Test sunpower page

Test sunpower page

De beste keuze met het hoogste vermogen

SunPower zonnepanelen

Haal met SunPower zonnepanelen 60% méér zonne-energie uit uw dak
SunPower zonnepanelen zijn de krachtigste zonnepanelen ter wereld. Er bestaan grote verschillen tussen de zonnepanelen die u kunt kopen. Technische verschillen die invloed hebben op de levensduur, degradatie en opbrengst. Als u SunPower zonnepanelen wilt kopen dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Cijfers over SunPower zonnepanelen

  • 9,2%
    fg
  • 9,2%
    dfgdf
  • 9,2%
    dfgfd

Weten wat bij u mogelijk is?

Wij komen graag bij u langs voor een (vrijblijvend) advies en offerte op maat.

Veelgestelde vragen gerelateerd aan SunPower zonnepanelen

Wat is de invloed van temperatuur op zonnepanelen?

De hoeveelheid vermogen die door een zonnepaneel wordt opgewekt, hangt vooral af van 2 zaken: Allereerst natuurlijk de hoeveelheid zonlicht die op het paneel valt. En ten tweede: de temperatuur van het paneel.

lees meer ›
Wat zijn de beste zonnepanelen voor mij?

Voor de meeste mensen is het van belang om zoveel mogelijk rendement op hun investering te krijgen. Een investering in zonnepanelen is duur, en daarom kunt u het ook maar het best meteen zo goed mogelijk doen.

lees meer ›
Hoe zit het met garanties?

Een installatie van zonnepanelen valt onder meerdere garanties. Er bestaan garanties voor de verschillende onderdelen van het systeem, en voor de installatie als geheel. Deze laatste heet de installatiegarantie.

lees meer ›
Wat zijn de afmetingen van zonnepanelen?

Het overgrote merendeel van de zonnepanelen die tegenwoordig op de markt zijn, heeft hetzelfde formaat: 1,65 meter in de lengte en een breedte van ongeveer 1 meter

lees meer ›
Zitten er giftige stoffen in zonnepanelen?

Het zou wat zijn: Je denkt dat je milieuvriendelijk bezig bent met je zonnepanelen, blijkt ineens dat je eigenlijk de boel zwaar aan het vervuilen bent met giftige stoffen! Er duiken wel eens her en der verhalen op dat er voor zonnepanelen allerlei gevaarlijke en kankerverwekkende stoffen worden gebruikt die uiteindelijk in het milieu terecht komen. Maar kloppen die beweringen wel?

lees meer ›
Hoe zit het met recycling van zonnepanelen?

Voor de zonnepanelen die Zonnefabriek installeert, geldt dat de fabrikanten allemaal zijn aangesloten bij het initiatief PV-Cycle. Het PV-Cycle programma is een programma dat met vooruitziende blik is opgezet door een aantal partners, zoals SunPower, om ervoor te zorgen dat ‘uitgewerkte’ zonnepanelen niet op een grote afvalberg belanden

lees meer ›