SunPower MAX3-375 BLK

SunPower MAX3-375 BLK

SunPower MAX3-375 Black zonnepaneel

Topvermogen oogstrelend vormgegeven

 
De SPR-MAX3-375 BLK komt uit de nieuwe lijn SunPower panelen met Maxeon-3 zonnecellen. Met zijn elegante vormgeving bewijst dit paneel dat topprestaties en schoonheid samen kunnen gaan

Het allerhoogste rendement

De MAX3 panelen zijn op dit moment de panelen met het hoogste omzettingsrendement die op de markt verkrijgbaar zijn. De MAX3-375 combineren een uitzonderlijk hoog rendement van 21,2% met een prachtig, diepzwart uiterlijk. Daarmee bewijst SunPower eens te meer dat stijl en prestaties prima samengaan.

Stevig en betrouwbaar

SunPower maakt alleen gebruik van kwalitatief goede materialen, waardoor stevige panelen gegarandeerd zijn. Zo zijn alle Sunpower panelen die de Zonnefabriek aanbiedt gemonteerd op een koperen fundering en komen barsten en andere defecten daardoor bijna nooit voor. 

Informatie van de fabrikant:

Fabrikant: SunPower
Type: SPR-MAX3-375
Vermogen: 375 Wp
Afmeting(mm): 1690x1046x40
Gewicht(kg): 19
Productgarantie: 25 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

SunPower Maxeon zonnepanelen

Garantie

Ook op dit paneel krijgt u 25 jaar vermogens- en productgarantie. Zo weet u zeker dat de opbrengst van uw installatie 25 jaar lang hoog zal blijven.

Wij hebben voor u een datasheet waar alle informatie in te vinden is, maar wij raden u altijd advies op maat aan. Onze experts helpen u in een vrijblijvend adviesgesprek graag bij uw keuze voor het type paneel dat het beste bij uw persoonlijke situatie past. 

Wat maakt de Maxeon zonnecellen zo bijzonder?

kenmerken maxeon zonnecellen