Ik wil advies

BYD Battery-Box HVM (3-8 modules)

BYD is één van de meest toonaangevende spelers op de batterijmarkt

BYD Battery-Box HVM

De BYD Battery-Box HVM is een batterij die veelzijdig kan worden gebruikt, van hoge kwaliteit materialen is gemaakt en eenvoudig is uit te breiden tot een groter opslagsysteem.

Veelzijdig gebruik

De BYD Battery-Box HVM is op verschillende manieren te gebruiken. De batterij kan namelijk voor zowel enkelfase als driefase hoog voltage omvormers worden toegepast. Ook kunnen deze batterijen makkelijk worden uitgebreid tot een groter opslagsysteem.

Hoge kwaliteit materialen en technologie

De BYD HVS Battery-Box HVM heeft een Real High-Voltage series connectie. Deze connectie zorgt ervoor dat de batterij een hoog scoort op efficiëntie. De batterij is gemaakt van kobalt-vrij lithium ijzer fosfaat (LFP), wat ervoor zorgt dat de batterij maximaal presteert op veiligheid, levensduur en vermogen. Door het modulaire plug design (waar BYD patent op heeft) is er geen interne bedrading nodig. Hierdoor is de batterij flexibel inzetbaar en gemakkelijk te gebruiken.

Eenvoudig uitbreiden

De BYD Battery-Box HVM bestaat uit modules die in torens worden opgebouwd. Er zijn minimaal 3 en maximaal 8 modules per toren nodig. Per installatie kunnen maximaal 3 torens worden geplaatst.

               

Voordelen van de BYD Battery-Box HVM

  • Eenvoudig uit te breiden
  • Hoogwaardig materiaal (LFP)
  • Lange levensduur
  • Veilig systeem

Productspecificaties

Fabrikant: BYD
Type: BYD Battery-Box HVM
Afmeting: Vanaf 995 x 585 x 298
Productgarantie: 10 jaar
Gewicht: 129 tot 319 kg
Capaciteit: 8,28 tot 22,08 kWh
Compatibel met: Batterij-omvormers van SMA, Sunny Boy Storage & Sunny Tripower Smart Energy

Garantie

Op deze batterij krijgt u 10 jaar productgarantie. 

Wij hebben voor u een datasheet waar alle informatie in te vinden is, maar wij raden u altijd advies op maat aan. Onze experts helpen u in een vrijblijvend adviesgesprek graag bij uw keuze voor het type batterij dat het beste bij uw persoonlijke situatie past.