Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


SunPower zonnepanelen - 75% meer zonne-energie

SunPower presteert beter: 75% beter om precies te zijn. SunPower zonnepanelen zijn de krachtigste zonnepanelen ter wereld. Als u van plan bent om zonnepanelen te kopen, stel uzelf dan deze vraag: Bent u zonnepanelen aan het kopen of investeert u in uw eigen zonnestroom? Door niet zomaar zonnepanelen te kopen, maar u meer te verdiepen in wat u koopt, stijgt het rendement op uw investering enorm. Er bestaan grote verschillen tussen de zonnepanelen die u kunt kopen. Technische verschillen die invloed hebben op de levensduur, degradatie en opbrengst. Als u zonnepanelen wilt kopen dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

SunPower zonnepanelen X-serie

X22 logo

De X-serie is het vlaggeschip zonnepaneel van SunPower. Met een efficiëntie van meer dan 21% voor de X21 serie en meer dan 22% voor de X22 serie kan met recht gezegd worden dat er voor de particuliere markt geen efficiënter zonnepaneel te vinden is dan Sunpower. Dit betekent voor u meer elektriciteit, meer flexibiliteit en een lagere energie rekening. Doordat de zonnepanelen van Sunpower zijn gemonteerd op een koperen fundering zijn ze stevig en betrouwbaar. De SunPower X-serie zonnepanelen zijn te verkrijgen in de modellen SunPower X21-345 , de SunPower X21-335-BLK , de SunPower X22-360 en de nieuwe SunPower X22-370  en SunPower X21-350-BLK.

Het nieuwste model is de SunPower MAX3-400 met een piekvermogen van maar liefst 400 Watt!

Vraag offerte aan

 

De voordelen van Sunpower zonnepanelen:

 • Meer energie per m2: De SunPower X-serie levert 44% meer energie per zonnepaneel. Dit betekent dat u meer energie op een klein oppervlakte kunt opwekken met minder panelen.
 • Meer elektriciteit: SunPower zonnepanelen produceren meer elektriciteit dan gewone panelen. Ze zijn sowieso al krachtiger, en behouden gedurende hun levensduur hun hoge efficiency, met als gevolg 75% meer energie per m2 in de eerste 25 jaar.
 • Meer flexibiliteit: Omdat de X-serie meer energie opwekt op een kleiner oppervlakte, heeft u altijd nog de mogelijkheid om in een later stadium uw productie te verhogen door extra panelen te plaatsen.
 • Garantie: SunPower biedt een unieke 25 jarige garantie, namelijk een combinatie van energie- en productgarantie. Mocht er ondanks de hoge kwalieitseisen, toch een probleem zijn, dan hebt u de zekerheid van een uitgebreide dekking. Maar door de vaste koperen fundering kunt u rekenen op ongeëvenaarde betrouwbaarheid, en is de kans op fouten gering.
 • Meer design: Binnen de X-Serie wordt er ook een 'SunPower Signature Black' aangeboden. Een zwart paneel, dat naadloos samensmelt met uw dak. Het paneel is gebouwd met zwarte zonnecellen en antireflecterend glas om vervelende lichtreflectie te voorkomen. 

Sunpower zonnepanelen

SunPower Actie - Ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste €440, afhankelijk van type paneel)

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan en wij maken een gedetailleerde opbrengstberekening. Vergelijk de prestaties van SunPower met die van andere zonnepanelen en krijg inzicht in:

 • Het verschil in vermogens- en productgarantie
 • De effecten van verschillende investeringen op de lange termijn
 • De benodigde investering in SunPower zonnepanelen.
 • De termen efficiente en het effect van vermogensdegradatie
 • Wat de beste keuze is voor uw specifieke situatie

Alle voordelen van SunPower nog even op een rij:

 • Krachtige technologie waardoor u extra opwekt en bespaart.
 • Eerste 25 jaar, 75% meer zonne-energie dan reguliere panelen.
 • Verwachte levensduur van meer dan 40 jaar.
 • 25 jaar garantie op vermogen van zonnepanelen (vermogen garantie).
 • 25 jaar garantie op de zonnepanelen zelf (product garantie)
 • Minimale vermogenverlies over de eerste 25 jaar (0,25% per jaar)

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op

 

SunPower zonnepanelen E-serie

De SunPower E-serie is ook een uiterst efficiënt en krachtig paneel. Het paneel scoort op de meeste punten net wat minder de X-serie, maar nog steeds aanzienlijk beter dan een gewoon paneel. Ook dit zonnepaneel levert een hoog vermogen en is gemonteerd op een koperen fundering. Het verschil tussen de SunPower E-serie en de SunPower X-serie is dat de E20 over een enigszins lager piekvermogen beschikt en daardoor minder kost. Dit kan de aanschaf van een installatie met E20 Sunpower zonnepanelen economisch rendabeler maken dan met panelen uit de X-serie. De E-serie is daaarmee uiterst geschikt voor huishoudens met een wat lager budget. 

Voordelen:

 • Meer energie per m2: Net zoals de X-serie zet ook de Sunpower E-serie meer zonlicht om in elektriciteit dan gewone panelen. Welliswaar iets minder dan de X-serie maar met 36% nog steeds aanzienlijk meer dan gewone panelen.
 • Meer elektriciteit: Gedurende de levensduur van de E-serie zonnepanelen wordt meer zonlicht omgezet in elektriciteit. Hierdoor produceert u in de eerste 25 jaar, 60% meer energie dan gewone panelen. Daar komt nog bij dat u ook nog eens meer bespaart op uw energierekening.
 • Meer flexibiliteit: Net zoals de X-serie hoeft u door de hogere efficientie van de panelen, niet direct uw hele dak vol te leggen om een bepaalde opbrengst te realiseren. U kunt gaandeweg eenvoudig de productie opvoeren door het aantal panelen te verhogen.
 • Garantie: SunPower biedt een unieke 25 jarige garantie, namelijk een combinatie van energie- en productgarantie mocht er onverhoopt toch iets fout gaan.

Klik op de links om de technische details over de E-serie E20-327/320 te lezen.  

Bereken uw opbrengst

 

Zonnefabriek installeert steeds vaker SunPower zonnepanelen. Was deze 'Ferrari' onder de zonnepanelen alleen iets voor de fijnproevers, tegenwoordig willen meer mensen de topkwaliteit op hun dak.

Sunpower op zwart dak
Het hoge rendement is niet het enige voordeel van SunPower. Veel mensen kiezen ook voor SunPower vanwege het mooie rustige uiterlijk; met name de 'All Black' serie kan op een dak met zwarte dakpannen bijna naadloos aansluiten op de achtergrond. En natuurlijk is er de garantie van SunPower, die met 25 jaar het vertrouwen geeft dat de investering zijn eigen terugverdientijd vele malen zal overleven, en bovendien het vermogen op peil zal houden: SunPower zonnepanelen behouden hun vermogen beter dan alle concurrenten en vertonen een maximale degradatie van slechts 0,25% per jaar, gegarandeerd!

Voordelen van samenwerken met Zonnefabriek:

 • Alles-in-1: zonnepanelen, installatie, monitoring, vermogen- en productgarantie.
 • Snelle, deskundige installatie, meestal binnen één dag.
 • Onze klanten besparen gemiddeld € 614 p.j. op hun energie rekening.
 • U kunt uw systeem continu online monitoren.
 • De installatie vindt plaats door een erkend Zonnekeur installateur èn erkend SunPower installateur.
 • 10% extra energie opbrengst van uw zonne-energie systeem door ons maatwerk installatieproces.