Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


SunPower zonnepanelen - 75% meer zonne-energie

Sunpower zonnepanelen zijn, zoals eerder vermeld, de krachtigste zonnepanelen ter wereld.Nu willen wij wat dieper ingaan op de verschillen tussen de panelen in haar assortiment. SunPower heeft verschillende typen zonnepanelen, in de X-serie en de E-serie. Alle panelen hebben uitstekende prestaties, maar er zijn wat verschillen waar u zich van bewust moet zijn.

SunPower zonnepanelen X-serie

X22 logo

De X-serie is het vlaggeschip zonnepaneel van SunPower. Met een efficiëntie van meer dan 21% voor de X21 serie en meer dan 22% voor de X22 serie kan met recht gezegd worden dat er voor de particuliere markt geen efficiënter zonnepaneel te vinden is dan Sunpower. Dit betekent voor u meer electriciteit, meer flexibiliteit en een lagere energie rekening. Doordat de zonnepanelen van Sunpower zijn gemonteerd op een koperen fundering zijn ze stevig en betrouwbaar. De SunPower X-serie zonnepanelen zijn te verkrijgen in de SunPower X21-345 , de SunPower X21-335-BLK , de SunPower X22-360 en de nieuwe SunPower X22-370  en SunPower X21-350-BLK.

Vraag offerte aan

 

De voordelen van Sunpower zonnepanelen:

  • Meer energie per m2: De SunPower X-serie levert 44% meer energie per zonnepaneel. Dit betekent dat u meer energie op een klein oppervlakte kunt opwekken met minder panelen.
  • Meer electriciteit: SunPower zonnepanelen produceren meer electriciteit dan gewone panelen. Er wordt namelijk meer zonlicht omgezet in electriciteit, met als gevolg 75% meer energie per m2 in de eerste 25 jaar.
  • Meer flexibiliteit: Omdat de X-serie meer energie opwekt op een kleiner oppervlakte, heeft u altijd nog de mogelijkheid om in een later stadium uw productie te verhogen door extra panelen te plaatsen.
  • Garantie: SunPower biedt een unieke 25 jarige garantie, namelijk een combinatie van energie- en productgarantie. Mocht er ondanks de hoge kwalieitseisen, toch een probleem zijn, dan hebt u de zekerheid van een uitgebreide dekking. Maar door de vaste koperen fundering kunt u rekenen op ongeëvenaarde betrouwbaarheid, en is de kans op fouten gering.
  • Meer design: Binnen de X-Serie wordt er ook een 'SunPower Signature Black' aangeboden. Een zwart paneel, dat naadloos samensmelt met uw dak. Het paneel is gebouwd met zwarte zonnecellen en antireflecterend glas om vervelende lichtreflectie te voorkomen. 

Sunpower zonnepanelen

SunPower zonnepanelen E-serie

De SunPower E-serie is ook een uiterst efficiënt en krachtig paneel. Het paneel scoort op de meeste punten net wat minder de X-serie, maar nog steeds aanzienlijk beter dan een gewoon paneel. Ook dit zonnepaneel levert een hoog vermogen en is gemonteerd op een koperen fundering. Het verschil tussen de SunPower E-serie en de SunPower X-serie is dat de E20 over een enigszins lager piekvermogen beschikt en daardoor minder kost. Dit kan de aanschaf van een installatie met E20 Sunpower zonnepanelen economisch rendabeler maken dan met panelen uit de X-serie. De E-serie is daaarmee uiterst geschikt voor huishoudens met een wat lager budget. 

Voordelen:

  • Meer energie per m2: Net zoals de X-serie zet ook de Sunpower E-serie meer zonlicht om in electriciteit dan gewone panelen. Welliswaar iets minder dan de X-serie maar met 36% nog steeds aanzienlijk meer dan gewone panelen.
  • Meer electriciteit: Gedurende de levensduur van de E-serie zonnepanelen wordt meer zonlicht omgezet in electriciteit. Hierdoor produceert u in de eerste 25 jaar, 60% meer energie dan gewone panelen. Daar komt nog bij dat u ook nog eens meer bespaart op uw energierekening.
  • Meer flexibiliteit: Net zoals de X-serie hoeft u door de hogere efficientie van de panelen, niet direct uw hele dak vol te leggen om een bepaalde opbrengst te realiseren. U kunt gaandeweg eenvoudig de productie opvoeren door het aantal panelen te verhogen.
  • Garantie: SunPower biedt een unieke 25 jarige garantie, namelijk een combinatie van energie- en productgarantie mocht er onverhoopt toch iets fout gaan.

Klik op de links om de technische details over de E-serie E20-327/320 te lezen.  

Bereken uw opbrengst

 

SunPower Actie - Ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. €440)

Kies voor een SunPower systeem en ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. € 440). Dit aanbod is inclusief gratis rendementsberekening, dakanalyse en schaduwanalyse. Daarnaast kunt u rekenen op 25 jaar vermogen- en productgarantie, een gemiddelde besparing van € 614 op uw energie kosten en constante online monitoring van uw zonne-energiesysteem. Wees er snel bij, Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk actie