Ik wil advies

SMA Home Storage

SMA is wereldmarktleider en staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid

SMA Home Storage

De SMA Home Storage is een krachtige en flexibele batterij die de perfecte aanvulling is op hybride omvormers van SMA. De batterij is afgestemd op de energieoplossingen van de toekomst.

Optimale flexibiliteit

De SMA Home Storage is een batterij die u optimale flexibiliteit geeft. De batterij is namelijk op ieder moment uit te breiden, door de losse modules op elkaar te stapelen. Daarnaast kunt u deze batterij op uiteenlopende plekken installeren, zowel op de grond als aan de muur en zowel binnen als buiten.

Lange levensduur

De SMA Home Storage heeft een bijzonder lange levensduur, namelijk ongeveer 8000 laadcycli. Zo kunt u met deze batterij lang van het volledige potentieel van duurzame energie genieten. Bovendien kiest u met de SMA Home Storage voor zekerheid met de 10 jaar productgarantie.

Toekomstbestendig

Met de SMA Home Storage weet u zeker dat u op de energieoplossingen van de toekomst bent voorbereid. Deze batterij is namelijk geschikt voor maatregelen zoals dynamische energieprijzen en virtuele energiecentrales. Ook heeft de batterij een geïntegreerde koudestartfunctie voor back-upvoeding.

         

Voordelen van de SMA Home Storage:

  • Optimale flexibiliteit
  • Lange levensduur
  • Toekomstbestendig
Fabrikant: SMA
Type: SMA Home Storage
Afmeting: Vanaf 610 x 483 x 214,6
Productgarantie: 10 jaar
Performance garantie: 60% van de initiële capaciteit na 12 jaar of 8000 cycles
Gewicht: 38 tot 190 kg
Capaciteit: 3,28 tot 16,40 kWh
Compatibel met: Sunny Tripower Smart Energy en Sunny Boy Smart Energy

Garantie

Op deze batterij krijgt u 10 jaar productgarantie en 12 jaar performance garantie, of maximaal 8000 'cycles'.

Wij hebben voor u een datasheet waar alle informatie in te vinden is, maar wij raden u altijd advies op maat aan. Onze experts helpen u in een vrijblijvend adviesgesprek graag bij uw keuze voor het type batterij dat het beste bij uw persoonlijke situatie past.