Onze experts beschikken over veel kennis en ervaring, en zij willen u graag helpen bij uw keuze voor het juiste paneel. U kunt een adviesgesprek hier aanvragen.