Ik wil advies

BYD Battery-Box HVS (2-5 modules)

BYD is één van de meest toonaangevende spelers op de batterijmarkt

BYD Battery-Box HVS

De BYD Battery-Box HVS is een batterij die veelzijdig kan worden gebruikt, van hoge kwaliteit materialen is gemaakt en eenvoudig is uit te breiden tot een groter opslagsysteem.

Veelzijdig gebruik

De BYD Battery-Box HVS is op verschillende manieren te gebruiken. De batterij kan namelijk voor zowel enkelfase als driefase hoog voltage omvormers worden toegepast. Ook kunnen deze batterijen makkelijk worden uitgebreid tot een groter opslagsysteem.

Hoge kwaliteit materialen en technologie

De BYD HVS Battery-Box HVS heeft een Real High-Voltage series connectie. Deze connectie zorgt ervoor dat de batterij een hoog scoort op efficiëntie. De batterij is gemaakt van kobalt-vrij lithium ijzer fosfaat (LFP), wat ervoor zorgt dat de batterij maximaal presteert op veiligheid, levensduur en vermogen. Door het modulaire plug design (waar BYD patent op heeft) is er geen interne bedrading nodig. Hierdoor is de batterij flexibel inzetbaar en gemakkelijk te gebruiken.

Eenvoudig uitbreiden

De BYD Battery-Box HVS bestaat uit modules die in torens worden opgebouwd. Er zijn minimaal 2 en maximaal 5 modules per toren nodig. Per installatie kunnen maximaal 3 torens worden geplaatst.

               

Voordelen van de BYD Battery-Box HVS

  • Eenvoudig uit te breiden
  • Hoogwaardig materiaal (LFP)
  • Lange levensduur
  • Veilig systeem

Productspecificaties

Fabrikant: BYD
Type: BYD Battery-Box HVS
Afmeting: Vanaf 762 x 585 x 298
Productgarantie: 10 jaar
Gewicht: 91 tot 205 kg
Capaciteit: 5,12 tot 12,8 kWh
Compatibel met: Batterij-omvormers van SMA, Sunny Boy Storage & Sunny Tripower Smart Energy

Garantie

Op deze batterij krijgt u 10 jaar productgarantie. 

Wij hebben voor u een datasheet waar alle informatie in te vinden is, maar wij raden u altijd advies op maat aan. Onze experts helpen u in een vrijblijvend adviesgesprek graag bij uw keuze voor het type batterij dat het beste bij uw persoonlijke situatie past.