SunPower MAX3-395

SunPower MAX3-395

SunPower MAX3-395 zonnepaneel

Absolute top in efficiëntie en vermogen

 
De SPR-MAX3-395 komt uit de nieuwe lijn SunPower panelen met Maxeon-3 zonnecellen. Het hoge vermogen en de lange gegarandeerde levensduur maken van dit paneel echt een topproduct.

Het allerhoogste rendement

De MAX3 panelen zijn op dit moment de panelen met het hoogste omzettingsrendement die op de markt verkrijgbaar zijn. De MAX3-395 zonnepanelen met een piekvermogen van 395 Watt, zetten  22,3% van de energie die op de panelen valt in de vorm van zonlicht, om in elektriciteit. Daarmee zijn deze panelen maar een klein beetje onder het niveau van hun grote broer van 400 Watt-piek, maar tegelijk ook vriendelijker geprijsd.

Stevig en betrouwbaar

SunPower maakt alleen gebruik van kwalitatief goede materialen, waardoor stevige panelen gegarandeerd zijn. Zo zijn alle Sunpower panelen die de Zonnefabriek aanbiedt gemonteerd op een koperen fundering en komen barsten en andere defecten daardoor bijna nooit voor. 

Informatie van de fabrikant:

Fabrikant: SunPower
Type: SPR-MAX3-395
Vermogen: 395 Wp
Afmeting(mm): 1690x1046x40
Gewicht(kg): 19
Productgarantie: 25 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

SunPower Maxeon zonnepanelen

Garantie

Ook op dit paneel krijgt u 25 jaar vermogens- en productgarantie. Zo weet u zeker dat de opbrengst van uw installatie 25 jaar lang hoog zal blijven.

Wij hebben voor u een datasheet waar alle informatie in te vinden is, maar wij raden u altijd advies op maat aan. Onze experts helpen u in een vrijblijvend adviesgesprek graag bij uw keuze voor het type paneel dat het beste bij uw persoonlijke situatie past. 

Wat maakt de Maxeon zonnecellen zo bijzonder?

kenmerken maxeon zonnecellen